Gå til innhold

hettelars

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hettelars

  1. hvilken bios versjon har du og om den er gammel kanskje oppgradere den. nyeste nå er 3402, forrige (3304)versjon hadde oppdatering av Intel Rapid Storage Technology og Intel Smart Response Technology.

     

    Jeg har tenkt tanken, men la det fra meg kjapt etter jeg så en kamerat skulle gjøre det (samme HK). Der endte det opp med at Bios failet og han ikke fikk bootet i heletatt, var noen timer med grubling før vi fikk fikset det igjen (aner ikke hva som gikk galt, så ut som alt gikk som det skulle).

     

    Han sitter forsåvidt på samme hk og skjermkort som meg, og han som meg opplever at hakkingen i spill forsvinner når vi bruker windows driverne. Om dette er relevant vet jeg ikke..?

  2. Har du testet å innstallere OS på en annen disk enn Corsair SSDen? Vet om flere som har hatt samme problem med Force series SSDene. Men kan også være HK som du sier, har hatt samme problem med et HK før også.

     

    Hei, ja jeg har det desverre.. Jeg har tatt ut SSD og installert os på SATA disken, uten at det hjalp :\

  3. Hei, jeg har litt problemer med å skjønne hvor jeg skal begynne, så jeg bare starter.

     

    Det jeg sliter med er at pcen tilfeldig kan fryse, ikke bare bildet men da også lyden. Hele pcen stopper opp, og dette skjer gjerne når jeg spiller, såklart. Men dette kan også skje om jeg ikke spiller, om pcen bare står idle i windows kan jeg komme tilbake til at den er frøset helt. Men det jeg bemerket meg etter at jeg fikk Dota2 er at pcen fryser seg hver gang, uten unntak når jeg åpner spillet og alt er loadet. Men som sagt, dette kan skje når som helst.

     

    Jeg kjøpte meg pc deler igjennom komplett.no for 1 år siden, og siden da har egentlig problemene bare ballet på seg.

     

    Specs:

    Corsair SSD Force Series? F115, 115GB

    Seagate Barracuda® 7200.12 1TB

    ASUS P8Z68-V PRO, Socket-1155

    Corsair Dominator DHX DDR3 1600MHz 12GB

    Intel® Core? i7-2600K Processor

    GeForce GTX 580 3072MB

    -

    Har også kjøpt en vannkjøling til prosessoren i ettertid, da jeg trodde problemet kunne være varme. (Noe det umulig kan være).

     

    Jeg har prøvd følgende:

     

    Jeg har byttet strømforsyning, RAM og testet begge harddiskene individuelt. Ny installasjon på begge 2, og problemet vedvarer. Jeg har lastet ned de nyester driverne fra produsent, uten at dette hjelper. Jeg har tatt ut batteriet på hovedkortet (her var det litt svart sot (?)). Jeg sendte også inn CPU og hovedkort til komplett for sjekk, da jeg opplevde et annet problem. Fikk ikke skjermbilde, men dette løste seg når jeg bytta RAM og strømforsyning. Tipper det er noe galt med de RAM brikkene jeg bestilte, og må få sendt dette tilbake til komplett. Uansett skal dette fungere med de nye brikkene jeg bruker, da det er så og si samme RAM. (Samme Hz, litt mindre størrelse på de).

     

    Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre ? Jeg skjønner fint lite av dette, og det kommer ingen meldinger i hendelseslisten på pcen. Så ingen logger what so ever.

     

    Jeg personlig er bombesikker på at det kan være hovedkortet som er gåent, RAM kontrollerne eller at RAM'en jeg hadde orignalt kan ha ødelagt kontrollerne på en eller annen måte. Mulig?

     

    Alle tips mottas med stor takk!

  4. Hei,

     

    jeg har kjøpt meg en i7 2600k - http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=619272#reviews - ooog det kan se ut som jeg har fått meg en liten nøtt jeg ikke klarer å knekke på kjøpet.

     

     

    La merke til her en dag at prosessoren lå på nærmere 80grader når jeg satt å spilte HoN, jeg vet desverre ikke hvor mange % load det var på øyeblikket.. Men jeg tror ikke spillet drar så alt for mange % av i7'en.. Uansett, når jeg ser nærmere på det nå så ligger prosessoren på 60-70grader ved 1% load (dvs idle). og SÅNN skal det jo ikke være ? :D Jeg tok av kjøleren for å se etter om det lå kjølepasta der (nok), og det gjorde det etter min mening.. et tynt lag over hele greia. Jeg sleit meg fram til å få satt på kjøleren igjen, jævlig knotete kabinett.. Og trodde kanskje at den kunne ha vært litt laus, at den ikke satt godt nok på. Så jeg sørget for at det satt skikkelig i denne gangen, men varmeproblemet er der fortsatt.. Jeg lasta need et program som kan overvåke temp i windows, og jeg ser den ligger på -60 her.. Kan det bare være sensorene som er på tur ?

     

    Det skal sies at jeg fikk artifacts igår, og pcen slo seg av. (Kommer ikke artifacts av skjermkortet ?)

     

     

    Takk for all hjelp!

  5. Hei!

     

    Sitter her å sturer litt med en pc, det virker som at hver gang jeg logger på så må jeg, -> Datamaskinbehandling -> Enhetsbehandling -> Søk etter maskinvareendring. For og finne nettverkskortet på denne pcen, noen som har noen enkle tips til å fikse det ?

     

     

    EVT, ville vært en 'simpel' løsning bare og lagt inn et script som gjør dette automatisk i oppstarten? Tips?

     

     

    Lars

  6. Hei!

     

    Nå vet jeg ikke om dette er vistarelatert, sitter hos søskenbarnet mitt og skal prøve å hjelpe henne med et lite pcproblem. Har seg sånn at hun var på et relativt stort LAN for en helg tilbake, etter dette har PC-en oppført seg litt rart. Driver og slår seg av helt tilfeldig. Hun vil helst ikke formatere PC-en, har norton antivirus, hun sier selv at hun ikke fant noen virus når hun scannet PC-en.

     

    Skjønner egentlig ikke hva det kan være, satt meg ned på den isted. Den funka helt fint, helt til jeg brukte multifanesystemet til iexplore. Da begynte ting og henge litt, så fikk jeg opp oppgavebehandling, der står det at hun har svimlende 84prosesser oppe, jeg regner med at hun har fått masse spyware på dette lanet, de ropte opp over høytalerne at det var noen som hadde fått et nytt virus. De var i kontakt med norton og med Microsoft for å få tak i en fiks til dette, nå vet jeg ikke hvordan den historien endte, men regner med at de fikk ordnet det. De sa at situasjonen var under kontroll og at de viste hvilke PC-er som hadde det. KAn det være en mulighet for at de ikke hadde full kontroll? Og at hun har fått det viruset? Noen tips i heletatt til hva jeg kan gjøre ? Jeg vurderer egentlig bare og formatere den, ville jo såklart vært supert vist hun har slippet dette.

     

     

    Tips n trix?

     

    Takk for all hjelp!

  7. 1,00 STK Asus P5KC, P35, Socket-775, DDR2/DDR3,

    ATX, GbLAN, Firewire, PCI-Ex16

    1,00 STK Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz 1333Mhz

    Socket LGA775, 4MB, BOXED m/vifte

    1,00 STK MSI GeForce 8800GTS 320MB OC GDDR3, HDCP

    PCI-Express, 2xDVI-I, Tv-Out, 320bit

    1,00 STK Samsung SpinPoint T166 400GB SATA2

    16MB 7200RPM

    2,00 STK Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB CL5

    Kit w/two matched CM2X1024A-6400 Dimm's

     

     

    Ser dette bra ut ?

     

     

    PS; poster fra en kompis sin profil her.

  8. Takk for den, skal teste det snarest når jeg får kommet meg hjem fra jobb.

    Var ikke det programmet jeg brukte iallefall, det var ba re på et par 100 kb. Irriterer meg grenseløst at jeg ikke finner akkurat det programmet, lite og lett.

     

    EDIT: fant ingen funksjon i everest som lignet det jeg mente ihvertfall. Noen aning om hvor det isåfall skal ligge?:)

  9. Nå har jeg leta lengere enn langt.

     

     

    Når vi var på skolen, IKT driftsfag så fant jeg og noen i klassen et fint program til og finne cdkey til alle program som var installert på pcen. Dette var jo et rimelig simpelt program, som jeg nå såklart har klart og miste. Og samtidlig glemt navnet på, noen av dere der ute som aner hva det heter? google gir meg bare et magical jelly bean blablal. det er altså ikke dette jeg er ut etter. Programmet gir deg ikke bare til xp, men også til alle andre program som er installert på pcen.

     

    Grunnen til at jeg trenger dette er egentlig fler grunner, har bruker det ofte når jeg hjelper amatørkompiser med formatering av pc, der de såklart ikke aner hvor de har gjort av xp-keyen sin o.l. Programmet er rett og slett nyttig. Trikser og styrer mye fram og tilbake, så er det rimelig lett og miste mine egne cdkeys for den del. Så det er greit at jeg bare får printet ut alle på en gang der, så har jeg det lagret bort i mitt lille arkivsystem.

     

     

    Takk for all hjelp!

  10. Okei, på en eller annen måte har jeg klart dette. Og jeg aner ikke hvordan jeg retter opp på det.

     

    På verktøylinjen min (ved start knappen etc) bruker jeg og ha hurtigstart liggende. Så nå når jeg la den til etter jeg formaterte, så drev jeg og dro litt rundt på den for å få den til å ligge der jeg ville ha den. Men så plutselig forsvant alt annet der nede, alle vinduene jeg hadde oppe vises plutselig ikke på verktøylinjen. Meget irriterende, noen tips?

  11. Når du prøver Delete knappen, eller du prøver høyreklikk -> slett\delete: Hva skjer? Absolutt ingenting? Eller får du opp en feilmelding ? Har hadd samme problemet selv før, men da fikk jeg opp en feilmelding som sa et eller annet, som jeg såklart ikke husker for øyeblikket ;p

×
×
  • Opprett ny...