Gå til innhold

EtFjernetNavn

Medlemmer
  • Innlegg

    184
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EtFjernetNavn

  1. Alle spill ha en grense på mengden poeng de kan gi, og de forskjellige gradene av trophies (bronse, sølv, gull og platinum) gir forskjellig antall poeng. Som på X360 er det forskjell på retail-spill (1000gs) og XBLA/PSN-spill (200gs). I tillegg er det bare retail-spill som har platinum. Du finner ikke "lite lett PSN spill som får 1 bronse, 2 sølv og 10 gull!!". Det nærmeste er kanskje Frogger, med 1 sølv og 3 gull :)

    Poenget er at det ER et poengsystem, a la X360,det er bare at det er "skjult" i edelt, og ikke fullt så edelt, metall.

    Du må ha sovet, lenge. Det er i dag mange "arcade" spill med platinum. Sist ut som jeg fikk med meg var Spare Parts, det spillet har 13 trophies: 2 sølv, 10 gull og 1 PLATINUM. I følge en guiden kan man få platinum på 5 timer og vansklighetsgraden er lett. Worms 2, Alien Breed og Dead Nation har også platinum, flere som jeg også ikke husker. Det er uansett ikke det som irriterer meg, det er fordeligen av gull, sølv og bronse.

  2. Foretrekker helt klart achievements. Achievements systemet er uten lastetider og er intregrert i profilen din, profilen på PS3 er jo latterlig, vil ikke engang kalle det for en profil. Pokal systemet liker jeg ikke i det heltatt, men liker platinum, syntes også MS burde gi oss et slik merke for å fullføre spill, enten om de gir oss en stjerne eller noe. En annen ting jeg ikke liker med PS3 er at de ikke har noen system for antall pokaler osv.. f.eks kan enkelte spill ha 35 bronse 4 sølv og 1 gull, så kommer det et lite lett PSN spill som får 1 bronse, 2 sølv og 10 gull!! Noen får også platinum mens andre ikke, jeg skjønner ikke en dritt, virker ut som fullt anarki i trophy systemet til PS3.

×
×
  • Opprett ny...