Gå til innhold

Kvass

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kvass

  1. Hei og hopp, kjøpte spillet i dag og er litt skuffa ettersom hver gang jeg prøver å kjøre spillet så får jeg en beskjed som sier at jeg må oppdatere til versjon dittdatt for å kunne spille. Jeg trykker yes for å oppdatere og updateren er utrolig treig. Etter alt fra 1-20 minutter så får jeg en beskjed som sier: File not found, There might be an internet connection problem or server is down. Play the old version?... J***** irriterende etterhvert. Jeg har en stabil internett tilkobling så jeg aner ikke hva problemet er... Noen tips? Lurer også på om det er mulig å få tak i patchen og installere den på et annet vis.

    Takk takk for eventuelle svar;)

  2. Det skader da virkelig ikke å prøve spør du meg. Jeg har selv tatt fly til new zealand via tyskland(london på veien tilbake), singapore, sydney og wellington. Jeg skjønner veldig godt om du/dere vil ha noe annet å gjøre enn å se på 10-15 filmer og spille spill med den nok så knotete fjernkontrollen. Da jeg reiste var det bare veldig enkle spill ala pac man som man gikk fort lei. Et ordentlig headset som skjermer suselyden fra flyet er det jeg kanskje sterkest kan anbefale fordi den lyden blir man aldri helt vant til. Headsettet man får på flyet er veldig lite behagelige og skjermer ikke noe lyd. Det er litt off topic, men selv om man havner ved en nødutgang og tenker "jippi nå har jeg god plass til å strekke på beina" så kommer det til å fylle seg opp med folk der som nærmest lener seg foran ansiktet ditt for å se hvilken film etc. man ser på. Det er en lang tur, men den er absolutt værdt det.

     

    Ps. på gardermoen spilles det listepopp, samme i england, techno i tyskland, absolutt ingenting på singapore airport og folk-rock/rock/country i australia.

  3. I samme grad som man ikke har dekning for å anta at folk som mener de er gud tar feil, eller i samme grad som man ikke har dekning for å anta at homeopati ikke virker selv om utallige undersøkelser viser det ikek er mer effektivt en placebo.

    AtW

     

    Nå er det akkurat det homeopati er, placebo. Det har vi dekning for å si, vi har også dekning for å si at det å spise slike sukkerkuler er like effektivt som å drikke en dråpe vann. Hvis du ønsker litt mer info om det så mener jeg at du burde finne flere videoer om dette på youtube.

     

    Om du leser resten av innlegget mitt, og det jeg svarer på, så burde det framgå tydelig at dette er eksempler valgt for å illustrere at det er lite meningsfylt å påstå at man ikke har dekning for å mene at noe ikke har en effekt, bare fordi man ikke "ubestridlig kan motbevise det".

     

    AtW

     

    Off topic: Hvis dere tror at homeopati er placebo, da vet dere desverre ikke nok om homeopati til å uttale dere i noen som helst sammenheng og har mest sannsynlig "undersøkt" hva homeopati er på forskning.no(En av norges og kanskje verdens latterligste internettside). Å gjemme seg bak "man er så ignorant hvis man tror på kvakksalvere"-tullet hjelper ikke i lengden. Jeg har forresten ikke tenkt til å forklare hva det er ettersom det er veldig off topic og dere bare brukte det som et eksempel(dog et dårlig et)

     

    On topic: Scum som prøver å få redusert straff.

  4. Alle vil tilsynelatende ha noe annet enn en vassen mcdonalds burger som smaker salt og ketchup, men akkurat som overvektige folk som "vil" endre på dietten blir alt annet nedstemt. Jeg prøvde bare betaen og har ikke kjøpt selve spillet fordi jeg har ikke en kraftig nok pc, men det var da virkelig mye bedre en wow. Wow var bare et eneste kjør med grinding til man kom til lvl 60 hvor man gud forby prøvde å bli med i noen end game instances før man hadde fullt epic gear som kunne oppnås ved, tro det eller ei, enda mer grinding. For meg var det spillet slutt da jeg kom til lvl 60 og ble skjelt ut av en god del "eksperter" etter å ha spurt om å få joine et instance(husker ikke hvilket, men jeg var tydeligvis en n00b og det som værre er). Det var vel egentlig slutten på min mmorpg karriere. Dessverre er de forskjellige mmorpg universene en arena der gutta som blir bølla med på skolen får makt og spammer ut skjeldsord fortere enn man skulle tro en svett 14-åring klarte å angripe et tastatur.

  5. Syntes det er flott at mgs øker salgstallene til sony ettersom det fører med seg positive ting og jeg gleder meg til nye spill, eksklusive som multiplatform. Det er tross alt spillene jeg bryr meg om og at de skal være optimale, noe det i visse tilfeller ikke har vært på ps3. Håper utviklerne tar seg bedre tid til optimalisering av spill til alle konsollene. MGS4 er jo et prakteksempel.

  6. MSG4=10/10, liker du det ikke, synd for deg. Hvis man ikke liker mgs så er det greit, men ikke gi det en dårlig karakter av den grunn. Som et mgs spill er det sinnsykt, jeg lever meg inn i det og det merkes ved verbale og fysiske reaksjoner. Hvis man ikke liker barnespill betyr det ikke at et spill innen den sjangeren kan få en 10/10 anmeldelse. Gamers spillanmeldelser er som alle andres, 10/10 er umulig å oppnå for andre enn halo og gears of war(liker ikke den typen spill, men syns ikke at en 10/10 anmeldelse er ufortjent av den grunn.)

  7. Det værste er sukker, sløyfer man det og tar seg en gåtur hvis det er litt dødtid på lanet så tåler nok kroppen en grandis. Bare et noe frukt etter grandisen så får man i seg litt fiber. Husk: fiber elsker fett, noe av fettet fester seg til fiberet og går rett gjennom systemet ettersom kroppen ikke kan ta opp fiber. Det å si at snusk (som inneholder nikotin) ikke er usunt det blir for dumt.

    Når ble det fiber i frukt? :ermm:

     

    Nei jeg vet ikke helt når det begynnte å vokse frukt på jordkloden jeg, men det er nok noen millioner år siden.

  8. Skrev et innlegg her, men internett klikka og det ble tydeligvis ikke med. Kort oppsummert skrev jeg at jeg eier ps3, er ingen fanboy, det irriterer meg at spill ikke blir optimalisert på ps3 når det blir det på 360 og at grunner som mangel på erfaring med programering på ps3, frister osv er grunnen til dette, men det er fortsatt irriterende som kunde å få et produkt som kunne vært enda bedre. Eks. GTA IV, fantastisk spill, grafikk, gameplay, men til tider lav framerate og mangel på AA.

  9. Det værste er sukker, sløyfer man det og tar seg en gåtur hvis det er litt dødtid på lanet så tåler nok kroppen en grandis. Bare et noe frukt etter grandisen så får man i seg litt fiber. Husk: fiber elsker fett, noe av fettet fester seg til fiberet og går rett gjennom systemet ettersom kroppen ikke kan ta opp fiber. Det å si at snusk (som inneholder nikotin) ikke er usunt det blir for dumt.

  10. Det kommer an på hvor du har bestillt fra. Har du bestillt fra f.eks elkjop.no så er det vel mulig at du kan hente spillet i butikken når det kommer i hyllene, men du får det mest sannsynelig i posten vil jeg tro. Hvis det ikke står noe spesifikt om det i bestillingen vil jeg tro at du får det i posten så nær launch som mulig.

     

    Btw: Som betatester vil jeg si at du har en veldig bra spillopplevelse foran deg såfremt du har en rigg som klarer å dra det. Jeg har ikke det og kjørte på 10-15 fps på lav grafikk, men det var fortsatt ekstremt morsomt.

  11. Det kommer som forklart i tittelen eksos inn i bilen etter at den har gått en stund, både mens man kjører og når den går på tomgang. Har hørt at det er et slags klimanlegg i VW busser som bruker eksos til å varme opp kupeen og tenker at det kanskje er en lekkasje derfra. Har noen et annet forslag til hva det kan være så er jeg takknemmelig. Lurer også på om det finnes en metode for å finne eventuelle utettheter i bilen, har prøvd å lokalisere hvor røyken kommer fra, men uten hell. Motoren går fint og har ikke gått mer enn 195 000 noe som ikke er ille for en såpass gammel bil. Er det mulig å koble fra dette anlegget på noen måte og vil det være veldig ugunstig å gjøre det? Takker meget for alle svar.

  12. Take Two har ikke tatt imot tilbudet, men kommet med et brev der de sier at EA har undervurdert Take Twos verdi og at de vil vente med forhandlingene etter at GTA IV har blitt sluppet. EA ser seg selvfølgelig ikke enig i at Take Two mener EA prøver å utnytte utgivelsen av GTA IV bla bla bla... I tilfelle dere er interesert i å lese brevene så legger jeg til denne linken Take Two og EA

     

    Personlig håper jeg virkelig ikke at Take Two selger ettersom jeg ikke stoler på at EA ikke klundrer til spillproduksjonen til Take Two. EA er ansvarlig for alt for mange møkkaspill og de satser mer på å tjene penger enn å gi spillerne en skikkelig gjennomført spillopplevelse.

     

    Liten kommentar til posten ovenfor: Kontrollen er vel smak og behag og RRoD er fortsatt noe å frykte når man må styre med å sende inn konsollen, vente på å få den igjen osv. Og når man allerede har valgt konsoll på grunnlag av visse ting så er det surt om man må kjøpe en ny konsoll fordi det blir gjort endringer i etterkant. Uansett er jo ikke dette et tema ettersom Microsoft ikke har gitt bud på Take Two.

×
×
  • Opprett ny...