Gå til innhold

Heales

Medlemmer
  • Innlegg

    780
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heales

  1. Baldini skrev (På 21.12.2023 den 1:19 PM):

    Ikke rart i hele tatt. Har man en grei PC, trenger man ikke Xbox. Har man en dynge PC er det kjekt med Xbox. GamePass over alt. Er man glad i Sony sine exclusive spill (inkl meg selv) selvsagt har man en PlayStation da. Enn så lenge, da Sony bringer flere og flere spill over til PC. Jeg har også GamePass og en rå PC, da kjøper jeg jo ikke en Xbox som står til pynt eller... ? :p

    Noen har mer enn en tanke i hodet og velger heller "Ja takk, begge deler". Det vil si PS5, Xbox, Switch og en kurant gaming PC. Selve plattformen trenger man ikke å ha et religiøst forhold til da jeg er mest opptatt av spillene.

  2. freedomseeker skrev (På 20.11.2023 den 12:19 AM):

    Fordi norsk løgnmedia elsker å hate norske menn, påstanden om nordmenn(etniske) trakasserer kvinner i spill får stå for deres egen regning. Har til gode for å se noen konkrete bevis.

    Min erfaring er det helt motsatte. Før voice ble vanlig laget jeg en kvinnelig karakter i Everquest 2, og fy helvete for en behandling jeg fikk av for mange mannlige spillere. Det er utrolig naivt å tro at ikke en del menn faktisk bedriver trakassering. Dette skjer over alt, på arbeidsplassen, utesteder, skolen, og blant gamere.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  3. Iki skrev (1 time siden):

    Nei.

    "Det jeg synes er mest spennende av det jeg har sett idag er det at de starter et spill på 4 sekunder, fra man logger inn på en avslått maskin."

    Jeg skriver om tiden det tar å starte spillet.

     

    Du skrev:

    "De 4 sekundene er om du starter konsollen fra helt avslått tilstand, og så logger inn, for så å starte spillet fra menyen.""

    Temmelig håpløst når du ikke evner å forholde deg til hva du selv har skrevet.

     

     

    • Liker 2
  4. Raul07 skrev (9 minutter siden):

    Imponerende om det stemmer. Tar ting du skriver litt med en klype salt.

    Fra hardware.no sin test av PS5 står det:

    "Vi har foreløpig bare fått prøve ett «next gen»-spill i form av Spider-Man: Miles Morales. Fra PlayStation-hovedmenyen til man er inne i spillet, klar for action, tar det bare 16 sekunder."

    • Liker 1
  5. Centy88 skrev (3 timer siden):

    Hva skal man med xbox når man bare kan bygge en bra Pc med de nye og rå bra grafikkortene som er lansert. Gratis og spille online, er mye bedre å skaffe PS5 med sony ekslusive spill og resten pc.

     

    xboxen er jo totalt unødvendig fordi du får 4k blu-ray spiller på ps5 også

    Hva med å heller kjøpe ny gaming PC, Xbox Series X og PS5, og deretter kose seg med alle spillene uten å være opphengt i en maskin?

    • Liker 2
  6. Pallehysa skrev (På 22.9.2020 den 14.13):

    Ein foretnings ide om å kjøpe eit selskap for 70 milliarder, bruke 2-3 milliarder kroner på å utvikle spel, for så å legge det til eit bibliotek som 1 av 200 spel i ein abbonent tjeneste for 150 kroner månaden, gjer absolutt ingen meining. 

    Joda, dette kan så absolutt gi mening. Se for deg at Microsoft f.eks. kommer opp i 100 millioner som betaler for denne tjenesten. De har 15 millioner nå og sikter temmelig sikkert mye høyere...veldig mye høyere. Personlig tror jeg Game Pass i veldig stor grad er fremtiden for spill, hvor man håndplukker noen få spill man kjøper, og resten får man som en del av denne type tjenester.

    • Liker 1
  7. I grunnen er det vel slik at det etter hvert har kommet frem en temmelig lang liste over grunner til at man kanskje ikke vil spille GT5, og det er jo noe av det Gamer.no får frem i sin omtale.

     

    Det var svært mange som gledet seg til GT5 og håpet og trodde at dette skulle bli det beste siden ostehøvelen. Dessverre ble det ikke slik, og da hjelper det svært lite å sitte på et forum å sutre på nettopp Gamers omtale.

  8. Yxeflens skrev:

     

    "Poenget mitt er fortsatt at det er mange stress-anmeldelser av spillet der ute, og en eventuell bekreftelse/avkreftelse burde kommet fra den vide spillpresse. Om et spill får 1/10 eller 10/10 bryr jeg meg fint lite om. Det betyr likevel ikke at jeg er spesielt uenig i noe av det du skriver i anmeldelsen, i så måte blir det snakk om nyanser, men at en dag eller to til med spillet nok kunne gjort seg.

     

    På den annen side så vet vi som har vært med en stund at noen form for journalistisk integritet ikke er spesielt nøye for dagens spilljournalister."

     

    Temmelig drøyt å antyde at Gamer.no og andre spilljournalister ikke eier integritet. Det betyr at du kaller de for korrupte, og det blir både for dumt og direkte usakelig.

     

    Samtidig er det interessant at nettopp Gamer.no ventet lenger enn de fleste med å publisere sin omtale, og derav oppnådde to ting:

     

    1. De skrev en bedre og mer nøyaktig omtale av spillet

    2. De kom frem til en mer presis score enn de første hypetogene som kjørte på med 10/10 og 9/10.

     

    I den grad man kan vurdere et spill ut i fra objektive kriterier er det komplett umulig å kunne gi GT5 en score på 10 eller 9 av 10. Til det er spillet ved lansering i en alt for dårlig forfatning totalt sett. Gamers omtale er seriøst og gir etter min oppfatning en svært presis beskrivelse av spillet.

     

    Det er kanskje ting man kan beskylde Gamer.no for, men å påstå at de mangler integritet er ikke en av de....

  9. Kjære deg. Du har rotet med begrepene.

     

    Det du henviser til nå er angreretten. Dette er en lovpålagt rett forbrukere har i henhold til angrerettloven når kjøpet foregår utenfor fast utsalgssted. Reklamasjon er en annen lovpålagt rett forbrukere har igjennom forbrukerkjøpsloven.

     

    Garanti derimot, er frivillig og den som stiller garantien kan selv utforme vilkårene. Markedsføringsloven forbyr selgere å bruke ordet garanti dersom det ikke gir forbrukeren noe ekstra ut over reklamasjonsretten, men det betyr ikke at vilkårene ikke kan si noe tilsvarende "Garantien bortfaller dersom utstyret blir brukt i et ikke-ESD sikret rom". Og da gjør den det dersom man bruker utstyret i et ikke-ESD sikkert rom. Men reklamasjonsretten, som er lovpålagt, har man fortsatt etter forbrukerkjøpsloven.

     

    Kjære deg. Du har rotet med begrepene.

     

    Det du henviser til nå er angreretten. Dette er en lovpålagt rett forbrukere har i henhold til angrerettloven når kjøpet foregår utenfor fast utsalgssted. Reklamasjon er en annen lovpålagt rett forbrukere har igjennom forbrukerkjøpsloven.

     

    Garanti derimot, er frivillig og den som stiller garantien kan selv utforme vilkårene. Markedsføringsloven forbyr selgere å bruke ordet garanti dersom det ikke gir forbrukeren noe ekstra ut over reklamasjonsretten, men det betyr ikke at vilkårene ikke kan si noe tilsvarende "Garantien bortfaller dersom utstyret blir brukt i et ikke-ESD sikret rom". Og da gjør den det dersom man bruker utstyret i et ikke-ESD sikkert rom. Men reklamasjonsretten, som er lovpålagt, har man fortsatt etter forbrukerkjøpsloven.

     

    He he.

     

    Neida, jeg opplever klart at vi delvis snakker om samme ting relatert til det trådstarter snakker om, og det er relatert til nettkjøp, ikke fast utsalgssted.

     

    Selvsagt finnes det unntak som gjør at man mister rettigheter, blant annet programvare som jeg nevnte, og du kom jo også nå med et veldig spesielt eksempel.

     

    Greia er at ingen selger kan lage vilkår som reduserer de rettighetene man har via lovverket - minus de spesielle tilfellene som er unntaket.

     

    Når det er sagt kan det også være at hele denne tråden er en misforståelse, hvertfall fra min side. Selvsagt kan enhver selger utforme sine egne garantibestemmelser, så lenge disse gir noe utover lovens minimum. Hvis Komplett har en egen garanti som går lenger enn reklamasjonsretten og Komplett klart kommuniserer at det kun er den ekstra garantien de gir som forsvinner hvis kabinettet åpnes, ja da har jeg misforstått det første innlegget.

  10. Apple forsøkte seg blant annet på at de bare ga 12 måneders garanti på Ipod, noe som bare var vrøvl og vås.

    Helt sant og lovlig det, så lenge denne garantien i de 12 månedene dekker mer enn reklamasjonsretten gjør...

     

    Så lenge den dekker mer ja, men Apples problem var at de mente at deres 12 måneders garanti var den totale pakka kundene skulle få. Jeg opplevde selv problemer med dette da jeg kjøpte meg en Ipod og selger forsøkte å lure meg til å tro på det våset.

  11. Men garantistiller(komplett.no) kan fortstatt frafalle garantien dersom man åpner kabinettet(om det står i garantivilkårene).

     

    Nei det kan de faktisk ikke. En kunde har lov til å undersøke varen før man bestemmer seg, og da spiller det ingen rolle om selger måtte mene noe annet. Et par unntak finnes dog i form av programvare, spill etc.

     

    Det står litt mer om dette her blant annet:

     

    http://www.dinside.no/821758/har-du-rett-til-aa-aapne-pakken

  12. Hei!

     

    Har nå klart å ødelegge begge platene fra det første Halo-spillet Combat Evolved... I og med at dette er det beste spillet jeg vet om til Xbox, vil jeg gjerne ha tak i ett nytt et... Vet noen om hvordan jeg kan få tak i dette? Vet at man kan laste det ned fra microsoft, men foretrekker å ha platen. Suger at jeg har hele serien utenom den første... :( Har snakket med CDON, men de kunne ikke skaffe det da det var tatt ut av salg... Finner det til PC, men Halo på PC er ikke et alternativ en gang...

     

    Håper noen kan hjelpe! :cry:

     

    www.ebay.com

     

    Eller gå direkte inn her:

     

    http://global.ebay.com/search?Query=halo+combat+evolved&Region=0&PageNumber=1&SortBy=1

     

    Du får da en drøss med treff og kan kjøpe det svært billig.

  13. Som et par allerede har nevnt er det temmelig imponerende at de to største aktørene på elektrovarer i Norge (Elkjøp og Expert) samtidig er de to aktørene med de mest håpløse og meningsløse nettsidene.

     

    Navigeringen er håpløs, oversikt og vareutvalg er håpløst, kvaliteten på data og lagerstatus er håpløst, og på toppen av det hele ser det håpløst ut. Med tanke på hvor mange milliarder disse to aktørene selger for hver år er dette mildt sagt underlig.

×
×
  • Opprett ny...