Gå til innhold

Indrazor

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Indrazor

  1. Vi bruker som regel 4 healers på personen som får rage i starten. 5 om vi har med 9 healers. Paladins inc meg bruker targets target healing for å først heale opp tanken som tanker BB i P1. Så når P2 starter er det bare å bytte fra FoL til Holy å spamme det. Har som regel shamans/priest som de andre klassene som hjelper til. Druids holder tankene oppe og hjelper på BB personen. Men man kan være uheldig med BB. I ekstreme tilfeller kan han presse ut helt sinsyke mengder burst damage over kort tid. Fel acid, Crushing og en cleave kan være nok til å drepe klasser som mage/shadowpriest selv om de hadde 100% hp.

     

    Som regel kommer skaden i mer håndterbare mengder å raids med oppegående healers burde ikke la personen som får rage dø i starten. Det er ikke før BB bruker cleave at probleme kan oppstå. Healers bør heller ikke bruke "små" heals om ikke BB tar en klasse som tar mindre skade.

  2. Som healadin kjører jeg en balanse av +healing og crit. Har nå +2165 healing, 32,3% crit og 147mp5 raid buffa. Har null problem og holde manan min oppe under mt healing på alt av content jeg har prøvd frem til nå (ROS atm) Kjører hovedsaklig FoL med HL rank5 for og holde casting tiden på HL nede. Om det kommer burst damage er det da kjapt å legge en rank11 HL eller om man vet det kommer mye damage. På bosser som BB der man må spamme HL på den personen som får enrage er det null problem å holde manan oppe om man har en shadowpriest i gruppa.

    Kjører som regel i en gruppe med shaman/sp/1 prest og 2 palas. Palas og shaman har spellsurge som er en fin liten boost på manen til alle i gruppa. Har også tatt BB uten shadowpriest i gruppa men da krever det smart bruk av pots/DI for å ha nok mana ut kampen. Siden jeg ikke har så høy selfmana regen må jeg overleve på crit for å holde manakosten nede. Kommer fremdeles til å kjøre på for å få økt crit og healing. Det er også viktig å ha en bra mana pool. Har man mellom 13-14K er det null problem på alle kamper jeg har vært med på.

  3. Personlig kjører jeg med 300+ resilience på min paladin når jeg pvper. Blanding av PvP og PvE gear. Grunnen til at du vil ha såpass med resilience er for å beskytte ekstra mot mana drain/dots.

     

    Når det gjelder setup så er lock et veldig bra valg. Affliction lock er veldig nice pga UA (så lenge han får noen sekunder til å slenge den rundt) Shaman/warrior kan funke utmerekt som de 2 andre. Hunter/rogue/lock kan også være en bra kombinasjon.

  4. Beste gruppe kommer jo helt an på hva/hvem man liker å spille med.

    Jeg har selv rerollet med en gjeng fra en "gammel" server til en ny en og kjører noen faste oppsett på instancegruppe. Den varierer med

     

    Tank: Paladin/Druid

    DPS1: Druid/Shadowpriest

    DPS2: Warlock

    DPS3: Mage

    Healer: Priest

     

    Grunnen til at vi ikke har med en warrior er rett å slett at ingen rerollet det. Fungerer ypperlig å ta alt av heroics med denne gruppa.

  5. Foror's Compendium of Dragonslaying kan kjøpes for en "liten" sum penger. Gir deg en quest som som krever at man dreper onyxia noe som krever et ok guild. Fullfører du denne questen så får du derimot Quel'serrar et av de beste tanke våpnene som kan kjøpes for gold. Andre valg er selvsagt å kjøre pvp opp til lvl 14 (noe som mest sannsynlig vil være mer arbeid en å skaffe seg Quel'serrar) men de våpnene er bedre.

     

    Enkleste er vel å ta en del ZG runs for å skaffe seg Bloodlord's defender som tanke våpen og Zin'rokh.

  6. Det som Viranth sier er sant til en hvis grad. Hoveddelen av spillere i PS zerger basene til de enten blir slått tilbake eller de tar den over. Derimot hvis du melder deg inn i et bra Outfit kan jeg nesten garantere en utrolig bra opplevelse.

     

    Det finnes ikke mye som er like tilfredsstillende og komme rullende over terrenget i en armor kollone der alle gunners/drivers sitter på samme teamspeak server og kjører koordinerte angrep.

     

    Eller bli med i et air raid med 20-30 fly av forskjellig kaliber og jobb sammen for å hjelpe de stakkars folka som prøver å zerge en base.

     

    Spillet byr på utrolig mye mer en bare å zerge en base men det kan også kun by på dette.. kommer helt an på om du er en team player som liker å jobbe sammen me andre folk eller ikke. Den største utfordringen er vel å finne en outfit der folk faktisk spiller sammen. Men sist jeg sjekket PS var det mange nok sånne outfits på alle serverne. Og det var alltid like morro å se hele outfitet samle seg for å dra på raid, bare for å finne ut at et fiendtlig outfit av samme kaliber var der for å forsvare. Det blir heftige kamper ut av sånt.

     

    Har forresten spilt planetside siden US beta men la det på hylla for et halvt år siden når jeg fikk tak i WoW. Vurderer å åpne kontoen min igjen, må bare finne en måte å forlenge døgnet med en 5-6 timer først.

    Jeg anbefaler deg i alle fall å prøve PS.

  7. Tror ikke det nei. Har selv lest den, men fikk ikke med meg at den verdenen bak den mørke portalen ble ødelagt.

    Var det ikke derfra orcene kom første gang når Medivh slapp dem gjennom?

    Jo, det er ingenting igjen på andre siden av The Dark Portal nå. Står det i historien. Orcene sitt hjemsted ble fullstendig ødelagt og de ble tvunget til å tilbringe resten av livet sitt på jorda.

    Må være noe der. Spillere ved senere oppdateringer vil få muligheten til å gå igjennom...

    For dere som lurer på hva som faktisk har skjedd i Warcraft universet siden starten kan lese seg igjennom dette Warcraft Story

     

    Orkenes verden Drenor ble ikke fullstendig ødelagt under Warcraft 2x: Beyond The Dark Portal. Verdenen ble revet i filler og mye ødelagt men i Warcraft 3x: the Frozen Throne dro jo Prince Kael'thas og Lady Vash sammen til Dreanor for å slå seg sammen me Illidan og bygge en ny base der. Området de drar til omtales jo som Outlands men er egentlig restene av orkenes verden Drenor.

     

    Expansion Packs til WoW vil nok inneholde Northrend og en del av øyene på Azeroth. En mulig expansion er jo områdene i outlands eller igjennom andre portaler som er beskrevet i historien til Wacraft Universet. Hvis Blizzard legger til player byer vil nok ikke de komme i den Azeroth men heller i outlands eller andre verder som man kan komme til. Mulighetene for å bygge ut WoW er jo faktisk så godt som uendelige. Historien til Warcaft Universet gir i alle fall Blizzard mye spillerom for viderutvikling. Dette er selvsagt mine tanker og ikke noe er bekreftet eller snakket om av blizzard. Men det er ikke umulig at noe av det skjer.

     

    Personlig tror jeg at Player byer vil være et bra tilskudd til WoW hvis de legger de til i nye områder. Områdene i WoW er ikke så store at de gir plass til store byer. Azeroth vil veldig fort bli overbefolket og trang hvis folk kan bygge sine egne byer.

    Men et system for å kolonisere nye verdner på andre sider av portaler ville nok fungere utmerket.

     

    Mer player crafting er også et ønske. Nå har jeg ikke prøvd så mye high end crafting men jeg syns at desto mer craftingmuligheter man har desto bedre. Så lenge ikke spillet bygger kun på det da. Synes blizzard har funnet en bra balanse i WoW nå men flere valgmuligheter innen hva man vil jobbe med skader jo ikke.

    Nye Expansionpacks kommer jo mest sannsynlig til å øke lvl cappen til players på et vis og det vil nok føre til høyere tradeskill muligheter også.

  8. Vel det er en grunn til at det står 18 års grense på spill. Om en 14-15-16 åring spiller Vice City eller et annen voldsspill tar han/hun ikke no skade av det lell om det er 18 års grense på spillet. Derimot de som er yngre, 12/13 år og nedover skal ikke spille disse spillene. Noen vil nok ikke ta skade av det men det vil påvirke dem, andre vil bli påvirka i større grad å desto yngre de er desto mer påvirka blir de.

     

    Dama mi er et slikt tilfelle. Men i den andre rettningen. Foreldrene hennes har bevist holdt henne unna alt fra voldsfilmer/spill helt til hun var 13-14 år gammel.

    Hadde en ganske lang diskusjon med henne i går å jeg skjønte et par ting som jeg ikke har tenkt over. Når jeg ser på filmer sånn som Bravehart, Saving Private Ryan og andre virkelighetstro voldlige filmer tenker jeg ikke nå spessielt over det. For meg er det bare en film og underholdning. Dama mi derimot vil ikke se slike filmer. Hun synes ikke de er underholdning. Hun skjønner ikke at jeg kan mene at der et inntresangt/underholdene å se på slike filmer fordi mye av de vi ser i de filmene hender rundt om i verden i dag. Like ille og kansje værre visse steder. Hvordan kan jeg da synes at det er underholdende når jeg vet at det er noen i andre land på dette tidspunktet som faktisk opplever slike lidelser?

     

    Vel jeg er oppvokst med slike filmer/spill og det har nok kansje påvirket meg litt? Eller var jeg sånn fra jeg ble født? Er det sammfunnet vi lever i som har skapt meg sånn at jeg ikke tar det inn på meg at folk andre steder i verden blir drept på værre måter en de som netopp ble drept på TV skjermen min? Eller har jeg alltid vært sånn?

     

    Uansett så burde foreldre være strengere på hva ungene deres får se og spille. Man kan ikke beskytte dem 24 timer i døgnet 7 dager i uken men man kan passe på dem. Noen foreldre sier jo faktisk at de ikke viste at det spillet de kjøpte var så voldelig. Men det sto jo tross alt en stor sirkel utapå pakka med tallet 18 inni. Å det var aldersgrensa det ja.. hmm kansje ikke min 11 åring skulle fått det spillet da.

    Man kan ikke fjærne spill og filmer fra sammfunnet men man må lære seg til å holde aldersgrensa i alle fall bedre en det man gjør i dag.

  9. huh? dataspill blir mer voldelige fordi dataspill's målgruppe forandres gradivs fra 1-16 års gruppen til 17++

     

    det blir stadig vanligere at folk oppi 25++ spiller dataspill, og da er det en selvfølge at det vil komme dataspill som retter seg mot denne aldersgruppen (akkurat som at barn kanskje ikke har godt av å se Hannibal, eller From Hell, eller tonnevis av andre filmer som ikke er egnet for barn)...

     

    på samme måte som vi har voksenfilmer og disney, har vi dataspill for voksne og dataspill for unger...

     

    at foreldre ikke har oppdaget dette er vel ikke dataspillenes feil...myndighetene må ta litt av skylda for ikke å innføre en lovbestemt aldersgrense...(istedet prøver de å få gjort noen spill ulovlige...noe som aldri kommer til å fungere...aldersgrenser og bedre opplysning til foreldre derimot...)

    Du har så rett som du kan få det.

    De senere årene kan man se at voldlige filmer eller film som inneholder deler av vold har fått lavere og lavere aldersgrense. Om jeg ikke husket helt feil hadde filmer som Gremlings og det meste av skrekkfilmer som kom ut på den tiden 18 års grense. Eller tar jeg helt feil siden jeg var alt for ung til å leie de filmene da :dontgetit:

     

    Men nå i dag må man lete lenge for å finne en film med 18 års grense, å lell om det står det på filmen så hindrer det som regel ikke utleierene eller foreldrene å leie ut filmene til unger på 14-16 år.

     

    Ta Ringenes Herre: To Tårn. 11 års aldersgrense. Okay sprø dere selv. Har en 11 år gammel gutt/jente som går på filmen alene eller en unge på 9-10 år som går sammen med faren sin på kino godt av å se et avkuttet orkehode på en stake??

    Okay det er et dokkehode men i filmen er det et ekte hode som du så snakket og kranglet for 10 minutter siden (selvsagt da hadde hodet en grotesk kropp også men men)

     

    Men nå sporer jeg av igjen. Jeg syns bare at sammfunnet kjører fort fremmover og at unger nå skal bli mye fortere voksne en før. Eller igjen tar jeg feil??

     

    Edit: jeg bare må legge til dette her. Det er tatt rett fra filmtilsynets egne sider.

     

    Originaltittel: Highlander 2

    Aldersgrense: Forbudt

    Begrunnelse: Filmen antas å stride mot lov: Av brutale scener nevnes: Hodekutting med toghjul, halskutting med elektrisk ledning og kjeve-nakke- knekking på mann.

    Vurdert dato: 5. februar 1991

     

    To år senere er det helt greit å vise en film med avkapet arm og dinosauer som spiser mennesker. Du ser det kansje ikke direkte men du vet det hender. Greit nok det er stor forskjell på en avkappet hand og se at noen får hodet avkappet men så er også Aldersgrenseforskjellen på 10 år (Jurassic Park) og "Ikke lov til å vise filmen i norge" ganske stor.

     

    thomanil: Du har helt rett. Pressen ser ikke alle sider av sakene de skriver om å tenker ikke på at de faktisk har den største påvirkningskraften både på unge og på voksne. Hvor mange ganger har dere sett at voksne mennesker tar standpunkt i noe de så på nyhetene i går og står på som om det var helt 100% rett og alle fakta på bordet. 3 dager senere når pressen har kommet over "ny" informasjon kan de ha skiftet totalt mening. Mange sluker det de får servert rått for tiden og tenker ikke no mer på det. :scared:

  10. Alt som begeistrer en person skaper dopamin. Det kommer helt ann på hva den personen foretrekker. En person kan bli begeistret for å lese en bok, spille et dataspill, se filmer, gå på ski, trene, X-tremsport osv osv osv.

     

    Alt dette skaper dopamin i hjernen. De som inntreserer seg for lesing å blir hekta på lese (lesehester) får jo sin dose dopamin fra å lese bøker.

    Andre synes det er kjedelig å lese men får heller dopamin når de gjør noe som de liker. Uten at jeg kan legge frem noen forskningsresultater så vil jeg tro at det er ikke no spesielt med dataspill som får de som spiller det til å produsere mer dopamin men dataspill er en så vid sjanger med så mange muligheter å frihet at det fanger flere folk en lesing å falskjermhopping i trollveggen.

     

    Det er akkurat dette som legges fram. At dataspilling skaper dopamin når man spiller tviler jeg ikke på å at man kan bli avhenging av det vet jeg at man kan. Men det samme gjelder det meste av andre fritidsaktiviteter. Når man er tilfreds betyr det jo at hjernen har fått dopaminet sitt.

     

    Kunne vørre morsomt om denne forskeren hadde tatt en likens undersøkelse på de som bruker like mye tid på andre fritidsaktiviteter som vi gamere gjør på spilling. Tror dere at man ville funnet de samme sporene og mengdene av dopamin hos disse menneskene??

  11. At unger skylder på at de gjorde noe voldelig pga at de har spilt et dataspill der det ikke gjorde noe spesielt når man slo til en fyr i hue med spade "han reiste seg da rett etterpå" er rett å slett ren idioti.

    De som har hue på rett plass å greier å tenke litt logisk skjønner at dataspill og film er oppspill og fantasi.

    Når unger ungdommer (USA strabasen med den 14 og 16 åringen feks) skylder på at det var spillene som innspirerte dem til det å at det virka greit å gjøre det er rent tull. Alle vet at det er feil å skade/drepe noen å man vet hva som skader/dreper folk.

    Klart det er enkelt for ungdommer å skylde på dataspill volden osv nå som det er overalt i media. Media påvirker alle på et eller annet vis og når forskere står frem på nyhetene og i avisene og sier at man blir voldelig av dataspill er det klart at noen tenker "ja det kan stemme det, så hvis jeg banker opp nabogutten som irriterer meg kan jeg si det var fordi jeg spilte et voldelig spill i går"

    Dataspill skaper ikke voldelige ungdommer men det kan gjøre det lettere for de som allerede er voldelige eller har problemer med å holde seg til den virkelige verdenen (å det finnes en del av de) å utføre noe voldelig siden de kan skylde på det media sier har skylda.

    Noen flere som ser en ond sirkel her :ermm:

     

    Personlig har jeg spilt dataspill siden 1988 (kansje ikke så lenge som mange andre) men tydligvis lenge nok til at media kan stemple meg som alvorlig påvirket av dataspillvold å en fara for de rundt meg.

    Det eneste jeg merker er at jeg kansje ikke tar så tungt på vold jeg ser på TV lenger. Om det er nyheter eller en film der folk blir drept eller skadet reagerer jeg ikke så sterkt på det som mange andre kansje ville gjort.

    Men å påstå at voldsspill har påvirket meg så jeg ikke greier å se hva som er rett eller galt. Da går de fem skritt for langt. Å det stemmer for 99% av de som spiller spill hvis ikke enda mer.

     

     

    Konklusjonen er da:

     

    Folk med sunn psykisk helse takler å skjønner at spilling er lek/fantasi. Lek/fantasi og virkelighet er to helt forskjellige ting.

     

    Folk som allerede har psykiske problemer og sliter med å se forskjellen på den virkelige verden å den fantasiverdenen de har i hodet sitt vil kunne bli påvirket av spill og film.

     

    Folk som har en tilsynelatende sunn psykisk helse kan "la seg påvirke" av spill og gjøre noe de ikke hadde våget å gjort før fordi media har gitt dem en undskyldning som faktisk veldig mange sluker rått.

     

    Mennesker har ranet banker/drept/lemlesteet/voldtatt og regelrett skapt KAOS siden vi kom til på denne planeten. Noen mennesker er rett å slett voldelige å psykisk ustabile å mange av de utnytter media til sin fordel når de gjør ugjærningene sine. Før var det nok eldre mennesker som utførte disse handlingene men i de senere årene har unge mer og mer falt inn under samme kategori. Men er film og spill sin skyld?

    Ta deg en tur ut på byen en lørdagskveld. Tell etter hvor mange 11-12-13 åringer du ser som er beruset. Jeg kødder ikke å det vet veldig mange av dere.

    Tenk så tilbake til når dere var 11-12-13 år gammel. For meg som 21 åring er ikke det så mange år siden. Tenkte du da på å tøffe deg for de som var 16-17-18+++ ved å drikke deg full? Noen kansje, men ikke på langt nær så mange som gjør det i dag. Verden forandrer seg å de siste 10-20 årene har forandringen vært utrolig mye større og gått mye kjappere frem en folk flest har vørre villig til å se.

     

     

    Dette er selvsagt alt fra mitt synspunkt. Kansje jeg tar feil på mye av det å hvis noen har noe de vil sette fingeren på så vær så snill. Kansje du mener jeg er helt på jordet eller kansje bare noe av det jeg skriver er litt vel drøyt men det er i alle fall mitt syn på det.

  12. Ummm Zoneman har du spilt PS no mye??

     

    Bare lurte siden du sier at PS ikke er lagt opp til lagspilling. Har du hørt om squads og platoons? I en squad kan de med command rank 1 sette waypoints for sine lagkamerater. En platoon leader kan sette waypoints for alle de 3 squadene i platoonen. CR5 folk har også muligheten til å bruke global chat for å si i fra hvor det trengs folk hen så de som ikke er med i en squad, platoon eller outfitt kan komme seg til de områdene det trengs mer folk.

     

    PS er ikke lagt opp som CS eller andre FPS spill der det er to lag som slåss mot hverandre på en bane. Siden PS er så sinsykt mye større må man nesten snakke litt med folk å bli med i en squad før man kan jobbe som et team. Å om man blir med i en hvilken som helst squad er man ikke garantert teamwork. Folk som danner squads i sanct er ikke så mye å stole på. Squaden blir som oftest satt sammen av de som springer rundt uten Outfitt å som kansje ikke er så veldig inntresert i teamwork de vil bare ha litt mer xp. Nei bli med i et outfitt, join en platoon og ikke minst hør etter hva lederne i outfitten, squaden og platoonen din snakker om.

     

    Det er teamwork man snakker om når en squad bomber en fiende base tilbake til steinalderen fra luften. En annen squad kjører rundt med 5 magriders og river andre tanks/fly i filler. Å disse squadene trenger ikke å være med i platoonene en gang. De har bare kontakt med lederne for outfitten så de vet hvor de skal angripe. Platonnen kan konsentrere seg om å GAL droppe inn i basen/snike seg inn bakveien eller rett å slett bare angripe sammen med tanksene å presse seg inn hoveddøra.

     

    Planetside er så stort at man må gjøre litt selv for at det skal bli morsomt. Hvis man ikke gidder det ender man opp i en squad der halvparten har droppet ut eller logget av etter 5 minutter. Det er i alle fall min mening.

  13. Om du skaffer deg Aftermath for å spille en ny versjon av X-com: Enemy Unknow (eller Defence om du vil) så vil du nok bli skuffet.

     

    UFO: Aftermath har ikke no spesielt å gjøre med X-com serien. De har startet på nytt igjen med ny story. Hvis du spiller spillet uten tanke på den tidligere utrolig rå X-com serien vil du nok ikke bli skuffet. Å nå som det har kommet mod verktøy til spillet tar det nok ikke lang tid før man ser noen ganske heftige mods ute.

  14. Vel i helga la jeg inn FFXI på maskina mi. Fikk spillet på lørdagen. Det var LAN helg så jeg la ikke inn spillet før klokken 03.00 om natta rett før jeg skulle lage meg mat. Oppdateringa gikk mens jeg lage mat spiste den å så på film. Tok jo faktisk ikke mer en 1,5 time.

     

    Fyrte i gang spillet sånn i fem tia om mårrån. Før jeg viste ordet av det var klokken 17.00 å siden jeg er med i crewet måtte jeg nesten være med å rydde opp. Som dere kansje skjønner ble jeg helt opphengt i spillet. Jeg har spilt mange MMORPG's oppigjennom tidene. EQ, AO, Neocron, SWG, men må si at FFXI ser ut til å bli en favoritt.

     

    Jeg må gi det noen uker med spilling nå så får jeg se om den gleden å morroa jeg har hatt med det så langt vil vare. SWG har vørre utrolig bra på dette. Spilt det lenge nå å det er fremdeles like morsomt. EQ og AO var morsomt men synes de ikke har så mye å stille opp med mot SWG og FFXI. Neocron ble et sorgens kapitell.

     

    Hvilken server spiller egentlig de få norske som har kjøpt seg FFXI?

    Det hadde vørre morsomt å skaffet noen World Keys så vi norske kan spille på samme server.

  15. Over et av de måndtlige helgalanene som jeg er med å arrangerer ser jeg godt hva de fleste spiser. Frossen pizza og brød er noe som går igjen og igjen og igjen.

     

    Men de av oss som har drevet med dette lenge byner å bli litt mer kresen i matveien på LAN.

     

    Ostepølser er utrolig godt å tar ikke nå lang tid å lage. Krever Stekepanne

     

    Taco tar litt lenger tid å lage å litt mer søl rundt det men er utrolig godt. Krever også stekepanne.

     

    Mexikansk gryte klokken 03.00 om natten er fin fint. Tar ikke så lang tid å lage å man trenger bare en kjele siden man kan steke kjøttdeigen i kjelen så bare helle i posen og vann. Koke opp og ferdig.

     

    Kylling/kyllingvinger er veldig enkelt. Kast det på en stekeplate sammen med litt chips. Fort ferdig å veldig godt.

     

    Pitabrød med kjøtt. Bruk det kjøttet du liker best. Om det er strimlet svinekjøtt, tacoløvbiff eller kjøttdeig spiller ingen rolle.

     

    Og så må man ikke glemme brødskiva med no enkelt pålegg som ikke livner til om det ligger litt for lenge i varmen.

     

    Dette er den vanligste maten for de som har gått lei av besk forssenpizza og frossenmat.

  16. Det som virkelig er morsomt i PS er å bli med i en bra outfitt.

    Fyr i gang teamspeak og jeg kan garantere at det blir utrolig morsomt å spille.

    Zerging av baser er jo kjett men det hender i blandt. Det er derimot mye morsomere å få samlet outfitten til et sammarbeidsangret mot en baase. Det er virkelig tøft nar en eller to platoons (altså 30 til 60 spillere) sammarbeider om å ta over et område.

    Noen angriper "head on" andre sniker seg inn i basen eller gal dropper inn. En squad kjører rundt med bare tankser/kjøretøy og bombaderer fienden mens en special ops squad drar vidre til andre baser i nærheten å slår ut generatorene og spawn tubene der så man slipper forsterkninger fra dem.

     

    Det er nesten utrolig hvor morsomt man kan ha det når man virkelig sammarbeider i dette spillet.

  17. Har hatt CC siden den 27 Oktober jeg.

    Det er jo bare å laste det ned. Bare oppgrader via nettet og betal med visa kortet ditt.

    Vanskeligere er det ikke. Tror ikke det tok så lang tid å laste ned heller. Satt bare på download og spilte litt FFX før jeg logga inn i PS med CC aktivert.

  18. Star Wars Galaxies (MMORPG)

    Anarchy Online (MMORPG) spilles lite pga tidsmangel :)

    Planetside (MMOFPS)

    BF1942

    UT2003

    Wolfenstein Enemy Terretory

     

    Må legge til

    FF XI :D

     

    Disse er hva jeg spiller med jevne mellomrom.

     

    Har også spilt Everquest men passet ikke for meg.

    Neocron var tøft men miljøet ble fort ødelagt av små drittunger og folk som bare klager å lager ******skap.

×
×
  • Opprett ny...