Gå til innhold

darkwingduck

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av darkwingduck

  1. Hei og hopp.

     

    Vanligvis laster jeg ned saker og ting via IRC, og noen ganger torrents. Bruker en skjelden gang i blant Emule for å finne mer skjeldne filer. Det som er så dumt, er at farten aldri kommer seg over 15 kb\s. Som regel ligger den på 5 kb\s i Emule, men på Irc og torrents kommer jeg opp i 400 kb\s. Selv om filen jeg laster ned på Emule har over 100 kilder, er farten fortsatt like treig, selv om jeg har lastet i over tre dager.

     

    Er det mulig å rette på dette? Porter osv. har jeg full peiling på, og vet at det er satt opp slik det skal være. Jeg bruker Emule Xtreme.

  2. Hallo.

     

    Jeg skulle hatt et PCI TV-Kort. Det jeg trenger det for er å ta opp video fra spillmaskinene jeg har koblet på TV'en (Ps2, Xbox, GC, DC, SNES, Megadrive etc.). Må kunne ta opp i slik at jeg får avi-filer.

     

    Hva med noen forslag hvis dere føler for det? Kan ikke ut med mer enn rundt 800 tilsammen, har lite budsjett. Og ja, hvilke kabler trenger jeg i tillegg? Link?

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=315979&view=detailed

    Noe slikt kanskje? Har ingen erfaring med slikt.

  3. Heisann.

     

    Er på jakt etter et TV-kort jeg kan bruke til å ta opp fra AV-kanalen på TV-en min. TV-en er en helt vanlig TV - ikke widesreen. Det jeg vil ta opp er feks. video fra Playstation/Gamecube. Hva burde jeg satse på? Vil ikke betale over 1000,- .

    Blir vel PCI tenker jeg. Evt. hva mer trenger jeg? (kabel etc?).

     

    Link til anbefalinger hadde vært supert :) .

  4. Heisann.

     

    Formaterte nettop den gamle Hardisken min som hadde Windows installert. Denne HDen het før C:, og hadde winXP installert. Jeg har også en større HD jeg bruker til lagring av feks. MP3. Denne harddisken har skiftet navn til C: nå etter at jeg formaterte, og det er også denne Windows har satt til å installere programmer på (den prøver å oprette er programfiler mappe hver gang jeg vil installere noe).

     

    Det er så trælete å måtte velge den andre HDen manuelt hver gang jeg skal ha et nytt program, så jeg lurte på om det var mulig å skifte slik at Windows tar den formaterte HDen som hoveddisk. Det er denne HDen Windows er installert på nå også.

     

    Hvis jeg hadde kunnet bytte navn, slik at game C: hadde blitt C: igjen hadde det også vært flott. Veldig uvant dette.

×
×
  • Opprett ny...