Gå til innhold

Kiro

Medlemmer
  • Innlegg

    1 476
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kiro

  1. Jeg har fått en liten valp (8,5 uke) i hus, og det virker som om hannkatten min Brage (10 mnd) har tatt på seg medansvaret i oppdragelsen av valpen. Om dette er frivillig fra hans side er vanskelig å si. Valpen følger etter han hvor enn han går, og de leker, og "sloss", og kan til og med sove sammen. Det er så kjekt å se <3 Hunnkatten Bea (10 mnd) er mer skeptisk, og vil helst ha valpen på avstand, men det blir mindre fresing for hver dag som går.

    • Liker 4
  2. Hehe, okei. Takk. Bra jeg ikke er den eneste som ser det. Føler man blir veldig blind på sine egne. Synest han er så prektig og majestetisk av seg. :)

     

    Man kan ikke se det, men jeg kjenner det. Det er akkurat som om tuppen bøyer seg innover igjen. Det er snakk om ca 1 cm.

  3. Hei :) Jeg ønsker deres mening om noe. Dette er min lille gutt Brage. Han er 8,5 månder og veier 4.5 kg. Han er av typen god gammeldags blandingskatt. Spørsmålet mitt er om det bare er jeg som synest han har maine coon trekk?

    Legger ved noen diverse bilder...

    post-125252-0-92087200-1425249843_thumb.jpgpost-125252-0-62749500-1425249857_thumb.jpgpost-125252-0-49874100-1425249885_thumb.jpg

     

    Han har og en liten knekk på haletuppen, er dette normalt?

  4. Nå er Beapusen min kommet vel hjem igjen, etter å ha vært borte siden fredag. jeg har vært fra meg av engstelse. Jeg gikk ut for å se etter henne i kveld, og bestemte meg for å se borte ved noen hytter, og plutselig hørte jeg et hyl. Der sto den lille jenten min helt forskremt i vindusruten. Jeg fikk kontakt med de som eier hytten, og fikk henne ut. Hvordan hun har kommet seg inn der, har jeg ingen anelse om, men jeg er veldig takknemlig for å ha henne tilbake. Hun har fått i seg mat nå, men er forsatt ganske urolig, og vaser rund.

    post-125252-0-26301400-1423600253_thumb.jpg

    • Liker 8
  5. Takk :) Jeg gikk inn på dyreidentitet.no og søkte opp chipnummeret hennes, og der stemte alt untatt navnet hennes. De har klart å registrere henne som Brage (navnet på hankatten min), og ikke Bea som er navnet hennes. Ellers så stemte resten av informasjonen.

     

    Jeg har gått rundt, og ropt i nesten hele dag, og skal ut igjen i morgen. Vi bor ganske landlig til, så håper hun har sneket seg inn i et uthus,eller låve. Det blåser ganske kraftig, og snør ute, så alle spor er borte. :(

  6. Ja. Hun er chippet. Planen har alltid vært at hun skulle steriliseres, men pga sykdom opp til nylig, så jeg ikke ville utsette henne for for mye på en gang. Hun ble "friskemeldt" i midten av januar. Hun har hele tiden gått på ppiller, men siden hun skulle ha pillen i går, så kan den sikkert ha mistet sin funksjon nå :/

     

    Hun har enda ikke kommet hjem igjen, og jeg blir bare mer og mer bekymret. Tårene renner ukontrollert, tror jeg er litt for knyttet. Jeg har hengt opp dyrebar.no plakater i nærområdet. Det er nesten som jeg håper at hun kommer tilbake drektig, for da har hun i vært fall kommet hjem trygt. Jeg tenker bare det verste....

     

    Jeg vil bare ha den lille jenten min hjem igjen :(

    • Liker 1
  7. Den lille pusen min på åtte månder har vært borte siden i går morges :( og jeg klarer ikke å slutte å tenke på hva som kan ha hendt henne. Er hun blitt påkjørt? har hun blitt tatt av reven?..

     

    Jeg har registrert henne på dyrebar.no. Er det for tidlig å henge opp lapper? Hun pleier ikke være borte i mer enn et par timer av gangen...

  8. Hei. Jeg trenger litt hjelp til å finne ut hvordan jeg skal gå frem. Saken er den at jeg skulle fylle bensin tidligere i kveld, oppdaget at bensinlokket var frosset fast. Siden jeg har en Peugeot 206, hvor man bruker samme nøkkel til tenningen, som man bruker til å låse opp bensinlokket med, resulterte dette i en knekt nøkkel.


    Bilen min står derfor godt plantet på statoil, og siden jeg bor i en studentby, så er foreldrene mine er satt i sving til å sende meg reservenøkkelen i posten. Fikk dyttet bilen vekk fra pumpen, men krysser fingrene for at bilen ikke blir tauet vekk før jeg mottar nøkkelen.


    Hva ville dere gjort i min situasjon? og hvem bør jeg kontakte videre?

  9. Pusen min var plutselig oransje rundt munnen, og på den ene poten i går, og jeg ante ikke hva det kom av. Jeg så også noen oransje flekker på gulvet, men ingen kilde. Det luktet ingenting, og jeg har prøvd å vaske han, men det går ikke vekk.

     

    I dag fant jeg et veltet glass med betakaroten litt bortenfor der flekkene var, og går utifra at det er de han har fått i seg. Er betakaroten farlig for katter? og har dere noen tips til hvordan jeg kan få han ren?

  10. Therawyn: Takk. :)

    Mushi: Okei. Nei, de er ikke tykk. Han har litt mage, men ikke stor. Moren deres var halvt Main Coon/ Norsk skogskatt, men vet ikke hvor mye av de genene de har i seg.

     

    Jeg har nå funnet ut at søsteren deres (fra samme kull) også veier to kg kilo, og moren veier fire kilo. Det gjorde meg litt tryggere på han, og mer bekymret for om hun er for liten? skal det ingen enda ta? :p

    Hun ser liten, og spinkel ut, men det er kjøtt på kroppen, og hun spiser godt. Men ifølge de bildene, så føler jeg at begge havner innunder idealet, så da er det kanskje vanlig: Jeg kjenner at jeg har blitt skikkelig hønemor når det kommer til kattungene, hehe.

     

    1644846-1-1411764169122.jpg

    Dette er Bea :)

    1644846-1-1411764229469.jpg

    Og dette er Brage :)

    • Liker 5
  11. Hei. Jeg trenger råd. Den ene kattungen(13.uker) har begynt å halte. Det vil si at han ikke trakker ned med den ene forpoten. Jeg har prøvd å ta på den, og han reagerer ikke, altså ham skriker ikke. Han har haltet siden lørdag ettermiddag. Hva skal jeg gjøre?

×
×
  • Opprett ny...