Gå til innhold

Lomper

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lomper

  1. Hei godtfolk.

     

    Har et problem med det trådløse nettet mitt etter formatering.

    Rett før formateringen kjøpte jeg ny trådløs router (ASUS RT-N66U) og det beste usb adapteret ASUS har. Har etter formateringen merket at nettet fryser noen sekunder, og et par trykk på F5 løser problemet. Tingen er at dette gjør spilling på nett umulig. Disconnecter etter bare noen sekunder.

     

     

    Noen som kan ha en formening om hva dette kan skyldes? Jeg har hjemmesentral fra altibox som jeg viderekobler til asusrouteren. (Wireless er skrudd av på hjemmesentralen).

     

    Litt kjedelig å ha en stasjonær gaming pc hvor en ikke kan game. :)

     

    På forhånd takk.

     

    //lomper

  2. Heisann. Sitter her med store problemer med en oppgave i fluidmekanikk og håper noen kan hjelpe. Skal finne arealet A1 som er kilden til luftstrømningen. Trenger overhodet ikke noen løsning til oppgaven, men noen hint hadde vært supert. Massetettheten til luften er 1,23 kg/m3.

     

    utennavnb.jpg

  3. Heisann. Har et lite problem når det kommer til å endre oppløsningen til 1920x1080 med vga kabel tilkoblet TV. Har gjort dette før, men nå fungerer det ikke. Tv'en er full hd ofc, og jeg får denne oppløsningen med hdmi kabel, men ikke med vga. "Mode not supported" kommer det på tven når jeg justerer opp til 1920x1080 med vga. Noen som har en fjerneste anelse om hva dette kan komme av? Noen innstillinger jeg må gjøre for å få dette til å fungere igjen. Jeg vet at tven min takler denne oppløsningen, og som sagt, så har jeg kjørt denne oppløsningen før med vga på tven.

     

    Takker for all kloke svar :)

  4. Hei hei. Nå skal jeg prøve å forklare problemet mitt så godt jeg kan. For rundt 2 mnd siden kjøpte jeg deler fra Komplett.no. Satt sammen alle delene hvor de skulle, men når jeg trykker på pcen skjer det absolutt ingenting.

    Kontaktet derfor komplett og fikk vite at det var hovedkortet som var defekt. 3 uker senere fikk jeg det samme hovedkortet tilbake, samt et testresultat som viste at hovedkortet ikke var defekt, men cpu. Sendte derfor inn cpu til komplett, for så å vente 4 uker.

     

    Fikk samme cpu tilbake hvor det stod at cpu'en var fullstendig intakt. På brevet som fulgte med stod det at det var mulig at det var strømforsyningen som var defekt. Nå er det like før det koker over for meg. Strømforsyningen samt skjermkortet har jeg nemlig brukt i den gamle stasjonære pcen min i mellomtiden, så er ganske sikker på at disse to delene fungerer.

     

    Tingen er at om jeg fjerner strømtilførselen til cpu'en, så starter pcen, men jeg har jo selvsagt ingen cpu da.

    Noen kloke hoder som har en huleste anelse om hva som kan være i veien?

  5. Heisann. Har nettopp satt isammen en ganske grei pc. Alle delene er jeg 100% sikker på at passer sammen. Problemet mitt er at når jeg trykker på on, skjer det absolutt ingenting. Har et hovedkort av type ASUS M4A79T Deluxe, Socket-AM3.

     

    Det noe jeg må fjerne på hovedkortet eller sette på for at maskinen skal kunne starte?

     

    Når jeg plugger i strømmen og trykker på on, virker det som om viften i strømforsyningen får et lite boost, men ingenting skjer. Alle lysene lyser også på hovedkortet.

     

    Takker for alle svar.

  6. Lol, ikke for å være frekk, men det der er anlegg langt ned på kvalitetsnivå, og ikke stort bedre enn det man får kjøpt på biltema, og gir lyd langt under "bra" nivå....

     

    Når det er sagt, så er det jo fint at du er fornøyd, bare ikke sett deg inn i en bil med noe bra, for da får du deg en overraskelse ;)

     

    Hehe, jeg skjønner at det er ikke allverdens man får for 6.000. Men det finnes mange som faktisk ikke gidder å legge i 15.000 i anlegg. Om du ikke er opptatt av at skiltplata skal falle av bak. så synes jeg dette anlegget er mer enn godt nok. Selvfølgelig har jeg sittet i biler hvor en må holde for ørene, men jeg ser ikke vitsen i det.

×
×
  • Opprett ny...