Gå til innhold

epitome

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av epitome

  1. Ettersom jeg skal flytte nordover og bo på 10kvadrats rom i et år, bestemte jeg meg for å gjøre ett innkjøp av laptop. Jeg kunne drassa med meg GAMER pc'n min, men har bestemt meg for å fokusere mer på studiene og andre ting, og vil uansett ha en bærbar for å kunne slippe å sitte alene på rommet for å spille litt.

     

    Jeg har lett etter en pc som er stabil og med kapasitet til å takle litt mer krevende oppgaver og gode spill. Da jeg helst spiller spill som er litt mindre grafikk krevende enn værstingene ute der, og ikke bryr meg spesielt om grafikken er på topp, bare at jeg faktisk kan spille det og heller fokusere på gameplay :)

     

    Harddisk er ikke spesielt viktig ettersom jeg er en tilhenger av ekstern hdd.

     

    Når det kommer til OS synes jeg xp er best for bærbar, og prøver å unngå så mye ekstra unødvendige programmer som overhodet mulig.

     

    Jeg har sett på en del og har kommet fram til denne:

    http://www.pckiosken.no/PartDetail.aspx?q=...59%3br:hardware

     

    Prisen er i høyeste laget. Jeg ser helst at det holder seg så nært 5000,- som mulig, men kan strekke meg opp mot 6 hvis det er et røverkjøp på gang ;-)

     

    Hvis noen har innlegg eller kritikk på valget mitt og/eller vet av et bedre alternativ, så setter jeg svært pris på det.

  2. Her er greia:

     

    Bygde meg ny pc, men kobla feil først slik at jeg sendte 12V mot 12V på hovedkortet.

    Etter jeg fant feilen fikk jeg endelig starta pcen, alle vifter går som de skal og alt ser ut til å fungere, men når hovedkortmenyen, hvor man kan velge BIOS-setup o.l., står pcen seg og det går ikke å velge noen av alternativene. Er det hovedkortet som er ødelagt eller kan det være en annen feil.

     

    takker på forhånd for alle forslag.

     

    Her er pcen min: ASUS GeForce 8800 GTS 320mb - Gigabyte GA-965P-DS3 - Intel Core 2 duo e6400 - Nexus 500W - 2x1gb ddr2 ram

  3. Skal ha nytt kabinett,

     

    Asus GeForce 8800 GTS 320 MB

    GeIL DDR2 Pc6400 Ultra 2 GB

    GigaByte GA-965P-DS3

    INTEL BOX CORE 2 DUO E6400

     

    Har planlagt å kjøpe COOLERMASTER Ammo 533, ettersom dette kabinettet var med i en av hardware's pc-pakker, som passer med det jeg kjøper meg.

     

    Jeg vet ikke hva jeg skal se etter når jeg skal sjekke om det passer, har aldri bygd pc før, så hvis noen har noen tips om hva jeg skal se etter, eller linker til kabinetter med god kjøling og til under tusenlappen, hadde det vært fint. ;-D

×
×
  • Opprett ny...