Gå til innhold

Thorvaldo

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thorvaldo

  1. Hei.

    Hadde dette problemet selv. Måtte kjøre en " hard reset". Hadde heldigvis tatt backup noen dager i forveien.

    Alt blir slettet, men du slipper og sende den inn til rep.

    Husker ikke helt hvordan man kommer inn i den menyen. "Man måtte holde knappen inne, så slippe og så inn igjen" opplegg. Du får google det... men den gode nyheten er jo at ikke den er vræk :)

    Dette skjedde forøvrig meg når jeg skrudde av strømmen i det den var på vei til å starte.

     

    T

  2. Vennen min har nettopp fått seg Oblivion til pcen sin, og vi har prøvd det sammen og sånt, og siden pcene våre er helt jæblige, skal begge to kjøpe oblivion til konsoll.

    Vel, så jeg går på internett og prøver å finne noen steder å kjøpe spillet fra. Jeg kom etter litt over Amazon.com..... Men de har tre versjoner av spillet:

     

    *The Elder scrolls IV: Oblivion: Game of the year edition - til ps3

     

    *The Elder scrolls IV: Oblivion - til ps3

     

    *The Elder scrolls IV: The shivering isles - til ps3

     

    Vel, det jeg VET er at "the shivering isles" er en utvidelsesversjon av oblivion. Men da kommer det ene spørsmålet: Hvis jeg kun kjøpte the shivering isles, ville jeg da få med både utvidelsen OG orginalspillet?

    Dessuten: Hva er forskjellen mellom Game of the year edition og de andre to?

     

    Ville vært veldig fint å få noen tilbakemeldinger.

     

    Kjøp GOTY versjonen der følger Shivering isles med......

  3. Jeg vant første kamp mot Thorvaldo 3-0 (mener det ble 3-0, arrester meg om jeg husker feil :p ). Den andre kampen vant jeg 5-1 og er med det gruppevinner.

    Gidder ikke telle mål vel :p Fy f ble herja med..... Sliter litt med å spille mere fifa i kveld. Var vel ikke uventa da!

     

    Jeg hadde håpet å vinne med litt større margin. Ønsker ikke å virke selvgod, men hadde sett for meg at du var dårligere enn hva du egentlig var. Har herjet mer med andre inne på forumet enn hva jeg gjorde med deg. Du skal huske at du ikke kunne ha kommet i en værre gruppe en hva du gjorde. Du kom sammen med de to eneste som har vunnet SuperCupen i tillegg til en tredje som har vært finalefinalist :p

    Typisk det da.... Håper på en bedre trekning neste cup :S

    Men takk for kampen. Skjønte taktikken din men ikke hvordan man setter den opp! Kunne tenkt meg å lært det ja :)

  4. Jeg skal bare spise middag først så er jeg klar Thorvaldo, klar mellom 2100 og 2115 en gang. Ser at du skriver at du ikke fikk popup på PM'ene mine. Da forstår jeg godt at du ikke har svart, er ikke ofte jeg heller sjekker innboks :roll: Så da beklager jeg for at jeg ble litt frustrert på at du ikke svarte ettersom det har vært misforståelser ute å gått :)

    Den er grei. Kommer online fra kl 2100.

  5. Han har nettopp skrevet post, haha.

     

    Ser det nå :D Ble litt stresset over at kampen snart begynner og at vi trolig ikke hadde rukket å bli ferdig. Han skrev nok post mens jeg skrev PM :p

     

    WOW imponert at folk blir så irriterte!

    Jeg legger meg flat her for at jeg ikke har hatt tid til å spille ferdig kampene. Skal få det til i kveld etter 2000, hvis det passer for deg SJ?

    Igjen så beklager jeg. Det er IKKE min innstilling å ikke svare på det jeg blir spurt om. Håper dette retter opp litt av det dårlige inntrykket du har fått.

     

    T

     

    Jeg godtar forklaringen din :) Blir bare litt frustert over at jeg aldri fikk noe svar. Jeg har tid rundt 2100 hvis det passer.

    Det blir glimrende.... Pleier å få en popup hvis jeg har fått PM når jeg logger meg inn.... Skjønner ikke hvorfor dette ikke har skjedd nå?

    Det er grunnen til at jeg ikke har sendt svar på mine Pm`er!

     

    Bare en liten ting til: GLORY GLORY MAN UTD!! Håper for guds skyld at de grusær Hotspurs for naboen har vært høyt oppe i hele dag. På tide å komme ned igjen ? :D

  6. Thorvaldo er pålogget :fun: Men det kommer vel ikke som noen bombe at han ikke svarer. Hadde håpet å tatt kampene før united kampen som begynner om 25 min, men får ikke kontakt med han og må nok avbryte :( Nå er jeg virkelig lei av å vente på han!

    Tuller du ??? Hvor er det jeg ikke svarer?

  7. Er det mulig? Ser ut som jeg aldri skal få spilt kampene mine mot Thorvaldo. Han var logget på en liten stund i går kveld, men svarte aldri på henvendelsene mine. Regnet med å få tatt kampene mot han i dag før PL, men han har ennå ikke vært pålogget verken PSN eller på forumet! Han må jo fortsatt tro at fristen er ved midnatt i kveld ettersom han umulig kan ha fått med seg den nye fristen Dexter har postet, og burde derfor gjort alt for å få spilt ferdig kampene. Jeg synes det sier litt om instillingen til Thorvaldo når han tilsynelatende bare driter i alt og ikke en gang gidder å svare på meldingene jeg sender ham.

     

    Nå bestemmer ikke jeg noe som helst, men jeg hadde likt å se at folk som virker totalt uniteressert ikke får bli med i fremtidige cuper med mindre det finnes en god forklaring. Synes det er respektløst ovenfor resten av gruppen som som kun venter på at de siste kampene skal bli spilt.

     

    EDIT: Klokken er nå 16 og Thorvaldo har fortsatt ikke vært pålogget siden 2100 i går kveld :(

     

    WOW imponert at folk blir så irriterte!

    Jeg legger meg flat her for at jeg ikke har hatt tid til å spille ferdig kampene. Skal få det til i kveld etter 2000, hvis det passer for deg SJ?

    Igjen så beklager jeg. Det er IKKE min innstilling å ikke svare på det jeg blir spurt om. Håper dette retter opp litt av det dårlige inntrykket du har fått.

     

    T

×
×
  • Opprett ny...