Gå til innhold

fengjis

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fengjis

  1. Jeg har lekt med mobilen noen dager nå, og det er den beste jeg har hatt! Alt av teknologi, bra design, fantastiske knapper og herlig menysystem. Jeg ble også overasket av den gode musikkspilleren, lyden og det gode kameraet. Jeg trodde dette var en helbarka buisness mobil, men den var utrolig god på underholdningsfronten også! Og batteriet bare varer og varer.. Skulle det være noe negativt, er det at den fungerer dårlig med mac. Nokia pcsuite finnes bare på pc, og det er heller ikke lagt ut noen offisielle isync pluginer enda til denne telefonen. Men jeg har en imidlertidig isync plugin som en random har laga. Men alt i alt. En fabelaktiv telefon! Løp og kjøp :)

  2. Har bestilt Nokia e52 på komplett for 3 uker siden. Da sto det "Ubekreftet dato 7. august". Og når jeg forventer at den er på lager idag, så står det "Ubekreftet dato 19. august". Er det normalt at man må vente så lenge og utsetter lagerstatusdatoen hele tiden? Burde de ikke vite om telefonen kommer inn eller ikke? Blir så heftig irritert.. Dette viser iallefall at mobilen ikke kommer i butikkhyllene med det første. :(

  3. Medival 2, et fantastisk spill!

    Siden spillet var så stort, måtte jeg legge det på en ekstern harddisk. Men da jeg skulle instalere expensionpakken total war kingdoms, fikk jeg beskjed om at "kingdoms requires Medival 2: Total War to be installed." Problemet er jo at det er instalert, bare ikke i den vanlige "C//:programfiles/sega.. greia. Hvordan skal jeg få dette til å fungere?

  4. Det er jo mer enn bare youtube-filmer der ute.. Alt som har med flash å gjøre kan jeg se via skyfire. For eksempel NRKS humor videoarkiv, yr sitt nedbørsvarsel, generell flashsider osv. Den støtter også quicktime, slik at jeg har tilgang til musikk og film på nett.

    Den går raskere enn opara mini også.

    Skyfire er absolutt den beste nettleseren på mobil for meg.

  5. Nå har jeg fått skyfire på mobilen (Nokia e51) og må si at jeg er ypperlig fornøyd!

    Alle youtube-filmer og andre filmer går som en drøm på mobilen :)

    Dette er mye bedre enn opera :)

    Går raskere og etter min mening...

     

    Kort sagt er Skyfire en nettleser for mobilen som støtter flash, quicktime og javascript. Du kan laste ned betaversjonen på symbian modeller og windows telefoner.

     

    Dette gjør du får å få Skyfire.

    Gå innpå http://www.skyfire.com/register

    Så fyller du ut det som står. Fyll inn ekte email-adresse. Der det står fyll inn telefonnummer bare skriver du inn noe tull. Så trykker du submit.

    Da får du tilsendt download linken på epost.

     

    Det er fremdeles i BETA modus, men fungerer som en drøm!

  6. Det finnes faktisk folk der ute som er glad i piczo... De lager kanskje sider selv, noe som irriterer de fleste :whistle: så har dere sikkert sett bare stygge piczo sider, med bilder av babes og glitterilisert stas, og navigasjoner som sier "styggedom"...

     

    Men der ute, blandt skoger og trær så finnes det lyspunkt... Mange lyspunkt...

    Så let! Dette er en av dem... www.figgyo.piczo.com

    Fantastisk kul side, som har en lekker navigasjon og klare bakgrunns bilder...

    dette er bare en, jeg kan vedde på at det finnes utrolig mange som er bedre, og penere...

     

    Jeg må innrømme at jeg har prøvd jeg ôg, men siden min er ikke ferdig... Jeg har lært utrolig mye gjennom piczo (html, css osv.) og derfor vil jeg si at dette er ett bra program :thumbup: Selv om mange mener piczo er :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...