Gå til innhold

Elgenn

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elgenn

  1. Lastet ned og registrerte en trial konto nå. Spillet er ikke-spillbart på maskinen jeg har, virket ellers ganske fett.

     

    umm.. du sier du spiller det på en macbook pro? hvor ny er den? syns det er merkelig hvis det ikkje går, eg har det installert på forrige utgave av macbook air, og det sviver rimelig greit der... det måler seg jo ikkje med detaljnivået og "smoothness"en som eg har på spillmaskinen min hjemme..

  2.  

    Takk for tips! Byttet platen med en Damage Control II etter anbefaling fra CORP-et. Jeg har tenkt at jeg ikke behøver hull resist fordi jeg uansett warper ut hvis armor breaker, men de var bastante, så. Godkjent?

     

     

    ser bra ut... eg har damage control på alt eg klarer å klemme den på....

     

     

    Quakecry

    Du kan jo prøve å sende inn en virkelig fin petition, og hvis du er heldig kan det være de lar deg endre utseende på ny.. ;)

  3. Jeg er klar over fordelene med passive shield. Capen min holder i 9 minutter med alt på. I tillegg sa jeg jo at jeg valgte armor fordi jeg har masse SP der, og veldig lite i Shields. Også er det kjedelig å se samme mod i alle slots.. :p Har du tips til bedre low slots så kom gjerne med dem! :) Jeg gjorde Angel Extravaganza i dag og skulle bytte ut en eanm med en explosive hardener, men jeg fikk mindre explosive resist enn med to eanm. What gives? Missionet gikk fint, armor var ikke under 90% og jeg kjørte ikke repair hele tiden engang.

     

    tror heller eg ville gått for 3 hardeners i stedet for den platen du har på, så får du litt ekstra fart også.. er farten som er med på å gjøre at den virker så bra... vil tippe nortrek også kjører bare hardeners, og ikkje plate.. er noe med at armor repperen er mer effektiv også når du har mer resists, i motsetning til buffer...

  4. Hvordan får man frem "selected item" menyen som vanligvis ligger over overview menyen?

     

    Den har forsvunnet hos meg.

    Den har ikkje bare forsvunnet bak/under overviewen din da?

     

     

    Corpen har et pilotorogram som går ut på at nye piloter får en Ishtar hvis man trener skills til å fly den, jeg gjorde dette og fikk en. Så spurte en i corpen om hvordan det gikk med den nye Ishtaren. Jeg sa at jeg bare måtte skaffe penger til moduler og forsikring, hvorpå han svarte "I'll give you a head start" og sendte meg 50 millioner. Tror jeg har funnet riktig Corp, haha :D

     

    I den anledning, er det noen som har forslag til en Ishtar fitting for PvE?

     

    Har ikkje fløyet ishtar, men de funker visst veldig godt.. ser ut som dette er en helt kurant fit, bare bytte ut hardners.. stod at den vil virke nesten like bra med t2 i stedet for faction, men de faction itemsa er nok ikkje så veldig dyre..

     

    http://eve.battleclinic.com/loadout/20553-Faction-Passive-Shield-Ishtar.html

  5. Noen her som er aktive i et kult corp/alliance som jeg kan joine når jeg logger på igjen?

     

     

    Vett ikkje om det er lov etter diskusjon.no sine retningslinjer, men her er iallefall recruitment tråden til corpet mitt.. Veldig kjekk gjeng med folk.. Trenger tilførsel av nytt blod eneste.. Spredt ganske godt ut i tidssonene, men litt mer US TZ, vi har jo en god del EU også da.. Men er mye EU folk i alliansen..

     

    *edit*

    Alle interesserte kan forsåvidt gå inn å kikke.. ;)

     

    *edit2*

    Har nå gitt meg i dette corpet, men de er en god gjeng.. De driver en smule seriøst i 0.0, som eg ble litt lei av. Og de tar ikke in low SP characters.

     

    Eg er nå i corpet 1STMC, som er en gjeng fra EZCO som synes ting ble litt for seriøst. Vi driver med PVP, i Faction warfare, low sec, og 0.0.. Vi tar i mot folk med lavere SP, bare de er interesserte i PVP.

×
×
  • Opprett ny...