Gå til innhold

cbarwald

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cbarwald

  1. Hei,

    Prøver å bytte ut min asus router med en windows server 2012 jeg har i nettverket. Jeg har satt NIC 1 til DHCP og koblet mot Altiboxen og NIC 2 mot LAN. Lagt til NAT+DHCP på serveren og alt fungerte fint en liten periode, men så plutselig forsvinner WAN IP adressen fra Altibox og jeg er stuck med en 169 adrersse. Om jeg plugger tilbake Asus routeren så får den IP med en gang. Plugger jeg tilbake så sliter den med å få IP igjen...

    Noen som har noen tips her? Er det noe serveren gjør som kødder til ? 

  2. Heisann, har en PC med et MSI GeForce GTX 560Ti skjermkort og kjører nå 2 skjermer. Men tenkte å skulle utvide med 2 til, er det mulig å bare kjøpe seg et nytt skjermkort og plugge i? Eller må jeg kjøpe nytt? Ser at jeg kun har de "små" PCI-Express slottene ledige. Ser for meg en billig løsning, for jeg bruker PCn kun til jobb og veldig lite spilling, så trenger ihvertfall ikke noe gaming på de ekstra 2.

     

    Håper noen kan hjelpe, har prøvd å google - without luck.. :/

  3. Heisann! Har kjøpt meg ny bolig og i hele trappeløpet så er det tapet over murveggen til noboen, regner med det er pusset leca den består av. Og lurte på om det var mulig å bare pusse over tapeten med murpuss? Er ute etter en grov betong liknende overflate som slutt resultat. Eller om jeg rett og slett må fjerne alt tapeten og pusse da?

     

    Christopher

  4. Jo. Den sitter i låsekassa på den bilen ja. Kunne ikke se noe mikrobryter eller ingenting, er når jeg vipper den låsen 2 hakk (på den andre døra). Men så en ledning gå inn i låsekassa, men fikk ikke sett så godt, må ha litt mer tid på meg å skru av litt mer, kom ikke helt til ;)

     

    En ting jeg glemte å si var at jeg fikk ikke 12v ved å måle kun på ledningen på + og - , men måtte holde minus til gods på bilen, så ser ut til at det er noe feil på minus siden.. men, vet ikke helt hvordan jeg skal feilsøke på det.. Noen som har noen forlsag ??

     

    På forhånd takk :)

  5. Heisann! Har et problem med at når jeg åpner førerdøren, så går ikke lyset på verken i døra eller i kupeen, hadde oppe hele døra idag, men målte fortsatt 12v i den ledningen som går til lyset i døra og jeg sjekka pæra at den fungerte bra. Men fortsatt så vil det ikke lyse. Lurte på om noen visste hvor jeg kan få tak i elektriske tegninger på bilen?

    Litt lettere å kontrollere ting når man har de.

    Tenkte å ettermontere sentrallås også, så da hadde det vært fint å hatt de tegningene..

     

    På forhånd takk :thumbup:

  6. Hei..

     

    Sjekket alt dere skrev, men så ingenting galt med verken skiver eller klosser, kikket rundt inni der også, men kunne ikke se noe feil (ikke at jeg har så veldig peiling på bil, men)

     

    Noen som vet om noe annet det kan være? Er liksom ikke akkurat en skrape lyd, men mer en lyd som kan ligne høyt turtall. Til å begynne med trodde jeg at det bare var et høyt turtall, men den kommer kun hver gang jeg vrir rattet til venstre over senter.

     

    Takker på forhånd for all hjelp! :)

  7. Hei. Har nettopp kjøpt meg Gold 4, 2000 modell og har lagt merke til at når jeg svinger til venstre kommer det en sterk ulyd. Hørs ut som om noe ligger å skraper innat noe annet, på lavere hastigheter så er denne ulyden ikke like sterk, men når jeg ligger på E18, så høres det ikke helt bra ut. Dette skjer når jeg vrir rattet over midtstilling til venstre og helt ut. Ingenting når jeg vrir rattet til høyre. Noen som har noe anelse om hva dette er? Har hørt noe om skeiv forstilling, bytte hjullager ? Men, siden jeg ikke har allverden greie på bil hadde det vært fint om dere hjalp til så jeg ikke bestiller nye deler også er det ikke det som er feilen.

     

    På forhånd takk :)

×
×
  • Opprett ny...