Gå til innhold

Erlec

Medlemmer
  • Innlegg

    276
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erlec

  1. Vil gjerne kommentere Death Knight klassen.

    Spiller en på level 72 og har tanket i nexus tre ganger (første i 70) og utgarde keep to ganger (70/71). Death Knight er en herlig tank/dps klasse som kan gjøre begge deler pga av forskjellige teknikker. Har i 72 13.4k hp og 13.5k armor når jeg går inn i tank modus. Derfor er Death Knight like verdig tank som warrior og feral druid. Har aldri hatt problemer i instance med aggo :p

     

    I pvp er Death Knight best mot melee (siden de er melee), men kan ta ut castere og pga av flere egenskaper (silence, dra inn ability) De har store problemer med ranged, men når de kommer nærme nok er de utrolig sterke. Feral Druid er verst mot de, Hunter er best mot de.

     

    Edit: Synes områdene er veldig lik Norge, særlig med viking skipene og litt haringfele musikk jeg har hørt i bakgrunn til tider.

  2. Dette er et lett svar:

     

    Spille selskaper satser på fps spill siden det er et sikkert kort. Altså du kommer mest sannsynelig til å ha en profitt med et godt fps spill uansett. Grunnen fordi det er populært er for det meste multiplayer (men av og til gode single player deler) Fps Multiplayer er populært fordi det er raskt, spennende og satser på hvor nøyaktig,raskt og god du er i spillet. For de fleste andre sjangere gjeldes ikke dette.

     

    Men det er mange som synes dette blir kjedelig, men selv om de store selskapene satser på store fps spill finnes det mange andre spill du kan spille hvis du er lei. Det har kommet mange kule "indie" spill i det siste som er veldig godt lagd og er noe anderledes. (Braid for eksempel eller This is your life) Hver for sin smak sier jeg, men du er ikke alene :)

  3. Veldig bra gjort av Sony. jeg synes Microsoft og Sony fortjener lik 1 plass i hvor bra det var. (micro pga resi 5, fallout og særlig ff13) (Sony for forskjellige nyheter for selve PSN, little big planet saken = Herlig og ofc GOD OF WAR 3 TRAILER)

     

    Nintendo gjorde selv veldig dårlig for hardcore gruppen og burde gi personene som har vært med dem lenge en bedre behandling. (vil ikke si Call of duty: World war er det)

     

    Uansett varer E3 to dager til og alt kan skje!

  4. Er veldig enig med anmelderen desverre. Jeg har hatt brawl siden den amrikanske utgivelsen, spilte det noen dager og ble lei. Det er nye personer ja, men halvparten er unødvendige eller personer du aldri kommer til å bruke likevel.

    Final smash ødelegger litt av spillets levetid fordi hver gang ballen kommer er det om å nå den først, men siden bare halvparten av karakterenes sin final smash er "one-hit KO" angrep så blir den andre halvparten sine personer aldri spilt (eks Mario eller King DeDede)

     

    Synes 7/10 er en rettferdig karkater, men hvis du forsvarer brawl gjetter jeg at du har kjøpt spillet, spilt gjennom singleplayer og spilt mange runder multiplayer.

  5. Hei! Etter tre år av å unngå Pc markedet så vil jeg tilbake. Etter å ha sett flere nye og kule spill som har kommet og kommer til PC bestemte jeg å skaffe meg en ny en. Problemet er at siste PC kjøpte jeg i 2002 og er helt sporløst på markedet akkurat nå. Derfor trenger jeg hjelp på hvor, hvilken og hvordan jeg skal kjøpe min datamaskin.

     

    Jeg vil ikke montere selv fordi jeg gjetter at hvis jeg gjør det kommer jeg til ødelegge halvparten av delene og vil gjerne ha kundebekyttelse. Budskjettet mitt er på 13 000 kr og maks 15 000. Jeg trenger en helt ny data med mus, tastatur og skjerm. Jeg kommer til å bruke mesteparten av tiden på maskinen på spill og derfor trenger en veldig god en.

     

    Håper dere har noen gode råd og kan hjelpe meg å velge. :)

  6. Hei! Etter tre år av å unngå Pc markedet så vil jeg tilbake. Etter å ha sett flere nye og kule spill som har kommet og kommer til PC bestemte jeg å skaffe meg en ny en. Problemet er at siste PC kjøpte jeg i 2002 og er helt sporløst på markedet akkurat nå. Derfor trenger jeg hjelp på hvor, hvilken og hvordan jeg skal kjøpe min datamaskin.

     

    Jeg vil ikke montere selv fordi jeg gjetter at hvis jeg gjør det kommer jeg til ødelegge halvparten av delene og vil gjerne ha kundebekyttelse. Budskjettet mitt er på 13 000 kr og maks 15 000. Jeg trenger en helt ny data med mus, tastatur og skjerm. Jeg kommer til å bruke mesteparten av tiden på maskinen på spill og derfor trenger en veldig god en.

     

    Håper dere har noen gode råd og kan hjelpe meg å velge. :)

  7. Hører mange klager på at det er vanskelig å levle over 40 uten å grinde. Noen som har noen erfaringer med det?

     

    Jeg er level 41 og har mange quests.

    Det du bør gjøre er å dra til noble quarters i Old Tarantia. Der er det flere quester som burde få deg over 43.

     

    Resten er vel Field of dead området som har 40-50 i level limit.

     

    Ble misfornøyd med mammoth mounten min :( Så sen! :S

  8. Helt greit førsteinntrykk men mine øyne sitter skeptisk på lite nyskapende quests.

     

    I starten er det meste av det samme ja, men hvis dere kommer lengre inn i spillet så møter dere noen quests som er uvanlige, men spennende. For eksempel, finne løsningen på en mord sak ved hjelp av mordstedene, vitner og mordvåpenet. Eller finne fornærmelser som skal få en bølle til å holde kjeft. Disse har jeg bare møtt i single player spill, men aldri i multiplayer.

     

    Håper dere får et bedre inntrykk senere :)

×
×
  • Opprett ny...