Gå til innhold

Millenium

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Millenium

  1. Min ser slik ut... Har tre skjermer, en startskjerm der jeg kan trykke på klokke, dato eller vær for å komme til alarm, kalender og Yr. Neste skjerm er bare apper satt i en rekkeføleg som jeg har vant til. Så er tredje skjerm bare kalender som viser uken på hele skjermen. Quick settings er vanlig S5 satt i en rekkefølge jeg liker...

     

    Hvilket oppsett bruker du for å få til denne? Kult!

  2.  

     

    Ja, det er faktisk denne jeg har, og tilkobling går greit. Den finner bare ikke noen oppdatering til enheten.

     

     

     

    Står at gjeldende versjon: PDA:JM5/PHONE:JM3/CSC:JM1

    Versjonen til denne enheten kan ikke oppdateres.

     

    Er det mulig at de har trukket tilbake oppdateringen enda en gang??

     

    Har du fått denne versjonen via Kies? Selv har jeg bare brukt Kies og kan ikke huske denne versjonen. Hvis du har lagt inn en uoffisiell programvare, må du kanskje gå tilbake til en tidligere offisiell utgave.

     

    Ja, har aldri hatt Kies før jeg la det inn i dag. Skal sies at jeg har brukt voodoo sin lagfix gjennom minnekortet, men denne er fjernet og skal ikke påvirke versjonen. JM3 er vel en ganske vanlig versjon ut fra hva jeg vet.

  3. Syns det her er noe rotete av Samsung. P.t.: er det mulig og oppdatere til Froyo via Kies? Står jo at det ikke er det i min versjon, men for alt jeg vet har jeg "feil" versjon av Kies e.l.

     

    Fikk oppdatert med Kies Versjon 1.5.3.10103_100. Har du denne?

     

    Ja, det er faktisk denne jeg har, og tilkobling går greit. Den finner bare ikke noen oppdatering til enheten.

     

    Står at gjeldende versjon: PDA:JM5/PHONE:JM3/CSC:JM1

    Versjonen til denne enheten kan ikke oppdateres.

     

    Er det mulig at de har trukket tilbake oppdateringen enda en gang??

  4. Hvor mye data bruekr dere i månden?

     

    Dette kommer veldig ann på hvordan du bruker telefonen og hva du har installerer av programmer. Jeg har brukt den akkurat som jeg vil uten å tenke på datakostnader og havner på i overkant av 200 MB i mnd. Jeg har mye som trekker data, men sitter ofte innenfor et av mine trådløse nettverk når jeg bruker tlf. På trådløse nettverk (hybelen, mamma, pappa, venner) ligger jeg på ca 1000 MB i mnd.

     

    Nå kjører jeg motorsykkel, så bruker tlf fint lite ved transport. Kjører du f.eks mye offentlig transport kan jeg tenke meg at datatrafikken på mobilnettet øker en del. Hadde den gjort hos meg ihvertfall.

  5. Ser at jeg ikke har noen tegn til lag på homescreen nå. Mulig første installasjon ikke fungerte helt optimalt.

     

    Blant annet spotify åpner en del raskere nå altså. Verry nice. Håper telefonen fortsetter og være stabil. Det som i hvertfall er greit med denne typen lagfix er at det er enkelt å avinstallere greiene. Er litt værre med voodofixen.

     

    Har du negative erfaring med voodoofixen? Installerte den i sted og telefonen gikk fra lag til tider til smooth på 5 min. Etter hva jeg kan lese på sidene deres er det like enkelt og avinstallere det. Da ligger det på det eksterne SDkortet da og innebærer ikke bruk av ODIN.

  6. har noen had problem med at de mister gsm nettet på galaxys?.jeg mistet gsmnettet på telefonen min i dag og det tok en god stund for at gsm nettet mitt kom tilbake.jeg bruker one call på telefonen min.

     

    har prøvd som dere har sagt og tastet inn *#*#4636#*#*,og velge Bruk av delvis vekking.for se om det hjelper.jeg merker ofte at programmer på telefonen min låser seg,flere ganger får jeg opp en dialog boks der jeg må avslutte programmet.mange som har den samme problemet?

     

    Sikker på at ikke dette er et problem med Onecall? Det var helt håpløst for meg en periode, iom. at det bytter mellom network norway og telenor i tide og utide. Var ennå værre når de brukte Netcom. Prøv å sette nettverk manuelt til Telenor så du slipper at den hopper over på Network Norway nettet de gangene det er dekning. Funka greit for meg på min gamle mobil.

  7. Jeg har det samme problemet. Hvis du går i synkroniseringsoppsettet, står det en feilmelding om at "Synk. opplever fir øyeblikket problemer. Det er snart tilbake". Men det kommer ikke snart tilbake.

     

    Det har vært slik siden forrige uke. Før dette, virket det utmerket. Har følelsen av at det har noe med innstallering av Facebook for android 1.3.1. å gjøre. Men selv om jeg avinstallerer dette programmet, funker synket fortsatt ikke.

     

    Jeg dæævver av samme problemet! Om noen sitter på en løsning, let me know! Surt å vite at alt ligger der, men en bug hindrer meg i å få tak i det

     

    Da løste det seg selv gitt. Finnes ingen god forklaring, men alt er plutselig synket. Tok 3-4 dager..så om du har samme problem, glem å resette tlf, fjerne programvare etc. Gi det litt tid så kommer det av seg selv (ikke at det er så imponerende). Fancy greier da!

  8. Jeg har det samme problemet. Hvis du går i synkroniseringsoppsettet, står det en feilmelding om at "Synk. opplever fir øyeblikket problemer. Det er snart tilbake". Men det kommer ikke snart tilbake.

     

    Det har vært slik siden forrige uke. Før dette, virket det utmerket. Har følelsen av at det har noe med innstallering av Facebook for android 1.3.1. å gjøre. Men selv om jeg avinstallerer dette programmet, funker synket fortsatt ikke.

     

    Jeg dæævver av samme problemet! Om noen sitter på en løsning, let me know! Surt å vite at alt ligger der, men en bug hindrer meg i å få tak i det

  9. Acer L5100 er mye svarkere maskin enn denne.

     

    Hei igjen!

     

    Har sett på den på komplett.no og tror jeg går for den ferdigbygde. Tross alt bare 400 kr å spare, og da får jeg 3 års garantien med på kjøpet.

     

    Men et (eller to-tre) spørsmål; du satt den opp med Intel Pentium E5200 prosessor https://prisguiden.no/product.php?productId=104962

    Jeg ser at jeg for 400 kr ekstra kan få denne prosessoren http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=431992&CKS=PCW er det verdt pengene (spesielt ift. flytende avspilling)? Den må takle all avspilling i hd, også 1080p samt til å spille av blu-ray?

    Jeg har bestemt meg for å legge til denne blu-rayspilleren http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=493692&CKS=PCW eller har du et bedre tips?

  10.  

    Takk for svar :-)

     

    Er dette like sterke løsninger, som Acer L5100? Det er viktig at den kan spille av alt i 1080p og klarer multitasking uten at det henger etter. Ellers, er det vanskelig å sette sammen den løsningen du viser til? Har aldri bygd pc før, men å skifte minne var jo en lek.

  11. hør om det er delay i tv høytalerne også....

     

    Ja, opplever at det er delay i dem og, men det virker mer ekstremt via receiveren. Sikkert fordi alle lyder forsterkes såpass at det bare blir tydeligere. Men den lille forsinkelsen er der for det. Kan det skyldes det faktum at mikrofonene er trådløse, eller er det feilproduksjon på spillet jeg har fått? Har sjekket litt på gamefaqs, og det virker som om flere har det problemet.

     

    Har ikke den tv'n en viss lag (som tv'n kompenserer ved å forsinke lyden tilsvarende)? Hva skjer om du kobler direkte til forsterkeren?

×
×
  • Opprett ny...