Gå til innhold

Sykgaffel

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sykgaffel

  1. 1,00 STK 312023 Corsair TWIN2X 5400 DDR2, 2048MB PC5400

    Kit w/two matched CM2X1024-5400C4 Dimm's

     

    1,00 STK 336475 MSI P35 NEO-FI, P35, Socket-775, DDR2,

    1333FSB, ATX, GbLAN, Firewire, PCI-Ex16

     

    1,00 STK 344771 Intel Core™ 2 Duo E8500 3.16GHz, Socket

    LGA775, 6MB, 1333Mhz, BOXED w/fan

     

    1,00 STK 364908 Gainward GeForce 9800GT 512MB GDDR3,

    PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDCP

     

    Strømforsyningen er en litt eldre Q-tec atx-350. Er egen kontakt til skjermkortet ja.

  2. Dobbeltsjekk at du har koblet alt riktig, og at det sitter fast slik at det ikke er dårig kontakt noen steder. Ingen feilmeldinger du kan lese i form av piping eller dioder? Får skjermkortet den strømmen den skal ha?

    Tror alt er koblet riktig, men mistenker kanskje at strømforsyningen er litt svak. Skal se om jeg får lånt en litt kraftigere en.

     

    Har du husket å skru de gule skruene på bakplaten på kabinettet før du satte hovedkortet på de? Eller har du skrudd hovedkortet direkte til bakplaten i kabinettet?

    Har skrudd på skruene :)

  3. Hei

     

     

    Holder på å sette sammen en pc, men har et problem. Når jeg skrur på pcen starter viftene på cpuen og grafikkkortet, men så skrur pcen seg av etter 2-3 sekunder. Og etter noen få sekunder så restarter pcen av seg selv og blir på. Men skjermen er fortsatt svart.

     

    Tenkte kanskje det var noe med hovedkortet så sendte det tilbake til komplett.

    Vi fikk liv i hovedkortet igjen ved å flashe BIOS-eprom'en til den nyeste BIOS-utgaven til dette hovedkortet. Testet OK etter det gjennom gjentatte restarter og test i testprogrammet BurnIT.

     

    Har nå fått tilbake hovedkortet og satt sammen pcen igjen, men får akkurat samme problem.

  4. et finnes en Gud, og at Han sendte sin sønn ned for å vise at Han finnes og gi oss noe og skrive om og fortelle det videre til alle etterkommere..    vet ikke helt om jeg kanskje ikke skjønte spm ditt nå..  :ermm:  for meg så er det samme hva Han blir kalt, men Han finnes..

    Hvem er Han? Eller hva er Han? Hvis du ikke vet det, hvordan vet du at Han finnes?

    Fordi du bare vet det?

  5. Jeg har alltid lest stoffet på senga kvelden før prøvene. Har faktisk godt veldig bra med meg. Grunnen er vel at jeg følger veldig godt med i timene og tar gode notater.

    Men skal gjøre det bedre neste år. Har funnet noen sider som kan være til hjelp.

     

    http://www.wikihow.com/Ace-Your-Next-Test

    http://www.wikihow.com/Create-Good-Study-Habits-for-Exams

     

    Study ahead of time. Don't put it off until the last minute. If you hold off until the night before or, even worse, that morning, you're less likely to retain all of the material because of stress.

     

    Prepare for pop quizzes. Read the material (even though you may not want to) for 15 minutes every night - just in case.

     

    Take notes on the material. Focus on concepts, definitions, and formulas that you think will be on the test.

     

    Ask your teacher for help. Do this both before and during the exam. Ask before the exam what you should focus on while studying. Perhaps he or she will give you a study packet. Or, during the exam if you don't understand a question in the test, ask your teacher to clarify.

     

    Take deep breaths while you're taking the test. Stay calm and pace yourself. When you're relaxed, you can remember things more easily.

     

    Change the test order if needed. You don't have to do the test in the order it is written. Work easy problems first to build your confidence and calm yourself down. When coming back to the tough questions, you will know you have at least made a decent grade, and you know how long you have left.

     

    Have your test-taking materials ready. You're already nervous, so the last thing you want to do is panic if you can't find your pencil or pen.

     

    Read the questions carefully. Read the questions at least twice, in case you missed something before. Don't rush. If possible, read the entire exam through before beginning to work. This will give you an idea of what is in store and will help you to manage your time better. It also prevents any nasty surprises with only a few minutes left.

     

    Look over your answers thoroughly when you're done. Make sure you didn't make any mistakes. You might remember something more to add to the question as well.

  6. Det er like plausibelt som at historiene om Espen Askeladd, troll og andre monstre er sanne

     

    Synes det er litt dumt sagt, riktig nok har disse eventyrene en moral og budskap, men det kan ikke måle seg eller sammenlignes med det kristene eller noen annen relgions budskap.

    Hvorfor kan det ikke måle seg? Eventyrene i bibelen er like usannsynlige som Askeladden osv.

     

    Grunnstenen for å bygge et samfunn må jo være at det er regler som man kan forholde seg til.

    Det er jeg enig med deg i, men mennesker har da eksistert og klart seg mange år uten kristendommen. Hadde verden vært et bedre sted uten religion? Jeg tviler, men det hadde vært utrolig deilig uten.

  7. Jeg syns det er på tide at det ordentlig offisielt blir satt sprøsmål til dette angrepet som jeg personlig tror var en falsk flag operasjon som et startskudd for krigen mot "terror", eller kansje krigen for verdens dominanse?

    Hvorfor tror du det var en falsk flag operasjon som et startskudd for krigen mot terror eller verdens dominanse?

    Hvor mange mennesker må til for å drepe 3000+ mennesker? Hvis det var sprengstoff inne i begge tårnene, som noen sier, så vel noen ha plassert det der? Og hvor mange har planlagt alt?

    Ganske mange, sikkert hundrevis må ha fått vite om planen og vært med på å utføre alt. Av alle de menneskene, burde enn èn kommet frem og fortalt om det hele?

    Kanskje ikke det beste argumentet, men synes de fleste konspirasjonteoriene virker ganske tåpelige.

  8. selvsagt kan han mene hva han vil! men det henger jo ikke på greip når han sier at han aksepterer folk som tror på at satan finnes, men ikke på de som tror at Gud finnes..  du skjønner vel hva jeg mener??

    Ja, jeg skjønner hva du mener, men ikke hva du vil frem til. Jeg skjønner godt at han aksepterer folk om tror på satan, men ikke de som tror på Gud. Er kanskje ikke enig med han, men skjønner godt hvorfor han synes det.

     

    Det jeg vil frem til er at Gud og satan er av den samme åndeligheten..  blir for dumt og si at man bare aksepterer de som tror på satan, fordi han synes at kristendommen ikke er no bra, og derfor bare avfeie kristne helt..

    Er ikke for dumt nei.

     

    Nå sikter jeg jo til hva denne diskusjonen har handlet om en stund, og det er temaet rundt det å tro på den åndelige verden, eller å tro på evolusjon osv..

    Diskusjonen handlet vel om hvorfor folk ikke 'prøvde' kristendommen og at det måtte være bedre å tro på noe. Han skrev vel også at man ikke skulle dømme kristendommen uten å prøve, noe jeg synes blir litt for dumt å si.

     

    "Man burde ikke dømme mordere uten drepe noen selv"

     

    er ikke satan en like åndelig figur som Gud da?

    Noen som sa at han ikke var det? Det eneste han sa var at han aksepterte folk som tror på satan, ikke kristne.

×
×
  • Opprett ny...