Gå til innhold

JimmyVolatile

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JimmyVolatile

  1. Eg føreslår hypotesen om at dei som har svart at dei trollar og er den typen som er meir tilbøyelige til å svare meir ekstremt på slike undersøkjingar, nettopp for å trolle dei som stilte spørsmåla.

    Veldig godt forslag :rofl: . Har ikke lest studien selv men det er jo som sende ut en spørreundersøkelse om bruk av narkotika til ungdom og forvente reelle svar. Hvor ofte bruker du? *Kryss på "hver dag"*. Hva bruker du? *Kryss på alle 10 alternativene*

    • Liker 1
  2. Dette er et vanvittig solid spill med høy kvalitet på oppdrag og historier. Musikk og stemning er på profesjonelt nivå og jeg liker godt at TDM er tilgjengelig på både Win/Mac/Linux (spiller det på sistnevnte selv).

     

    Jeg savner kanskje de store, lange historiene men dette kommer nok. Den gode navigasjonen, klatringen og smidige måten klyvingen fungerer gjennom vinduer, mat-heiser og over takbjelker overgår Thief 1 og 2 med klar margin.

     

    Om du liker Thief 1, 2 eller 3 bør TDM prøves. :)

  3. I forhold til spillefilmer de siste årene (Avatar) er dette de 2 store millimeterene unna å være fullstendig akseptabelt. Likte sitatet fra animatøren.

    Det er mye bra men det er for få bevegelser om gangen og de er for perfekte. Ingen vekt.

     

    Litt rart at det nesten ser ut som alt er animert for hånd istedenfor oppå et target (skuespiller)

  4. ...En nyhet som enten øker potensiell brukerbase eller gir eksisterende brukere flere muligheter burde da være positivt på alle måter?...

     

    Jeg kan bare spekulere i hva andre kommer til å foreta seg men jeg kan i allefall bekrefte at vi her i huset ønsker dette veldig velkommen.

    Har kjørt Linux Mint 9-14 de siste åra og

     

    Nå holder jeg meg helst til simulatorer som X-Plane men også Minecraft, Braid, Trine, Trine 2, Portal, Portal 2 (coop) er flittig brukt på maskinen av andre. Jeg trenger liksom ikke et overveldende antall spill på Win når jeg likevel får noe det beste rett på LM.

    • Liker 1
  5. Har man litt erfaring med utvikling på lavt budsjett er det lett å tenke seg mulige grunner til flere ting i Half-Life.

     

    1. Gordon snakker ikke: Veldig greit å slippe å koordinere hva spilleren gjør med hva Gordon dynamisk skal si underveis i spillet, også utenom "mellomscenene". Skip it.

     

    2. Mellom-sekvensene foregår mens spillet fortsatt fungerer normalt: Slipper eget modus for sekvens, slipper egen kamerastyring. Sekvensene måtte lages uansett. Billigere å gjøre det rett i spillmotoren istedenfor å produsere egne FMV-er. Samtidig får man inn flere muligheter for interaktivitet i spillmotoren som uansett måtte vært der.

    Eks: Om du går inn i et område og aktiverer en mellomsekvens (noen snakker) eller om du aktiverer en hendelse (taket raser) er det stort en animasjon teknisk sett. Like greit å bare gjøre dette i det samme verktøyet.

     

    3. Nærkontaktvåpen som reserver gir gratis "variasjon" i spillet.

  6. AI i alle spillene til Bohemia Interactive er vel elending så de burde fått inn noen nye folk til å forbedre AI i dette spillet, andre eksisterende spill og kommende spill.

     

    Jepp. Arma er fantastisk...mot mennesker...men faktisk skal online coop være mye bedre med den nye "headless client" AI-en, da. ( Søk etter ShackTac på youtube )

     

    Jeg håper virkelig også at dette er noe som kan fikses i en patch. Det virker så merkelig at spesielt dette punktet fortsetter å være dårlig i alle Bohemia-spill med tanke på at det sansynligvis består av de samme bitene med kode. Eller kanskje ikke. Kjøretøy i Arma er som regel bedre på å finne frem...

     

    Når det gjelder Arma har jeg akkurat oppdaget DAC (Dynamic AI Creator). Jeg har ikke testet enda men blant annet skal AI ta i bruk hus, tomme kjøretøy osv. Det store poenget med DAC er at oppdragene blir vedlig forskjellige for hver gjennomspilling. Går ikke an å bare huske hva som skjedde forrige gang :)

  7. Ikke at det er nøye men "polygoner" er en type "vektorgrafikk". Der hangarskipet i CC er bygget opp av 12-15 polygoner er det i CC:GM bygget opp av kanskje 5-10 mill. Uansett er begge verdener og spill bygget opp av mangekanter der hjørnene er definert som punkter i 3D. Alle forgjengerens polygoner tilsvarer det man kanskje ville brukt på å lage en litt detaljert pistol i dag.

     

     

  8. Jeg synes Take On er mildt sagt digg.

    Har hatt spillet siden det kom ut på Desura (kr 247) og koser meg stort. Er så greit når man kan leke seg med en underholdene helikoptersimulator samtidig som man slipper å gå til innkjøp av styrestikke og alskens træl.

     

    Det er nok bedre med stikke, da men poenget er til og med bare med mus og taster kan jeg helhjertet anbefale å suse mellom høyhus eller trimme tretoppene på åskammene før man tar ekspressheisen ned i dalbunnen. :D

  9. Jeg vil gjerne prøve Deus Ex: Human Revolution, for jeg har forstått det slik at her blir man sittende igjen med et stort etisk og aktuelt spørsmål. Hva er et menneske? Hvor mye maskin, proteser og teknologi kan man pakke på et menneske, før det går for langt?

     

    Er ca 50% gjennom DX:HR og angrer ikke et sekund på å ha spilt som pasifist hittil. Da blir det plutselig mer emosjonelt engasjerene dersom man svikter og en av bi-figurene dør eller dersom en av dem bønnfaller deg om å hjelpe dem for en god sak.

     

    Eksempel:

     

    Slik som den angrende idealisten, utnyttet av skurkene, som må snakkes bort fra å begå selvmord. Føles veldig kjipt når man ikke greier det slik jeg hittil ikke har.

     

  10. Tafatt helikopteraction for det brede spillpublikum.

    Les hele saken

     

    Anbefaler Enemy Engaged - Commanche vs Hokum til bare $3 for øyeblikket på GOG. Gå deretter til www.eechcentral.com og last ned modden for å få 20 ekstra landområder + detaljert og pen grafikk på eksisterende + fine 3D-cockpits.

     

    Er jo en helikoptersimulartor men det meste kan forenkles. Er som ARMA for helikopter :-)

     

     

  11. Når det gjelder å lagre filer på nettet kan jeg ikke få anbefalt Dropbox nok. Filene lagres lokalt på så mange maskiner du vil *og* på server, så uansett om du har tilgang til nettet eller ikke, kan du jobbe med dokumentene og straks maskinen kobles til nettet, synkroniseres filene. (Støtter også versjonering)

     

    Og: Dropbox fungerer på alle filer, ikke bare office-dokumenter. Gratis å bruke opp til 2 GB. http://www.dropbox.com :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...