Gå til innhold

Kjell T. Ring

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell T. Ring

  1. Jippi! 2050/2050! Ringte nettopp kundeservice og oppgraderingen ble gjort på 5 minutter.

     

    Får samtidig takke Wabby for seriøs og troverdig informasjon. Har fulgt denne tråden siden starten og det var alltid like spennende å se hvilket nytt han hadde å bringe i sine innlegg.

     

    Og selv om det ikke ble en hastighetsøkning denne gang, så får vi satse på at det også kommer snart. Den som venter på noe godt, osv...

     

    PS!

    Surfometeret på digi.no viser 2138/2098.

     

    Edit:

    Mente økning av topphastighet. Og ny måling på Surfometeret viser 2241/2052. Herlig.

  2. Kan man bruke en diskettstasjon i den modulære plassen i 8600? Ser at det står under "spesifikasjoner" på nettsidene til Dell.

     

    Ved konfigurasjon kan man imidlertid ikke velge dette. Bare ekstern USB diskettstasjon kan velges.

     

    Og joda, jeg vet at jeg kan bruke USB-minnebrikker og/eller ekstern USB-floppy :) . Men jeg bruker de gode gamle diskettene fortsatt så mye at jeg gjerne ønsker en innebygget diskettstasjon. Dessuten bruker jeg (nesten) aldri den optiske enheten.

  3. Jeg skal sette sammen en PC med Asus P4T533-C hovedkort, P4 2.0 PC400 NW og Rambus PC800 512 MB. Delene har jeg kjøpt allerede.

     

    Hovedkortet støtter jo 533 MHz, mens CPU og minne går på 400 MHz, etter det jeg har forstått. Kan jeg ta en "snarvei" og få alt på 533 MHZ? Hvor mange MHz havner CPU på da? Og hvordan blir det med hastigheten på PCI og andre innstillinger?

     

    Er ganske ny når det gjelder dette, så jeg vet ikke om det er mulig engang. Er det noen som gidder å hjelpe meg med en forklaring/gode råd?

×
×
  • Opprett ny...