Gå til innhold

Turtlefence

Medlemmer
  • Innlegg

    369
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Turtlefence

  1. Formålet ved stansen ved kortest mulig stans kan ikke gå ut over det å tømme eller fylle bilen. Dersom en ikke tømmer eller fyller bilen all den tid bilen står oppstilt vil stansen bli bedømt som en parkering. En sak der dette varer flere timer er så vidt jeg vet ikke prøvet for retten, men det er vel mulig, dersom det skal avlesses et par baderom og et kjøkken.

     

    Hvorvidt en sitter i bilen er fullstendig irrelevant, og dette fremkommer klart av trafikkreglene, som en annen person i tråden har både linket og sitert. Til de som ønsker å lese mer om det besnevrende emnet parkeringsrett anbefales Egil Østviks bok om dette fra 1999.

    • Liker 1
  2. WoW.. bor vi i USA eller?? Er dere redd for at Adobe skal saksøke dere for at de selv har lagt ut programvare og lisenser fritt til alle på sine egne sider, og at dere velger å lage en notis om dette..? Hva er dere redd for egentlig, siden at dere kommer med en slik klein disclaimer?? :sick:

     

    EDIT: typo

     

    Det er vel heller kun god presseskikk, altså tilstrebes her å gi riktige opplysninger og ikke villede leserne. Det er i alle fall ikke klanderverdig.

    • Liker 1
  3. person som skriver/speler inn ein sang og deretter signerer ei avtale med Virgin for å distribuere sangen tjener jo ikkje på dette monopolet. Det er det jo Virgin som gjer.

     

    Ja så får han vel gi faen i å signere avtale med Virgin da. Ser ikke problemet ved at to oppegående parter inngår disposisjoner. Blir det samme som hvis jeg velger å ta ut et lån i banken fremfor å finansere selv, klart det koster, og bankene tar seg godt betalt, men alternativet er altså ikke å foretrekke uten vesentlige endringer i dagens samfunn. Dersom verken stat eller plateselskap finansierer produksjon, distribusjon og administrative oppgaver, blir det åpenbart at artister som ellers ville produsert media ikke vil kunne gjøre det.

  4. Er det noe som virkelig ikke har noe å si for meg er det om startknappen forsvinner. Så lenge jeg fort kan søke etter programmer og filer ved å trykke win+whatever så er jeg fornøyd. Og ja, de 5 mest brukte programmene mine ligger i taskbar. Resten starter stort sett automatisk, og dersom de ikke gjør det er jeg gjerne bare en windowsknapp unna å søke de opp ved å skrive inn navnet deres. Regner med at det er sånn i Win8 også.

     

    Not a big deal, med andre ord, om man ikke er av typen som hater endringer, noe de fleste gjerne er.

  5. Jeg har ikke noe i mot TV-lisens, men når jeg i dag fikk (som første regning fra NRK) regning på 4500 kroner, pluss ekstragebyr på 400 kroner for for sen betaling* ble jeg litt lite fornøyd. Kan godt betale 1200 kroner i halvåret (selv om TVen min strengt talt ikke er koblet opp mot noe TV-nett, jeg nyter tross alt av NRK-stoff både på nettet og hos familie), men 4500 uten forvarsel er ikke særlig snasent.

     

    Nå skal det også bemerkes at jeg ei heller bor i Norge for tiden, og at regningen ble sendt til besteforeldrene mine, som allerede har betalt sin TV-lisens, for TV i samme hus.

     

    Har en feeling på at det er litt kaos hos de just nu. Håper jeg kan få ordnet det

     

    * (merk igjen, dette er første brevet mitt fra NRK)

     

    Kan vel legge igjen en liten gladmelding her. Fikk brev fra NRK om at jeg bare behøvde betale lisens fra og med den første i år. Så da har jeg vel egentlig ingen problemer med de lenger. :)

  6. Bare et steg på veien om å vrake hele OSX. Trenger ikke 17" skjerm for å kjøre iPad-applikasjoner vet du.

     

    Det er slettes ikke gunstig for Apple å bli kvitt OS X sin funksjonalitet og plass i verden. De tjener godt på det, og mange kunder trenger det. Kan hende de har planer om å gjøre alle sine operativsystemer om til ett som kjører på alle enheter en gang langt fremover (slik som Meego), og dette applauderer jeg, selv om jeg ser det lite sannsynlig i nær fremtid.

  7. Jeg har ikke noe i mot TV-lisens, men når jeg i dag fikk (som første regning fra NRK) regning på 4500 kroner, pluss ekstragebyr på 400 kroner for for sen betaling* ble jeg litt lite fornøyd. Kan godt betale 1200 kroner i halvåret (selv om TVen min strengt talt ikke er koblet opp mot noe TV-nett, jeg nyter tross alt av NRK-stoff både på nettet og hos familie), men 4500 uten forvarsel er ikke særlig snasent.

     

    Nå skal det også bemerkes at jeg ei heller bor i Norge for tiden, og at regningen ble sendt til besteforeldrene mine, som allerede har betalt sin TV-lisens, for TV i samme hus.

     

    Har en feeling på at det er litt kaos hos de just nu. Håper jeg kan få ordnet det

     

    * (merk igjen, dette er første brevet mitt fra NRK)

    • Liker 1
  8. Det kan synes ut som at alle nettlesere med respekt for seg må ha et tosifret versjonsnummer nå om dagen. Salgsargumentet er vel ganske viktig om dagen, men det kan vel synes som at økonomene kanskje har litt for mye makt over apparatet.

     

    Nåvel. Det er vel kun Firefox og Chrome som kjører dette løpet. IE og Opera "fortjener" strengt talt å være oppe i tosifferverdier etter å ha eksistert i 15 år. Safari er fortsatt på versjon 5.

     

    Faktum er vel at versjonsnummerene gir lite forskjell, men personlig er jeg ganske glad for at nettlesere oppdateres litt oftere og med litt mindre brukerinvolvering, det betyr at internett kan utvikle seg. :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...