Gå til innhold

HFL

Medlemmer
  • Innlegg

    368
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HFL

  1. Er rimelig blank på svakere maskinvare, men ut ifra tallene i specsa virker jo Asusen som det beste kjøpet for pengene, i tillegg til at den kommer med 2x USB 3.0 porter. Ser de tilbyr en litt svakere utgave av samme maskinen hos cdon.com for tre hundringser mindre, men med tanke på at den leveres med A4 cpu istedenfor A6, 6 GB minne istedenfor 8, halvparten så mye lagringsplass, i tillegg til et svakere skjermkort antar jeg at ytelsen veier opp for prisen.

     

    Ellers har jeg titta litt på såkalte mini-pcer, men har forstått det sånn at de gjerne leveres uten hdd og operativsystem, og egentlig ikke har noen andre fordeler enn at størrelsen er mindre?

     

    Takk for hjelp begge to! :)

  2. Hei! Er på jakt etter et trådløse hodetelefoner til TV/konsoll-bruk. Trodde ikke dette skulle være en stor utfordring, men blir bare mer og mer forvirra jo mer jeg leter.

    Jeg må ha mulighet til å koble til to hodetelefoner på en gang, og prisen bør ligge rundt 1000-lappen, da det er noe som kun kommer til å brukes for å slippe å forstyrre naboen med lyd om kveld/natt.

    Har hittil funnet frem til Sennheiser RS170, og Sony PS3 Pulse som mulige kandidater.
    RS170 virker jo kurrant, bortsettfra at de er låst til å brukes sammen med senderen, som er alt annet enn portabel, og kan derfor ikke brukes utenfor stua. Med tanke på at jeg ikke har PS3 virker det litt dumt å kjøpe et playstation-headset, men syntes usb-transmitteren med jack-inngang virket som en god idé, da alt utstyr med jack-utgang kan kobles til. I tillegg virker det greit at headsettet kan brukes med jack-kabel for portabel bruk. I tillegg finner jeg veldig lite info om flere headsets av denne typen kan brukes på en gang.

    Noen som har noen erfaringer eller tips å dele? smile.gif
  3. Hei! Jeg har bredbånd og modem fra Get, med innebygget ruter. Da signalene fra modemet ikke dekker hele kjelleretasjen, har jeg koblet en belkin-ruter i modemmet, som står i underetasjen.

    Dette funker fint for de fleste pcene og mobilene i huset, bortsett fra en pc, som kun får inn signalene fra Get-modemet, selv om jeg sitter i kjelleren, 1 meter fra belkin-ruteren. Noen som vet hva dette kan komme av? :hmm:

  4. "Microsoft har diskutert og presentert allerede ferdige streamingalternativer på interne møter.

    Mer spesifikt skal de ha vist frem Xbox 360-spillet Halo 4, som kjørte både på en PC og en Nokia Lumia 520-telefon (med en 360-kontroller koblet til) via nettskyen. Ytelsen skal dessuten også ha vært riktig så bra og selv på Lumia-telefonen var forsinkelsen angivelig så lav som 45 milisekunder. " -gamereactor

    Kilde

    Er kanskje håp for en gaikai-liknende tjeneste på Xbox One i fremtiden?




  5. Hei!

     

    Jeg har en d-link dir-635 router i 1 etg, men signalet når ikke ned i kjellerstua, som er i motsatt ende av huset. Vil helst slippe å trekke kabler, og lurer derfor på om det vil fungere å bruke en SMCWEB-N (Access Point /Ethernet Client) som jeg har liggende, som repeater/signalforsterker, eventuelt bruke d-linken som repeater og SMC'en som router?

     

    Har prøvd å google det, men da jeg er rimelig blank på dette feltet ble jeg egentlig bare mer forvirra. :huh:

     

    Andre forslag som ikke innebærer å trekke kabler tas imot med glede!

  6. Hei! Har vært på loftet å hentet en pensjonert stasjonær, som jeg tenkte å gjøre om til stuepc. Har nå brukt en hel dag på å rense alt av deler for støv, koble om kabler, oppdatere den til windows 7, i tillegg til å laste ned drivere. Da alt så ut til å fungere, og jeg endelig skulle slå meg ned i sofaen med en film, hakket bilde og lyd helt grusomt ved avspilling av filer i 720p (VLC player.) Filer i lavere kvalitet fungerte derimot smertefritt. Maskinen er koblet opp til en Sony Bravia 46 tommer EX724, med vga-kabel.

     

    PCens specs:

    HK: Asus K8V

    CPU: AMD Athlon 64, 3200+ (2,ettellerannet ghz)

    GK: Sapphire Radeon 9800 pro

    Ram: 1024 mb

    HDD: WD 60GB (systemdisk), WD 160GB + Maxtor 200GB (Sata)

    Lydkort: Soundblaster Audigy 2 ZS

     

    Noen som aner om problemet skyldes hardware, software, om det hadde fungert bedre med windows xp, eller om pcen rett og slett bare burde pensjoneres, eventuelt om det er noen av komponentene som kan byttes ut for en rimelig penge for å sikre litt bedre ytelse?

     

    Maskinen ble før brukt til gaming og video/bilderedigering, og jeg er rimelig sikker på at jeg har spilt av 720p video på den før, uten problemer.

  7. Hei! Har en Asus X53E laptop med windows 7 som kun er mellom 5 og 6 måneder gammel. Pcen har fungert helt fint frem til i dag, men nå vil skjermen plutselig ikke slå seg på. Tenkte først at det kunne være skjermkortet som var gåent, men pcen fungerer fint når den kobles til tven. Den har ikke vært utsatt for slag eller fall, og fungerte fint i går kveld. Noen som vet hva dette kan komme av?

  8. Hei!

     

    Gikk i går til anskaffelse av Dead Island GOTY edition (360), og startet såvidt å spille litt. Helt i begynnelsen fikk jeg spørsmål om jeg ville slå av eller på level scaling. Etter å ha spilt meg opp til level 5 med level scaling på, angret jeg på dette valget, da det tar bort mye av gleden med å finne nye, bedre våpen, da zombiene uansett bare tåler mer og mer.

     

    Lurer derfor på om noen vet hvordan jeg kan få slått det av igjen? Har prøvd å slette tidligere saves og starte en new game, men får ikke dette valget lenger!

×
×
  • Opprett ny...