Gå til innhold

Benitez

Medlemmer
  • Innlegg

    1 941
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Benitez

  1. Var ikke ment som noen kritikk av hverken Lucas eller rollen han spiller, det var mer ment for å illustrere hvordan Brasil har tapt seg. Jeg assosierer spillere som Ronaldinho, Ronaldo (Flode), Rivaldo +++ med Brasil, ikke grå rivjern som Lucas. Synes forøvrig ikke det å heve spillet sitt er kriterium i seg selv for å havne på en slik liste.

     

    Ikke når han har hevet seg til å bli blant de aller beste defensive midtbaneankerene i verdens beste liga en gang?

  2. #MUFC fixtures:

    Villa (A) Sat 3 Dec @ 5.30pm;

    QPR (A) Sun 18 Dec @ 12pm;

    Blackburn (H) Sat 31 Dec @ 12.45pm;

    Newcastle (A) Wed 4 Jan @ 8pm.

     

    Hæ? Er ManU=Rovers tidligkamp nyttårsaften? PL.com opererer med at det er LFC-NUFC

     

     

    Saturday 31st December 2011

    Liverpool v Newcastle United 12:45

    Arsenal v QPR 15:00

    Bolton Wanderers v Wolverhampton Wanderers 15:00

    Chelsea v Aston Villa 15:00

    Manchester United v Blackburn Rovers 15:00

    Norwich City v Fulham 15:00

    Stoke City v Wigan Athletic 15:00

    Swansea City v Tottenham Hotspur 15:00

     

     

     

    Magpies-kampen vår er flytta til 30. istedet.

  3. Nå har vi nettopp lagt et overgangsvindu bak oss hvor spillere som José Enrique, Craig Bellamy, Sebastian Coates, Stewart Downing, Charlie Adam, Doni og Jordan Henderson har kommet inn og overflødige spillere som Paul Konchesky, Nabil El Zhar, Christian Poulsen, Milan Jovanovic, Emiliano Insua og Philipp Degen har blitt solgt. I tillegg er Joe Cole på vei ut. Etter å ha gjennomført en så enorm ryddesjau i klubben kan vi altså ha spart £30m bare på lønnsutgifter. Og dette på en sommer. Dét er imponerende! Tar vi nå med oss Luis Suárez og Andy Carroll fra januarvinduet kan man oppsummere med å ha hentet inn 4 fremtidsrettede, unge og sultne spillere i Coates, Henderson, Suárez og Carroll, 3 litt eldre og mer erfarne spillere i Enrique, Downing og Adam som alle besitter ekstremferdigheter, og to strålende back-up spillere i Bellamy og Doni.

     

    Dersom vi går 1 år tilbake finner vi Gillet & Hicks, Roy Hodgson, en stor haug med daukjøtt, omtrent bare negativitet i klubben, en spansk primadonna som sutret og var helt umotivert til enhver kamp - og supporternes frykt av å se våres kjære, tradisjonsrike klubb gå konkurs. Ser vi på tilstanden nå er eierskapet byttet ut med FSG, managerposisjonen byttet ut med Kenny Dalglish, daukjøttet byttet ut med kvalitet og talent og negativitet byttet ut med positivitet. Fernando Torres har blitt erstattet av en 10 ganger bedre Luis Suárez.

     

    Det er 4 måneder til vi står ovenfor 2012 og innspurten av Premier League. Da åpner et nytt overgangsvindu og vi kan hente inn hva som enn måtte mangle. Jeg forstår ikke hvordan det er mulig å klage. At vi i det hele tatt har fått være vitne til en slik snuoperasjon er et stort mirakel. Noe mer forventer jeg ikke, og det bør ingen andre gjøre heller.

     

    Klasseinnlegg!

     

    Sjur577: Jeg vurderer sterkt å bestille den boka! Hvor handler du?

×
×
  • Opprett ny...