Gå til innhold

bruker234

Medlemmer
  • Innlegg

    922
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bruker234

  1. Hei :) fikk idag tilbake accounten min som ble hacket tidligere i år, men mainen min er bortevekk, og heller ikke på noen andre servere. Forklarte at den mest sannsynlig var migrata siden ingen på armory het det lenger, når jeg sendte mail om at accounten var hacket.

     

    Er et null håp for å få tilbake selve char'n? Det er flere måneder siden den ble hacket..

     

     

    Blaxtro :)

  2. Hvor mye veier du på morgenen? 62

    2. Er du fornøyd med vekten din? Nei, jeg vil opp.

    3. Hvor mye skulle du likt å veie? 75

    4. Hvor høy er du? 185

    5. Er du gutt eller jente? Gutt.

    6. Trener du jevnlig? Jogging 2 ganger i uka, og 20 pushups annenhver kveld.

    7. Hvor gammel er du? 15

  3. Og kan man stole på informasjonen de gir om at den og den er involvert?

     

    Dessuten: Ser ikke hvordan de skal kunne tjene inn dette her. 100 poeng for et spill stod det. Hvor skal de få inntekter ifra?

     

     

    Jeg tror de tjener penger ved å selge informasjonen videre til andre firmaer.

    F.eks svarer du på et spørsmål, la oss si "hvilket tv program vil du skal bli sendt igjenn?"

     

    Dette selger de igjenn videre til firmaer som jobber med dette, så vet de hva de skal vise.

  4. Er roa slike store ekle kapsler eller tabletter?

     

    Som sagt skal jeg til legen i morra :)

     

     

    edit: Var hos legen i dag, hun sa hun ikke hadde lov til å skrive ut Roa. Deretter henviste hun meg til hudlegen, og er nå i kø, ja jeg vet det tar tid.

    Før jeg skulle dra spurte jeg om hun hadde lov til å skrive ut tetra, og det hadde hun :)

     

    Nå har jeg altså Tetra resept + hudlege bestilling .

     

    Får bare håpe tetra gjør jobben, og at jeg slepper Roa :)

  5. Hei, ringte til legen i dag, og har fått time allerede på torsdag :)

     

    Satser på Roa, men har heller ikke gått på tetra før.

    Jeg har slitt med kviser i flere år, prøvd ALT av kremer, væsker, antibiotika vann, og mer.

    Vil nå gå rett på Roa, vil det gå fint eller er det stor sannsynlighet for at legen ikke gir meg roa før jeg har prøvd tetra?

  6. Da blir det vel roa, selvom det har sine bivirkninger. Må jeg vente lenge for å få det? Pris? Disse bivirkningene som neseblod og smerter, er det vanlig eller er det kun noen som får de?

     

    Hudlegetime tar sin tid, men når du først er kommet dit kan du få det på dagen (hvis du er gutt). Prisen er ikke avskrekkende, betaler ca. 700 kr for 100 piller. Alt over 1500 kr elns dekker staten 90% av. Bivirkningene kan du lese deg grønn av på nettet. Ta det som det kommer, kanskje det bare blir tørre lepper.

     

    Til dere som har tatt eller tar en roa kur; hvor stor ble deres endelige dose? Min blir ca. 125mg/kg, har vært kvisefri i ca. 4 av mine 7mnd på roa. Er dette bra nok?

     

    Snakker vi flere mnd for å få seg lege-time eller? :)

  7. Ant1, det er fullt mulig du har rett :)

     

    Vel nå har jeg prøvd ALT, bortsett fra Roa.

     

    Startet med kremer fra apoteket, senere ble det svakere resept kremer, sterkere og nå bruker jeg en slags veske ( vann) med antibiotika i. Funker heller ikke kjempebra.

     

    Da blir det vel roa, selvom det har sine bivirkninger. Må jeg vente lenge for å få det? Pris? Disse bivirkningene som neseblod og smerter, er det vanlig eller er det kun noen som får de?

     

    Mvh Blaxtro

  8. Må si jeg blir litt provosert av noen av disse innleggene..

    Fet mat og drikke har ingenting med kviser å gjøre! Det er ikke vitenskaplig bevist noen steder, heller motsatt.. eneste de har kunnet "men bare nesten" si er at alkohol og kviser KAN ha en sammenheng..

     

    Det er 100% hormonbetinget og ingen livsstilsykdom! Dette er en sykdom på lik linje med andre kroniske sykdommer, og det kan for mange være svært vanskelig å leve med det!

     

    Man SKAL ved denne sykdommen være veldig forsiktig med hva man smører inn i ansiktet av forskjellige produkter. Bruk det dere finner på apoteket eller dra til legen og få oppfølging der til dere finner noe som hjelper.

     

    Jeg ventet altfor lenge med å dra til legen. Var aldri plaget med kviser før jeg fikk det i voksen alder. 24 år var jeg da problemet begynte. Nå er jeg 28, og er fortsatt ikke kvitt det.

     

    Jeg gikk på dalacin og skinoren i et halvt år.. virket først, men så kom de tilbake igjen når jeg sluttet med det, og gikk ikke bort når jeg prøvde på nytt med samme kuren..

    Har nå fått tetracyclin activia.. hvis dette ikke hjelper så blir ruccotain neste for meg.. jeg skiter i bivirkningene så lenge jeg blir kvitt problemet for godt!

     

     

    Jeg merker i allefall forskjell, var brus og godis fri i 3 mnd, nesten ikke nye kviser. Så var det rett på'n igjenn med world of warcraft, cola og chips og kvisene kom fort som faen.

  9. Jeg hadde lett valgt å være gutt. Henge på LAN uten at alle tror du er der med kjæresten. Få hjelp på Elkjøp uten å bli behandlet som et barn. Slippe kroppshysteriet. Slippe mensen. Slippe frykten for å bli gravid. Ha overlegen makt over kvinner i visse land. Ikke være redd for å bli overfallsvoldtatt på vei hjem fra byen. Være kul om jeg har ligget med mange.

     

    Sukk.

     

     

    Hva mener du med "Være kul om jeg har ligget med mange"? Her jeg bor ser vi ned på folk som har ligget med alt for mange.

×
×
  • Opprett ny...