Gå til innhold

pinkolai

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pinkolai

  1. HBO Nordic Appen fungerer heller ikke på Mate 9 Pro og selv om det ikke er site modell så er det heller ikke noen Lite modell.

     

    Ellers er det bare å gå inn på Play og sjekke alle kommentarene som er kommet om HBO Nordic og problemene med appen deres på Huawei modeller.

     

    Og løsningen finner du her: https://itavisen.no/2018/05/15/hbo-nordic-vi-stotter-ikke-huawei-enheter/

     

    Snodig, for den fungerer på min Mate 9 Pro

  2. Blir helt matt når NRK sier de ikke tar betalt for innhold på nett..Det koster 2800kr i året for NRK lisensen, over dobbelt så mye som jeg betaler for Netflix som faktisk er verdt å se på

     

    Vet om flere som ikke har tv og dermed ikke betaler lisens. De ser nett tv fra NRK helt gratis. Så NRK tar ikke betalt for nett tv. De tar betalt for fjernsynsapparatet.

  3.  

    Har selv PHILIPS 55POS9002. Hadde holdt meg langt unna. Makan til møkka tv. Angrer på jeg ikke kjøpte LG

     

    Har samme TV'en selv og er storfornøyd. Det er med god grunn at denne vant "Best Product" i OLED-klassen hos EISA 17-18. Eneste som i mine øyne ligger over er Sony sin A1, men den ligger så langt unna tilsvarende prissjikt at den ikke er verdt det.

    Enig med Kentucky. Sliter selv med ghosting på den.

  4. Har selv 55 versjonen. Angrer på jeg ikke gikk på LG. Sliter veldig med denne tv. Noe ghosting, ekstrem lag på lyd med Sonos( mulig altibox er synderen ). Android er så elendig at det mulig. Ikke dolby vision. Mulig jeg har vært uheldig, men er strengt tatt ikke fornøyd. + skal de ha for ambilight, men du klarer deg uten.

     

    Har også 55 versjonen. Sliter skikkelig med ghosting.

  5. Bare min mening her, men burde ikke en telefon som får karakter 10, ha 0 minus-punkter? Eller ihvertfall ikke inneholde såpass grove punkter som "Svinaktig dyr"? Skulle tro at et slikt punkt ville trukket karakteren ned, men det ser ikke ut som minuspunktene har noe å si for karakteren.

     

    Og ikke minnekort plass, dårlig batteri, og svinedyrt. Ufattelig at den får så høy score.
    • Liker 1
  6.  

    HBO er ubrukelig

     

    Netflix har veldig begrenset utvalg i Norge

     

    Jeg tror du har en overutviklet smak forhåld hva som er begrenset..

     

    Jeg ser på allerede tre fire serier nå.. Star Trek, The Crown, Stranger Things som jeg venter på, og litt annet.

     

    Jeg har ikke tid til å se mer heller... Så det stopper seg selv..

     

    Jeg har ikke tid til å se på det jeg følger heller, så jeg henger på etterskudd.

    Noen har tydeligvis altfor mye fritid siden de må klage på innholdet hos Netflix. Netflix har veldig mye gode serier og skal man få sett alt må man sitte nærmest 24/7 foran skjermen å glo. Nei, de fleste pirater er bare gnien med pengene sine.

    • Liker 1
  7. Lurer på en ting her og det er hvorfor tilbydere av tjenester komprimeres så mye? På Altibox sin TV og dekoder så er det tydelig forskjell på bildekvaliteten. Golf og sykkel innebærer svært dårlig kvalitet og ødelegger mye for den som ser på. Minner ikke mye om hd ihvertfall.

     

    Sånn bildekvalitet som dette opplever vi støtt. Spesielt via Discovery Networks Norway sine kanaler via Altibox.

×
×
  • Opprett ny...