Gå til innhold

Naubu

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Naubu

  1. Dere kan bare glede dere!

     

    Jeg har spilt den japanske versjonen et par ganger og dette er helt klart en klassiker. Det er lett å tro at spillet er myntet på kåte tenåringsgutter når man ser bildene, men det som er av erotikk i spillet passer utmerket til historien. Historien er forøvrig veldig godt skrevet og det er en fryd å følge Vincent natt og dag.

     

    Spillet er sonefritt så det er bare å bestille...

  2. Det rytmiske actionspillet Elite Beat Agents (Osu! Tatakae! Ouendan) kommer endelig til Europa.

     

     

    Les mer

    8795381[/snapback]

     

     

    Er en del feil i artikkelen.

     

    Elite Beat Agents er IKKE kjent som Osu Tatakae Ouendan! i Japan. Osu Tatakae Ouendan! er et helt eget spill, og forgjengeren til Elite Beat Agents med litt andre regler.

     

    At det handler om en gruppe dresskledde menn er heller ikke nødvendigvis riktig, men jeg lar den enkelt spiller finne ut hva som skjer etterhvert som man opparbeider seg poeng.

     

    Heldige japanere og importglade europeere (er forøvrig veldig lett å importere fra play-asia.com) kan kjøpe etterfølgeren til Osu Tatakae Ouendan! Dette spillet har ingenting med Elite Beat Agents å gjøre annet enn å ha samme spillestil. Figurere fra Osu Tatakae Ouendan! blir viderefortalt i Osu Tatakae Ouendan 2. Tilsvarende vil det nok komme en Elite Beat Agents 2 etterhvert

     

    Anbefaler forøvrig alle tre spillene. Går helt fint å spille de japanske versjonene uten å kunne et døyt japansk.

×
×
  • Opprett ny...