Gå til innhold

muff

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av muff

  1. PS5'n jeg kjøpte fra coolshop kom med en liten skade på emballasje, noen andre som har samme erfaring eller har jeg bare vært uheldig? Jeg har sett at det har skjer i USA når sender uten å pakke den inn, men jeg trodde ikke det skjer med nordiske leverandører som har pappeske rundt.

    Skaden er ikke så farlig og litt teip fikser det sikkert, men det er litt kjedelig å få en skadet eske når jeg pleier å ta vare på den og bruke den under frakt av konsollen.

    DSC_0025.JPG

  2. Groundbreaking-Maize skrev (3 minutter siden):

    Kult, poenget mitt står.

    Jeg tok høyde for at to-tre stykker ikke var det.

    Hørtes ikke akkurat sånn ut når du svarte han med å si at alle nye brukere er sannsynligvis scalpere og at første innlegget hans ikke var godkjent førstepost. Det å si ifra hvis en butikk legger ut PS5 på salg burde være godkjent førstepost...

     

    Sitat

    Ingen post i denne tråden er en godkjent førstepost. Alle de ferske profilene her inne er sannsynligvis scalpere.

     

  3. Groundbreaking-Maize skrev (4 minutter siden):

    Så admin ville ikke stenge denne tråden for uregistrert/nyregistrert innsyn da dette vil ramme de tretalls brukerene som både har registrert seg nylig,  er interesserte i å skaffe PS5 OG er uaffilerte med botbruk.

    Hvem enn du måtte være, respekt!

     

    Alle nye brukere er ikke scalpere, pedern registerte seg for å si ifra om salg på CDON slik at folk her fikk kjøpt.....

  4. Raul07 skrev (10 timer siden):

    Stemmer det virkelig at hvis man vil ha den oppussa versjonen av Spiderman på PS4 på PS5 må man betale for den oppgraderingen, til og med når man spillet allerede på PS4? I såfall tøff måte å skvise ut mest mulig penger av folk :p

    Er ikke det ganske vanlig for remastered utgaver? Du får ikke demon souls gratis heller selvom du har det på PS3.

  5. RaptorStrike skrev (5 timer siden):

    Det visste jeg ikke.

    Det hadde jo vært relevant dersom PS Now ikke var på PC ?

    Veit ikke helt om du kan sammenligne de. PS Now på PC er en streaming tjeneste hvor man kan spille Playstation spill i 720p med 30 eller 60 fps(spørs på spillet), mens xbox game pass gir deg vanlig PC spill. Jeg ville trodd de fleste syns kvaliteten på PS Now er for dårlig på PC. 

    • Liker 2
  6. Helpless/Green skrev (12 minutter siden):

    Ja altså... grunnen til at jeg spør er jo at om du ikke laster ned gratis spill for måneden på PS+ når de er så får du dem ikke gratis etterpå.

    Samme som med f.eks. Epics sine gratis geims i uka.
    Laster du dem ikke ned den uka de gjelder må du betale etterpå om du vil ha dem.

    Du trenger bare å kjøpe spillene hos Epic når de er gratis så har dem for alltid, du trenger ikke å laste dem ned. 

  7. kewell79 skrev (På 19.9.2020 den 22.18):

    Stemmer det her?

     

    #PS5  (RDNA2 NOT complete) better resolution
    #XboxSeriesS (RDNA2 complete) better graphics

    PS5 doesn’t have:
    Variable Rate Shading 
    Variable Refresh Rate
    Direct X12U 
    Mesh Shading 
    Mesh Shading
    Quick Resume 

    XSS has significant advantages:
    More FPS than PS5?

     

    Høres ut som fake news og masse antagelser, med tanke på at devs har sagt PS5 har VRS og ifølge AMD har PS5 RDNA-2

     

    https://segmentnext.com/2020/04/09/ps5-has-vrs/

    https://www.amd.com/en/technologies/rdna-2

     

  8. psyckmark skrev (13 minutter siden):

    Blir rundt det samme som Xbox One X ifølge Phil Spencer. Altså veldig stille.

    Skulle tro at Series X krever mer strøm, men PSU er på 350W på standard PS5, 340W på digital PS5 og 315W på Series X.

    Det er ikke sikkert PS5 bruker hele PSU kapasiteten med tanke på at både PS4 og PS4 pro brukte omtrent halvparten av PSU kapasiteten. Man må nok bare vente å se hvordan reviews blir etter de har blitt sluppet

  9. Hvordan får du til at Xbox billigere i Norge enn USA? Ifølge google er $499 = 4.531,91 kr. Høyeste "sales tax" i USA er 13.5%, totalprisen blir altså 5.143,71 kr i den dyreste byen. Litt usikker når 5.143,71 ble mindre enn 5.499

    Jeg er enig i at Xbox Series X blir mest sannsynelig billigere enn PS5 i lengden hvis spillene man vil ha kommer til Xbox og Gamepass. Spørsmålet er om det er Xbox eller PS5 som har de eksklusive spillene du vil ha, og om de ekslusive spillene også kommer til PC og om du vil like så greit spille de der. Det blir en smaksak for de fleste, hvilke spille de vil ha og om de vil/har en pc å spille de på

    • Liker 1
  10.  

    Utrolig feigt av Activision Blizzard.

     

    Feigt? Blizzard hadde berre eit valg, om dei vil fortsatt framstå som professionelle. I henhold til å ikkje ta nåken politisk side her. Det var å følge reglene, uavhengig av kven som brukte plattformen deiras som eit politisk podium, eller kva det politiske budskapet var.

     

    Det ironiske er jo at folk som hater på Blizzard no, hadde sikkert hylt den andre veien, om det hadde vært Antifa, eller andre politiske aktører, med ein politisk melding du kanskje ikkje støtter.

    "The involved players will be banned and the relevant explanations will be immediately terminated by any official work. At the same time, we will, as always, resolutely safeguard national dignity."

     

    Den siste setningen der høres veldig nøytral ut...

  11. Jeg står fortsatt på at de burde ventet med Molten Core og Onyxia, som de gjorde i originale Wow. Sprakk illusjonen ganske fort når folk spiste det opp på level 55 pluss.

     

     

    Synd de ikke hadde tilgang til de tidligere utgavene av Vanilla, der var fakitsk Molton core og Onyxia vanskelig. Patchen i classic er den siste som var i Vanilla, før TBC ble lansert. Raidene ble ganske enkle etter 2 år med patcher, hvor talenter og items har blitt buffet og bossene nerfet. 

  12.  

     

     

     

    Esport er fulstendig uintresant, det kan vel være en av årsaken til det lave salget av biletter! Esport er for "spesielt" inntreserte og jeg er ikke en av dem!

    Flere som følger med på esport enn fotball...

     

    Nå tar jeg det ypperste av det ypperste som eksempel, men den påstanden der må du begrunne.

     

    http://www.vocativ.com/news/198079/the-super-bowl-is-no-match-for-the-uefa-champions-league/index.html

    "The UEFA Champions League last year drew a global audience of 380 million viewers"

     

    Mye vanskeligere å finne nøyaktige tall for esport, da markedet er så delt, men de fleste estimater ligger rundt 400 millioner seere.

     

    Esport er også enormt i Asia, så når man nå får flere og flere spill inn i feks. Kina så er det ikke rart tallene blir enorme.

     

    Ikke at det er helt sammenlignbart, men den største plattformen Twitch, fikk rekordantall seere når Ninja spilte Fortnite med Drake. Rekorden ble da satt med 628,000 seere. Altså vi snakker en av de største streamerne på et av de mest populære spillene nå i dag, og rekorden er bare usle 628,000? Lang vei å gå opp til fotballen :)

    Jeg tror ikke esport slår fotball i seere, men twitch er ikke den største streamingplatformen i verden, flere i Kina som slår den med viewers. Rekorden til ninja er for personlige streams, den ser bort ifra esport events. Eleague har høyest concurrent viewers på twitch med 1,130,760 viewers.

  13.  

     

    Hva har det å si å idle? Hvem bryr seg?

    Fordi argumentet til tiltalte er at han har 4k timer pluss. Men hvis halvparten er "idle", altså ikke ingame så er det et veldig dårlig argument.

    Men etter å ha sett demoene synes jeg mye var shady, men det er ikke nok til utestengelse imo. 

     

     

    Radi er en av få spillere jeg vet om som faktisk spiller 90% av de timene han lagt inn i cs, på ett år så kan jeg kun telle på 2 hender de gangene han bare har vært i menyen når jeg har sjekka info for å spørre om vi skal spille - Det er ikke ment som noe motbevis på cheat, bare at det er ett faktum at han har spilt enormt mye av de timene han har på cs.  

     

    Er han ikke på noe FFA, spiller han faceit eller ESEA er min erfaring, det er faktisk ikke sjeldent tidligere at jeg har tenkt "Fy faen radi er nolife"  Uten at jeg mener det som kritikk fra min side.  :)

    Ifølge stats sider er det bare omtrent halvparten av de 5000 timene som er faktisk spilletid. Veit ikke hvor nøyaktige de er, men de får statistikken fra steam.

     

    http://csgo-stats.com/76561198027330379/

    https://csgosquad.com/search/76561198027330379

    • Liker 1
  14.  

     

    Noen som vet hvorfor de har fjernet tournment, og om det er muligheter for at den kommer tilbake igjen?

    Det er latterlig

    Sikkert fordi man blir å savne det så mye at man må kjøpe fifa 15, der turneringer er med igjen

     

    Det er sykt irriterende fordi jeg kjøpte nettopp en ny kontroller for nettopp å spille turneringer, men så er det borte.

     

    Edit:

    Nå skjønner jeg hvorfor... http://eskimopress.com/news/games/item/449-world-cup-game-is-the-reason-tournament-mode-not-in-fifa-14

     

     

    Jeg veit ikke hvorfor de fjerne turneringene, men det der er ikke grunnen, for 2014 World Cup Brazil kommer ikke til next-gen konsollene

  15. Man kan se DVD/Blu-ray offline etter å ha aktivert den Blu-ray saken.

    Will I be able to watch Blu-ray movies on PS4?

    Yes, you will need to download and install PS4’s day-one system software update 1.50, and then activate your Blu-ray Disc video capability with a one-time activation through the internet in order to play Blu-ray Disc films and DVD video content.

    What if I’m not able to or don’t want to connect my PS4 system online?

    PS4 owners in North America can contact SCEA Consumer Services at (800) 345-7669 to request a Blu-ray activation disc that will be distributed via mail.

×
×
  • Opprett ny...