Gå til innhold

ThaHunter

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThaHunter

  1. Anfieldtheplacetobe skrev:
    Definitivt topp 3 episode noensinne for min del! FANTASTISK historiefortelling, dog usikker på om det egentlig trenger en egen serie. Vi vet jo hvordan de møttes og hvordan det gikk.
    Helt enig med deg. Absolutt den beste episoden i the last of us serien, men trenger ikke en egen serie. Blir helt overflødig og vil bare ødlegge inntrykket av hvor bra den episoden var som en del av en større helhet.
  2. Tåka skrev:
    Jaqoby skrev:

    er arcane fikset eller...? en hel stat som har så og si vært ubrukelig siden launch. og ingen anmeldere har nevnt det engang. 10/10 spill forresten. det der er like ille som om at en ak47 i ett skytespill ikke skyter skudd

    Arcane er bare tull og ubrukelig kanskje litt for discovery så ingen grunn til å bruke noe på denne stat's.
    Kommer jo helt ann på hva man går for... Flere våpen, spells og arts som scaler med arcane og er eneste måten å øke drop chances. Blir jo litt som å si at str er ubrukelig fordi man spiller et dex caster build.
  3. Jeg har drevet med musikk (trommer i 8 år) mesteparten av livet mitt så jeg kan si min menig.

     

    Nå er vi færi med kusa vår

    Men kapteinen vil han mer!

    Vi fester og bråker natta lang

    Mens skipsgutt Vaenas sitter og ber.

     

    Det er beste vers hittil. Følg den rytmen, men fjern skipsgutt siden det får siste setning til å virke kaotisk og urytmisk.

     

    Edit: du skal telle til 4 på hver linje i samme hastighet. Bruk det som en pekepinn ;)

    Men jeg har friminutt jeg også så snakkes om en time elns.

  4. Jeg har planer om å skaffe meg enten Guitar Hero World Tour eller Rockband til PS3 og har et Roland TD-3 elektrisk trommesett, så jeg lurer på om det er nødvendig å kjøpe med trommesettet fra spillene for å kunne bruke det. Jeg vet at man kan koble Roland TD-3 via en MIDI til USB kabel og bruke det til å spille med, men jeg er usikker på om man trenger noen av delene man får med når man kjøper GHWT/Rockband trommesettene for å kunne spille.

     

    Noen som har erfaring som kan gi noen tips?

  5. Gratulerer Teletubbie! Du er den verdige vinneren av en valgfri sang og heder og ære her på forumet!

     

    Hvilken sang blir det? I forrige konk sa du at du skulle få meg til å synge "fjortisboy", men det kan jo hende du har valgt en ny sang ;)

  6. Den filmen så faktisk ganske fet ut. Hadde egentlig tenkt til å ha laserguns på haibamsen min istedet, men så tenkte jeg "hmmm, laser fungerer vel ikke under vann?" og det er jo viktig at haibamsen er dødelig både over og under vann. ^_^

     

    Fordi en minigun fungerer så mye bedre under vann :rolleyes:

    Haibamseteknologi er langt mer sofistikert enn vår egen teknologi, bare så det er sagt.

    Så hvorfor fungerer ikke laserne dems da?

×
×
  • Opprett ny...