Gå til innhold

aanoonyym

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aanoonyym

  1. Jeg lastet ned Bittorrent på min samsung note3 mobil på fredagen, nå er det slik at hver gang jeg går på nettet (uansett hva jeg søker på) popper 3 vinduer med pornohub opp. Dette er da veldig ubehagelig hvis noen skal låne mobilen osv osv osv. Er det noen andre som har hatt samme problem? Er det pga virus at dette skjer? Hva gjør jeg for å få dette bort?

  2. 1. Hva synes du om abort?

    Det er drap

     

    2. Synes du det er galt og ta abort?

    Ja

     

    3. Synes du det er galt og ta et menneskeliv?

    Ja

     

    4. Hvis en har blitt voldtatt, synes du det er rett til og drepe et barn ved og ta abort?

    Nei

    8245067[/snapback]

     

    Har du virkelig tenkt over dette før du har svart?

  3. Har du tenkt over at kanskje typen din leser på dette forumet da? Det her kan ihvertfall ikke være noen bra måte å finne ut at han blir dumpa på..

    8216086[/snapback]

     

    Neij, det hadde jo vært skikkelig ille! Men han vet ikke at jeg har en "konto" på denne siden..

    8216173[/snapback]

    Han kjenner det isåfall sikkert igjen med tanke på den lille informasjonen du kom med på førstesiden her da. Du burde egentlig skrevet med gjestekonto uten å gi så mye info.

    8216207[/snapback]

     

    Tror du det da? Det kan nå være hvem som helst som har vært sammens med typen i ett år og han vil at de skal flytte sammen.. men uansett så er han aldri inne på sånne sider som dette, tror ikke en gang han vet at de eksisterer..:p

  4. Men jeg er fornøyd, kofforten min ble rød..

    8215966[/snapback]

    Koffort?

     

    Lurer på hvem sine meninger som lager fuzz her, så ingenting før du kom eller? hihi :D

    8216004[/snapback]

    Jeezez. La hun nå si hva du mener da. Er som regel det man gjør i en diskusjon. Snakk om å lage store greier av nada.

     

    Sett en strek nå. Selvom jeg finner det underholdene.

    8216019[/snapback]

     

    Ja, vettu hva.. det gjør jeg også.. godt å få diskutere litt av og til vettu.. Men denne linja er for å diskutere hvilken måte som er best å gjøre det slutt med typen og ikke om at jeg heller burde snakke med venner, eller respektere han såpass at jeg snakker med han først... osv..

  5. Tviler på at du traff noen som helst nerver :p  Men er det rart når du kommer med slike utsagn som du ikke har noen bakgrunn for å si? Har nokk venner å snakke med, men de kan desverre ikke hjelpe meg så masse når det kommer til dette..

    8215783[/snapback]

    Vel, det virka nesten litt sånn xD

    Og hvilke utsagn er det da snuppa?

    8215841[/snapback]

     

    Hehee, ja kan virke som det kanskje.. men skal fortelle deg at det gjorde du ikke;)

     

    Joda kjære, utsagn som om det skulle virke som om jeg ikke respekterer eller kjenner typen.. Og at jeg ikke har venner å snakke med det om..

     

    Men jeg føler a dette har utviklet seg litt for masse som en chick-fight så heller gi meg en "free hug" så kan vi slå en strek over det hele.. Eller hvis du vil fortsette med dette har jeg en lang kveld foran meg;)

  6. Helt seriøst: Gjør det på den verste måten som er mulig, slik at han blir sur på deg. Er han sur på deg kommer han lettere over deg.

    8212789[/snapback]

     

    Jeg har vurdert det, å bare si at jeg har falt for en annen person eller være skikkelig ekkel med han eller noe slikt.. For som du sa så er det enklere å komme over en person hvis du er sint på han/henne..

    8212817[/snapback]

    Gjør som eks-dama mi gjorde mot meg etter at vi hadde vært sammen i nesten 3 år og til og med bodd sammen i ett av dem. Dump typen din på bursdagen hans og sørg for å gni d opp i trynet hans at du har funnet deg en ny gutt bare en uke etterpå.. :cry: Da glemmer han deg nok fort.

     

     

    måtte bare få det ut... :roll:

    8215378[/snapback]

     

    Godt å få det ut vettu;p

  7. Åherregud, skulle tro jeg traff ei nerve :p

    Ja, detta er et offentlig forum, tro det eller ei. Det er vel et av Norges største? Hm. Well, anyway. Jeg har ikke sagt du må ta det noe anna sted, jeg bare lurer på hva man har venner til. Tydeligvis.

    8215725[/snapback]

     

    Tviler på at du traff noen som helst nerver :p Men er det rart når du kommer med slike utsagn som du ikke har noen bakgrunn for å si? Har nokk venner å snakke med, men de kan desverre ikke hjelpe meg så masse når det kommer til dette..

  8. Hvorfor ikke spørre venner om erfaring og råd da, i steden for å legge ut om at en har tenkt te å dumpe typen på et veldig offentlig forum?

    8215629[/snapback]

     

    Hvis det hadde vært så greit som å bare spørre vennene mine om det, tror du virkelig jeg hadde gidded å sittet her å diskutert da? Neij, for jeg vil høre meningen fra flere.. Veldig offentlig forum? Det er anonymt, og er ikke dette en plass for å diskutere slike ting? Under sex og samliv? Hvor ellers mener du jeg skal gå for å diskutere dette da?

  9. Tenk at det å gjøre det slutt med typen er blitt til en slags kunst. Emnet i denne tråden sier vel det meste.

     

    Jeg trodde brudd skulle skje naturlig. Å sitte å planlegge brudd sånn her, er så stakkarslig og idiotisk.

     

    Det beviser jo hvor lite kontakt og hvor lite dere kjenner hverandre.

    8214898[/snapback]

    Ehm. Javel? Tror ikke du helt hva du snakker om, jeg.

    8215010[/snapback]

    Hvorfor veit han ikke det?

    Jeg tror nok ikke jeg ville delt det med noen andre før jeg hadde sagt hvordan det ligger an til vedkommende. Virkelig. Er man kjærester og har vært det ei stønn, burde en ha såpass med respekt for hverandre. Man burde vel også kjenne hverandre såpass godt at man bare kan være ærlig. Mener jeg, i hvert fall.

    8215276[/snapback]

     

    Det er jo ikke akkurat som om jeg ramser opp navn her da.. Jeg vil ha hjelp ifra noen som har kanskje mer erfaring med dette enn meg! Det handler ikke om at jeg respekterer han eller ikke.. Jeg vil være godt forberedt på hva jeg skal si så ikke situasjonen blir verre enn nødvendig..

  10. Jeg er så lei ser'u ser'u jeg er lei deg ser'u ser'u. Men viss du vil fortsette med meg så kan jeg sikkert holde ut et par uker til ser'u, men jeg har funnet en ny type og han er en ekte sexmaskin. Neida, bare tulla. Du skal si: "Du, jeg veit dette kan komme som et sjokk ser'u, men at'æ jeg føler ikke det samme for deg lenger. Jeg vil ikke si at vi kan være venner for det virker veldig klisjeaktig, og jeg vil ikke bruke andre klisjeer heller. Så nå er det tid for å ta adjø, skal vi kanskje ha litt forholssluttsex?" Det er det klokeste.

    8215180[/snapback]

     

    Hehee! Likte den "forholdssluttsex";) Må vell bli noe slikt jah.. Hvor i landet kommer du fra da? Morsom dialekt;p

  11. Hva blir det neste? Noen starter et rykte om at du blir høy på plumbo, så må halve norges ungdoms-befolkning pumpes? Nei hvor forbanna naiv og dum går det an å være ass, trodde strengt tatt selv blonde småunger var smarte nok til å tilegne seg pittelitt informasjon(les:fakta) før de prøver ut sånt.

    8214423[/snapback]

     

    Ro deg litt ned duu.. Blir så sliten av at folk skal ta sånn av når det er snakk om sånt.. Forbanna naiv å dum? De fleste har en aning om bivirkningene, men de fleste synes sånt er spennende å prøve ut.. å nå er du utrolig usakelig, begynner med slikt tull som blonde små unger? Greier meg bra uten dette.. Så hvis du ikke har noe fornuftig å si om dette så bare la vær.. Å neste gang du skal diskutere så vennligst vær litt mer saklig og ikke bruk setninger som; Nei hvor forbanna naiv og dum går det an å være ass, trodde strengt tatt selv blonde småunger var smarte nok til å tilegne seg pittelitt informasjon.. det får deg til å virke lite intelligent..

  12. Tenk at det å gjøre det slutt med typen er blitt til en slags kunst. Emnet i denne tråden sier vel det meste.

     

    Jeg trodde brudd skulle skje naturlig. Å sitte å planlegge brudd sånn her, er så stakkarslig og idiotisk.

     

    Det beviser jo hvor lite kontakt og hvor lite dere kjenner hverandre.

    8214898[/snapback]

     

    Unnskyld meg, men det er snakk om to personer som ikke er på samme bølgelengde, eller det veit jeg.. men han tror nokk vi er det! Planlegge brudd, ja for nemmelig så vil jeg vite hva som er best! Når han kommer med forslag om at vi skal flytte inn sammens og jeg har tenkt lenge på å gjøre det slutt, så sier jo det seg selv!

     

    Hvis ikke du har noen innslag å komme med utenom sånn tull som dette så ber jeg deg å slutte å svare, er ikke interesert i sånne utalelser uansett.. Ellers takk..

×
×
  • Opprett ny...