Gå til innhold

joko

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joko

  1. Sitter å dagdrømmer litt, ville ikke dette vært et fantastisk konsept? En slags remake av den legendariske Super Mario World (SNES utgaven) i et slags Little Big Planet online format? Spillet skulle selvfølgelig vært i 2D, men gjerne oppusset 2D grafikk til dagens standard. Nintendo holder seg til det enkle og fine ved Super Mario World og ikke legger til for masse irriterende funksjoner. Man holder seg til Yoshi, fjær, sopp og blomst.

     

    Spillet vil aldri ta slutt, fordi brukerene selv vil lage brettene i tillegg til brettene laget av Nintendo. Kontrollen som blir brukt er selvfølgelig Wii Classic controller.

     

    Jaja, det er lov til å drømme :)

  2. Snakk om selvmotsigende innlegg, hjelper jo lite med at man kan ha Gamecube kontroll når 95% Wii spillene ikke støtter dette. Nei, Nintendo trenger nok ikke lage to konsoller, men de bør absolutt støtte to spillemåter. Wiimote kontroll bør være second kontrollen til Nintendo, ikke hovedkontrollen.

     

    Det DU sier er en selvmotsigelse. Problemet er at Produsenten kan finne på å bare lage til 1 av kontrollene.

     

     

    hæ?

  3. Herrejemini x2. Wii har jo allerede to kontrollmuligheter: Wiimote og Gamecube kontroller på toppen. Får selvsagt ikke bruk for dem i vanlige Wii spill, men de er nå en mulighet.

     

    Snakk om selvmotsigende innlegg, hjelper jo lite med at man kan ha Gamecube kontroll når 95% Wii spillene ikke støtter dette. Nei, Nintendo trenger nok ikke lage to konsoller, men de bør absolutt støtte to spillemåter. Wiimote kontroll bør være second kontrollen til Nintendo, ikke hovedkontrollen.

  4. Det verste med Wiien er at den selger utrolig bra, så Nintendo vil aldri finne på å gå vekk fra denne wii mote spillemåten. Skulle ønske Nintendo kunne produsere to konsoller, en Wii og en etter den gamle suksessoppskriften. Personlig så solgte jeg Wiien for en stund tilbake og har i dag gått til innkjøp av en Super Nintendo, mye bedre underholdning.

  5. Noen som vet om Nintendo har planer om å gå tilbake til en del av målgruppen de hadde under Super Nintendo/N64/Gamecube? Jeg har alltid vært en stor Nintendo fan, men jeg orker ikke å svette når jeg spiller spill. Jeg ønsker bare å sitte tilbakelent med en joystick og spille, ikke svinge en kølle rundt i lufta. Håper Nintendo har noen planer for meg og mine likesinnede til neste konsoll. Husker jeg spilte Fifa 08 på Wii, noe av det mest tragiske jeg har sett. Slå i lufta med armene hver gang du skal skyte? Haha

  6. Fikk dette i svar på VG sitt forum:

     

     

    TV-signalet er det samme, men støpselet er forskjellig. Du må nok stikke en tur på Clas Olhson og kjøpe et reiseadapter.

     

    Nei, britene har en annen spenning - ca 115 volt, innbiller jeg meg - som amerikanerne.

     

     

     

    Har du kjøpt noe ekstra utstyr for å få den til å fungere? Eller var det bare å plugge inn alt og spille?

×
×
  • Opprett ny...