Gå til innhold

prz

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av prz

  1. Vurderer Silverstone FT02(http://silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=FT02), men har litt lyst på vannkjøling til det. For eksempel Corsair H60 og lignende. Dette kan se ut til å bli en utfordring med tanke på montering. Noen som har noen tanker rundt dette? Eventuelt erfaringer?

     

    Alt i alt ser dette ut til å være et ypperlig kabinett, men ser at det begynner å dra på årene nå. Det jeg liker spesielt godt med dette kabinettet er 90-graders vridningen av HK, støvfiltrene og løsningen med ventilering og selvfølgelig støydempningen. Kanskje det finnes bedre alternativer? Forslag tas gjerne i mot!

  2. Akkurat fått min U2410 i hus, og er så langt _nesten_ strålende fornøyd. Jeg legger nemlig svært godt merke til dette "støvet" som noen andre her har påpekt. Jeg sammenligner med en 17" glossy ved siden av, og der er det ikke noe "støv". Som det også er nevnt kommer dette mest sansynlig av antirefleks-belegget, men er det noen måte å utbedre dette på? Ser det f.eks. veldig godt når jeg skriver dette innlegget :\

  3. Nylig kjøpt meg Fallout 3 GOTY der alle ekstrapakkene til PS3 følger med, men når jeg "installerte" spillet la det automatisk inn alle ekstrapakkene som lå på plata.

     

    Jeg kunne tenke meg å spille først gjennom orginalen og så én og én ekstrapakke. Nå har jeg nemlig et spill der alle pakkene er aktivert på én gang, noe jeg altså ikke vil ha.

     

    Noen som har tips til hvordan jeg kan skru av en eller flere (evt. alle) ekstrapakkene?

  4. Jeg klarer enda ikke bestemme meg. Folk sier at man egentlig ikke har bruk for det dedikerte skjermkortet på VT'en(med mindre man skal spille), ettersom maskinen fra før av klarer å dra HD. Og dersom maskinen, i mitt tilfelle, ikke skal brukes til noe særlig spilling, så lurer jeg på å bestille en A i stedet. Noen som har noen gode argumenter for VT'en? :)

     

    Skal du redigere film så er VT modellen å gå for.

    Det har jeg ingen planer om. Jeg skal stort sett bruke den til å se film på TV med, nettlesing, tekst og generelt lett bruk.

     

    ... men det er jo argumentet med at det er kjekt å ha litt å gå på ifht skjermkortet. Det kan jo være kjekt å kunne bruken maskinen til litt spilling, evt. 1080 dersom det blir bruk for det. Selv om jeg har TV som støtter 1080, spiller jeg nesten bare av 720-filmer.

  5. Jeg klarer enda ikke bestemme meg. Folk sier at man egentlig ikke har bruk for det dedikerte skjermkortet på VT'en(med mindre man skal spille), ettersom maskinen fra før av klarer å dra HD. Og dersom maskinen, i mitt tilfelle, ikke skal brukes til noe særlig spilling, så lurer jeg på å bestille en A i stedet. Noen som har noen gode argumenter for VT'en? :)

  6. Er det noen som bruker linux på denne? Hvordan fungerer dette mtp på de forskjellige ytelsesmodusene?(fn+space)

    Jeg kjører Linux Ubuntu 9.10 og alt er smooth selv om haugevis av Compiz-effekter er på. Hvilen ytelsesmodus jeg kjører i har jeg ærlig talt ikke sjekket. - Will do!

    Hvor lang er batterikapasiteten når du kjører linux på den?

     

    EDIT: Hvordan kjører denne maskinen HD?(Både 720 og 1080)

  7. Vanskelig å si.. oppgitt batteri tid er hvertfall bare å glemme.

     

    Lett bruk 6+ timer

     

    Normalt bruk: 5timer

     

    1080p: 3-4timer

    Må si jeg er litt skuffet over dette, da lillebroren har oppgitt 12 timer, og visstnok rundt 10 i praksis. Når du skriver lett bruk, innkluderer dette full belysning, wlan og f.eks. surfing?

     

    Vil det hjelpe på å kjøpe en SSD? I så fall hvor mye?

     

    Med ubuntu vil vel ikke drivere for de forskjellige modusene fungere?

    Så vidt jeg så på SweClockers anmeldelse, er dette hardware-styrt ved hjelp av knappen øverst i venstre hjørne. Eller misforstod jeg?

     

    At den har A modellen har 10t i praksis tviler jeg på. Står oppgitt at VT skal ha 10timer mener jeg?

     

    I tidene jeg skrev er det med full belysning og wlan på. Med lett bruk mener jeg surfing, spotify osv.

     

    Normal bruk inkluderer innstaleringer videosnutter osv.. gjennomsnittelig bruk.

     

    For all del er bra batteri, men hva som blir opplyst gir etter min mening litt falske forhåpninger.

     

    Joda knappen er hw styrt, men hw og sw henger alltid sammen. Jeg er nesten helt sikker på (til det motsatte er bevist) at du trenger drivere.

    Hvor mye tror du det vil hjelpe å stappe inn en SSD? Tror du den kommer seg opp på 7-8 timer med gjennomsnittlig bruk? Evt. 9-10 ved lett bruk?

  8. Vanskelig å si.. oppgitt batteri tid er hvertfall bare å glemme.

     

    Lett bruk 6+ timer

     

    Normalt bruk: 5timer

     

    1080p: 3-4timer

    Må si jeg er litt skuffet over dette, da lillebroren har oppgitt 12 timer, og visstnok rundt 10 i praksis. Når du skriver lett bruk, innkluderer dette full belysning, wlan og f.eks. surfing?

     

    Vil det hjelpe på å kjøpe en SSD? I så fall hvor mye?

     

    Med ubuntu vil vel ikke drivere for de forskjellige modusene fungere?

    Så vidt jeg så på SweClockers anmeldelse, er dette hardware-styrt ved hjelp av knappen øverst i venstre hjørne. Eller misforstod jeg?

  9. (Litt off-topic, men det får bare være ;P) Skulle til å bestille meg en VT nå, men den er for pokker utsolgt overalt :(

     

    On-topic ting: Hvordan er batterikapasiteten ved bruk av dedikert GPU hele tiden? Vil dette lønne seg i det hele tatt? Og hvordan er egentlig ytelsen? Jeg skal nemlig bruke den så smått til virtualisering, og lurer litt på om ikke CPU'en blir litt svak for det...

     

    For øvrig kommer bruksområdet til å være nettlesing, e-post, tekstbehandling og generelt lette arbeidsoppgaver.

     

    Jeg kommer også til å formatere den og legge inn en eller annen linux distro på den (sansynligvis Ubuntu). Vil dette bedre ytelsen/batterikapasiteten på noen måte?

  10. Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal gå for en iPhone 3G S eller HTC Hero.

     

    Det er store fordeler og ulemper med begge mobilene. Den største fordelen med iPhone er AppStore og alle produsentene av alt mulig rart som støtter iPhone OS'et.

     

    Den store fordelen med Hero, er muligheten til å gjøre mobilen mer personlig og det spennende nye Sense og Android OS.

     

    Etter å ha lest mange innlegg, da spesielt på Apple sin support side, så virker det som om det er veldig mye problemer med den nye 3G S modellen. Bl.a byggekvaliteten til selve telefonen.

     

    Jeg er alltid åpen for nyheter og andre merker også selvsagt. Men det virker som om Symbian er det minst attraktive for tiden.

     

    Og det føles ut som om Apple og HTC har et relativt velfungerende supportsystem og servicenivå i forhold til andre produsenter.

     

    Så derfor lurer jeg, er det noen her som har både 3G S og Hero? Hva er foreløpige inntrykk og konklusjoner?

     

    Jeg vet at det er mange fans av både Apple og Android her inne.... Men går det ann å komme med en relativt tilbakelent vurdering og anbefaling av det ene eller det andre?

     

    En liten digresjon, jeg har aldri før vært med på en så spennende mobil høst på svært lenge! Den ene godbiten etter den andre lanseres på løpende bånd virker det som. Gøy, men frustrerende! :o) Det var enklere før...

     

    Jeg har vært i samme posisjon som deg de siste ukene, og jeg skjønner veldig godt frustrasjonen din. Kjæresten min har en iPhone 3G, som jeg syntes var helt topp, og hadde derfor tenkt til å kjøpe 3GS 100% sikkert.

     

    Men så kom jeg over HTC Hero. Etter å ha lest meg grønn på den, sett "alle" videoer som finnes, falt altså valget på Hero. Android og Sense er to systemer som appelerer til meg. Jeg kunne aldri tenke meg å skifte til en iPhone.. hadde vel endt med stor frustrasjon - og jeg hadde følt meg "innestengt".

     

    HTC Hero en rett og slett en knallgod telefon med mange spennende muligheter. Ja, det er langt i fra like mange Apps som på AppStore, men dette vil nok komme med tiden. Forøvrig, når det gjelder skjermen og touch'en var dette noe jeg bekymret meg over, men HTC Hero har like "ren" touch som iPhone, og ikke minst like god skjerm.

     

    Jeg tror neppe du blir skuffet dersom du velger en Hero!

  11. Fikk nettopp min Hero i posten, og jeg får den ikke koplet til det trådløse nettverket. Det gikk med engang, men så forsvant det. Det står signalet er godt, men den vil bare ikke kople til. Noen som kan hjelpe?

     

    Beklager for at jeg maser, men det haster :p Ingen som kan hjelpe?

     

    Slett profilen på telefonen, restart aksesspunktet, prøv igjen. Godt gammeldags forsøk.

  12. Pokker heller, jeg tror jeg kliner til og kjøper meg en Hero. Utrolig stiv pris, men det får nå være ;-)

     

    Kan noen si meg om det lønner seg å kjøpe med "forsikring"? Er det noe vits i hvis man er forsktig ellers? Må i så fall kjøpe av NetCom.. tenkte nemlig jeg skulle kjøpe fra Komplett og hente den i morgen.

     

    Vet at dette blir litt off topic nå, men burde jeg skifte abbonement? Har NetCom FlexiTalk nå, og har tilgang til Wi-fi stort sett der hvor jeg pleier å oppbevare meg - og er ikke så altfor ofte på reisefot heller, men tar en del tog(gjerne lengre togturer). Tenker også på dette med synkroniseringen mot FaceBook må jo kreve en del MB/mnd?

  13. Finnes der et turn by turn navigasjonsprogram til denne telefonen?

     

    Til dere som har fått lekt dere litt med denne nå, kan dere si litt om de største fordelene og ulempene med denne telefonen, samt hva dere da sammenligner den opp mot?

     

    Jeg kunne tenke meg og høre litt mer om dette jeg også.

     

    Kan også de av dere som har prøvd touch'en på en iPhone 3G tidligere, sammenligne den med denne? Det ryktes at Hero skal være like "ren" som iPhone på touch, og at den skal være like følsom. Mao, at man ikke må _trykke_ for å velge ting.

     

    Forøvrig vil jeg bare nevne at jeg, i min jakt etter ny telefon, har gått fra 100% iPhone 3GS, men etter å ha lest denne tråden og sett nær sagt alt som er å se på Youtube av Hero, er det nå 20% iPhone og 80% Hero som gjelder. :-)

  14. Noen som vet forskjellen på disse to? Jeg har lest et annet sted at 796'en har MPEG-4, men utover det; ingen forskjeller. En annen ting jeg stusset litt over er at 786 ikke er å finne på Samsung(.no) sine sider i det hele tatt??

     

    En annen ting er at 796'en ifg. Samsung.no har responstid på 6ms, mens 786 har i følge tester 30ms. Hvordan er dette mulig hvis det er samme panel?!

     

    Og er det noen som vet hvor ny 796'en egentlig er? Finner ikke noen tester eller lignende om den noen steder...

  15. Utrolig hva man finner med litt googling :)

     

    LE40A676 har även Mpeg4 avkodare för DVB-T marknätet. Detta är enda skillnaden.

    Mpeg4-kanaler lär väl dyka upp under 2009 och vill du kunna se dessa kanaler med LE40A656 så måste du ha en extern box istället.

     

    Kör du satelit TV eller Comhem så har du ingen nytta av avkodaren.

×
×
  • Opprett ny...