Gå til innhold

-gl1n-

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -gl1n-

  1. Tror jeg kommer til å kjøpe denne mobilen, men det som plager meg er mangelen på LED-varsling på fronten. Kombinasjonen mellom min nåværende HTC Desire + Handcent gjør at jeg lett kan se at jeg har mottatt en sms :) Blir egentlig flisespikkeri, men :p Tror jeg kommer til å vente på en anmeldelse etter 2.3 oppdateringen.

  2. Fall of man 2 skal knuse gears of war 2....killzone 2 skal knuse xbox 360..;)

     

    Haha det der må jeg dessverre le av, Fall of Men 2 kommer ikke i nærheten av salgstallene til enten Gears of War pg kanskje Gears of War 2. Da er du dessverre for optimistisk. Å Killzone er neppe noe storselger den og ala Gears of War. 50% av folk som har kjøpt Fall of Men har bare fått med det seg fordi de kjøpte Bundle-pakka.

     

    Men MGS4 derimot, selv om det er et svært ulikt spill. Det vil garantert selge.

    jeg tror du undervurderer Killzone 2, se på gamplay demoene hvis du ikke allerede har sett dem :)

  3. Nå fikk jeg til nettverket hvertfall, skal se om jeg får til fifa online nå.

     

    du er heldig hvis det funker smertefritt... har ikke fått til fifa online på ps3 siden oktober (da fifa kom ut). når jeg sier at jeg ikke har "fått det til" mener jeg at det funker 1 av 8-10 ganger å bare få connection med noen på en kamp... har prøvd med alt med å få nat 2, som var greit, og åpne alle port og prøvd med trådløs og vanlig nettverkskabel, alt! endte med at jeg kjøpte en 360, live og fifa og da funket det hver gang jeg skulle spille online, så er fornøyd. får legge til at online på ps3 er ellers utrolig utrolig bra og smertefritt med alle andre spill, så synes det var rart at jeg hadde så mye problem med fifa... så du får si ifra om det funker bra for deg, for da er du heldig :)

    jeg har ikke hatt noen problemer med FIFA08 på PS3, og jeg har hatt det siden launch date.

  4. Hm, jeg ser plutselig nå at jeg får UPnP: Not available på PS3 connection test. Kan det gi meg problemer med onlinespilling?

    UPnP automatisk åpner nødvendige porter i routeren din. Sjekk din NAT type først, folk har klaget over at den nyeste ps3 firmwaren hargjort at de har falt fra NAT2 til NAT3.

  5. Jeg fikk ingenting når Torres prøvde å dra seg fri, for ingen kommer uansett forbi Rio og Vidic :D

     

    Hvor mange mål har Rooney totalt nå? Jeg er litt skeptisk til den måltørken han har for tiden.

    Jeg var i hundre i går pga at SopCast ikke fungerte under 1. omgangen. Så jeg hylte og skreik slik at naboene sikkert trodde jeg drepte en bjørn med hendene mine:) Rooney har vel 5 eller 6 liga mål i år.

  6. Fikk hjertet i halsen hver gang Torres prøvde å dra seg fri, men heldigvis har vi verdens beste stopper par :).

    Rooney har fått den mentale sperren han også hadde i fjor, men det løsnet da og det gjør det igjen. Han vår jo fantastisk i starten av sesongen før ankel skaden. Men er fornøyd med Wazza jeg, banens beste i går.

  7. Jeg skal kjøpe meg PS3 om ikke så lenge, Etter å ha lest gjennom her, frister det og ha en større HDD i PS3'en.

     

    Jeg har ekstern harddisk i tillegg me mye musikk på, men vist jeg tar å legger inn backupen på PS3 på denne, vil filene som ligger inne bli fjernet da?

     

    Går det fint å ha den eksterne HDD både til pc og PS3 uten noen problemer ?

    Det viktigste er at den eksterne disken er formatert med FAT32 filformatet. Slik at både din datamaskin og PS3 kan lese innholdet. Pass på at i XP og Vista kan den innebygde partisjoneringsprogrammet bare formatere partisjoner opptil 32GB (FAT32 altså ikke NTFS). Men med 3. parts programmer som Swiss army knife kan man formatere større partisjoner.

  8. nei ikke noe patch ennå.. men single player delen er bare helt utrolig... dette spillet var verdt 500 for meg bare for single player. online kan jeg godt spille litt av når det funker med en patch, men wow! elsker dette spillet :)

    For meg var singelplayer delen ikke verdt pengene. Men når Ubi$oft får fikset online delen som ikke fungerer for omtrent noen PS3 eiere blir det en annen sak.

×
×
  • Opprett ny...