Gå til innhold

kardonal

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kardonal

  1. Til dere som mener at "overvåkningen" vil bli enorm med Google Glass, foreslår jeg at dere flytter langt ut i skogen med pil og bue og telt. Dersom folk har interesse av å overvåke random folk for å finne ut "gudenevethva" om deg, så kan de gjøre akkurat det. Alle spor du legger igjen på nettet, kamera med teleobjektiv, "dish"-antenner for opptak av lyd fra lange avstander. For ikke å snakke om http://www.007spycamera.com/New-Generation-Button-DVR-Spy-Camera-With-Free-4GB-Card-LM-MDR430--prodetail-376.html som gjør mer eller mindre akkurat det samme som Google Glass. "Glass" gjør ikke noe annet enn alle andre slike duppeditter gjør per nå. Slik er det blitt, og det er nok dessverre ingen vei tilbake enten vi liker det eller ei. Det man kan gjøre noe med, er å oppdra barna sine hjemme og på skolen i digital etikette. =)

    • Liker 1
  2. Vil vel heller si at det er et minus med en knuslig fremside, samt at iP4 aldri fikk dette som et minus, snarere tvert i mot fabelaktig design? Knotete knapper? Spør du meg, så er disse knappene ganske smart plassert.

    Har også tenkt lenge og vel på om jeg synes det er et minus at telefonen ikke har plass til minnekort, men jeg heller mer og mer mot at det ikke gjør noen verdens ting. Spille gjør jeg på PC'n, og noe tidsfordriv har jeg plass til på 8/ 16GB! Spotify og Netflix fikser biffen når jeg skal streame ting =)

    Bare synd at norske forhandlere dobbler prisen av nettbutikken i USA, men slik er vel verden blitt...

     

    Som amobil har skrevet flere ganger i tråden og også i testen så er det to sider av samme sak. Det er ikke bare bra at den kommer uten dilldall, det passer ikke for alle.

     

    Det er mange som kjøper en smarttelefon og aldri laster ned apps. Da forventer man at man kan spille av standard video man får på MMS eller overfører fra gammelt minnekort

    Da trenger de vel strengt talt ikke en smartmobil heller?

  3. Osse-Mon: Skjønte ikke helt den siste der du kom med. Det er da mange her på forumet (Inkludert meg) som er flinke til å bygge datamaskiner?

     

    Hvis det var det du mente. Hvorfor sier du at det er et fåtall som klarer det da? Eller var det ikke det du mente?

    8116591[/snapback]

     

    De som kan bygge egene pc'er bruker dette forumet (stort sett), men gruppen jeg tror Osse-mon prater om er de som bruker pc'n til "normal" bruk...

     

    Personlig ville jeg heller ikke kjøpt pc på en matbutikk, men det er like mye fordommer som ytelse/ kvalitet som avgjør det. De som skal ha en maskin som fungerer og som ikke har noe i mot å være uten en pc et par uker mens den er på reprasjon, kan like gjerne kjøpe denne pc'n.

     

    En annen grunn for "erfarne" brukere til ikke å kjøpe denne pc'n kan være oppgraderings-muligheter.

×
×
  • Opprett ny...