Gå til innhold

aXXo

Medlemmer
  • Innlegg

    288
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aXXo

  1. Hei. Som emne tittelen sier: er det gratis å bruke TomTom gps'en på iPhone?

    Hvis jeg laster ned TomTom til telefonen, setter den i TomTom holderen til iPhone i bilen og taster inn en destinasjon, vil den da bruke den innebyggede gps'en eller mobilnettverket? Sikkert et dumt spørsmål men jeg stiller det for det;) Har ikke lyst på 7000 kroners regning etter en tur i Danmark :p

  2. Var du NetCom-kunde fra før, eller porterte du til de i dag? Har du tvillingsim?

     

    Hvis du var NetCom-kunde fra før og bare har byttet SIM-kort i dag, så kan det ha oppstått en feil i NC sine systemer ifm SIM-byttet, noe som kan forekomme. Det kan i så fall NC løse ved å aktivere kortet på nytt.

     

    Dersom du har tvillingsim så kan det være at det er aktivert som tilleggskort, og at det derfor skaper problemer. Da kan i så fall NC bytte om på dine SIM-kort i sine systemer for å rette feilen.

    Ja, er NetCom kunde fra før. Har ikke tvillingsim.

    Prøvde nettopp simkortet mitt i en annen iPhone 4 og da fungerte det. Satt simkortet tilbake i min iPhone og da virket det ikke. Så det må være noe med tlf. Har prøvd å restore tlf men det funker fortsatt ikke:S Noen som vet hva det kan være?

  3. Hei, jeg har hatt vanlig sim før og fikk i dag micro sim fra NetCom. Jeg kunne fint ringe og høre den andre enden med "vanlig" sim tidligere i dag, men etter at jeg fikk micro sim kl. 17 i dag, har jeg bare kunnet sende meldinger. Kommer frem til personen, personen hører ikke meg, og jeg hører ikke personen.

    Får spillt av musikk på høytalerern, og talekontrollen fungerer. Så det kan jo ikke være noe med telefonen. Har oppdatert tlf til 4.2 forresten.

     

    Hva kan jeg gjøre med dette?

  4. Da har jeg fått nytt batteri, da dette var feilen. Telefonen virker som normalt MEN den lader kun via strøm kabelen og hverken pc'en eller iTunes registrerer telefonen i det hele tatt når jeg plugger den inn. Har prøvd diverse guider uten hell. Har prøvd å koble til iPhonen mot 2 pc'er og en mac, ingen registrerte noenting.

     

    Noen som har noe anelse om hva jeg kan gjøre?

  5. Ja, det prøvde jeg på, glemte å skrive opp det, men da jeg kobler til iTunes blinker epple merket på skjermen på telefonen, jeg holder på epplemerket og hjem knappen, får opp "koble til iTuness" bilde, ingenting skjer. Altså, iTunes registrerer ikke at telefonen blir koblet til.

    Har nyeste versjon av iTunes.

  6. Hei, jeg har en iPhone 4, 5 uker gammel. Mistet den i gulvet og den vil ikke starte uten strøm.

    Så kobler jeg den til laderen, epplemerket dukker opp, jeg holder på epplemerket og hjem knappen i 1 minutt ca og får beskjed om å koble til iTunes (et bilde med en usb kabel og en pil mot iTunes)

  7. Jeg skal flytte for meg selv og trenger da tv og internett som alle andre. I leiligheten er det kabel tv fra Canal Digital fra før av. Men ikke dekoder, og ikke internett.

    Jeg vil ha HD PVR dekoderen fra Canal Digital og har sett litt på bredbåndspakken deres LINK

     

    Må jeg bestille dette og betale det i tillegg til kabel avgiften hver måned? Eller faller kabel avgiften bort i og med at jeg bytter den ut med dekoderen? Er ganske blank på dette området så hadde vært fint med litt hjelp fra dere som kan dette;)

     

    EDIT: Har funnet ut av dette. (Leste litt mer inne på siden):p Kabel tv er inkludert i leien så da var det bare å smelle til med en HD PVR dekoder samt bredbånd;)

  8. Takk, takk folkens:) Jeg skal fra smestad barne/ungdomsskole til kalbakken. Er enig med TøsMan at det er bedre å kjøre omveier å være i bevegelse enn å stå bom stille i køen. Begynner 8-4 og 9 til 5 annenhver uke. Vet ikke om det er best å kjøre Ring 3 eller igjennom byen jeg? Skal jo UT av byen, og de fleste skal jo inn, så bør jo ikke være så mye kø. Fra sinsenkrysset til kalbakken (Trondheimsveien) vet jeg at det ikke er noe kø i det hele tatt.

×
×
  • Opprett ny...