Gå til innhold

Mathiasss

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mathiasss

  1. Noen år siden sist jeg var der, men Joni's electric hadde shots til en euro.

    Generelt ligger de små og mellomstore utestedene inne i selve byen. Langs bilveien ned til milopotas eller hva den stranda het ligger det en del større utesteder. Blir mye liv inne i byen siden gatene er trange. De fleste stedene inne i byen kommer man inn på gratis, så mange hopper fra sted til sted, og man finner fort steder man liker.

     

    Men blitt mer charterturisme der siste årene, så mulig det har forandret seg.

  2. Pot Pei eller hva det heter. Den grensebyen mellom Thailand og Cambodia. Storre hull skal man lete lenge etter! Soppel over alt! og man kan ikke se forskjell pa uteliggere og de som bor der. rett og slett den styggeste byen jeg har sett. Kabul er mye penere!

     

    Var jo litt sjarmerende. I begynnelsen av regntiden rakk søla til knærne enkelte steder, kuer går fritt rundt i gatene og ble tilbudt marijuana av en gjeng 8-åringer med spedbarn på ryggen. Pluss et gigantisk, glorete kasino oppi all fattigdommen.

  3. Skulle gjerne har hørt mer av dem jeg også, har fått inntrykk av at de har holdt på i noen år, men har ikke funnet så mye av dem (på nettet). Finnes det forresten noen andre grupper som har et like klart og "kommersielt " lydbilde som Pendulum og Future Prophecies, slik at jeg kanskje kan like det?

     

    Aaron Simpson, som noen nevnte lenger oppe, har en del compilations med lett tilgjengelig drum and bass. Kan lastes ned fra myspacen hans. Ellers burde du sjekke ut John B som jeg nevnte tidligere i tråden, muligens aphrodite også. klikky

  4. Sånn jeg skjønte det prøvde Dalh å vise hvor stort spenn det er innen elektronisk musikk. Jeg har egentlig ikke noe behov for å overbevise noen til å høre på elekronisk musikk, for noen faller det bare ikke i smak, men jeg kan komme komme med noen eksempler på relativt lett-likelig elektronisk musikk. Eller i hvert fall et par sanger venner av meg som ikke hører på slik musikk likevel liker.

     

    Freeform five - no more conversation(mylo remix) (Club/house)

    (Club/Electro)

    Air - Playground love (Electronica/ambient/easy listening)

    Depeche Mode - photograpic(rex the dog remix) (Synth/club. Bruker litt tid på komme i gang)

  5. I byene legger man ikke mye merke til det, men på mindre befolkede steder er det en god del. Spesielt geckoer ser man på veggene over alt, men det blir man vant til. Det ekleste var noe som lignet hornbiller i queensland, svære flyvende greier som satte seg fast i t-skjorten, og som noen ganger satt så godt at man ikke bare kunne knipse dem vekk. Men alt i alt er det det ikke noe stort problem. Man blir fort vandt til det.

     

    Jeg er i Australia naa! Skal nok vaere i 2 aar. Jeg ville ikke brydd meg om giftige slanger og duppeditter. Just a myth! Faa deg vaksiner, saa gar det bra. God tur!

     

    Ikke bare myter. y1pz4ynxznukbwp0bjm1jn7mq5.th.jpg

    Dette ble tatt mellom alle teltene i Byron. Denne er vel og merke ikke giftig, men noen dager før hadde det også vært en brownsnake, verdens nest giftigste slange, der. Men det var spesielt i fjor da jeg var der. Verste tørken på mange år gjorde at slangene trakk seg mot bebodde steder for å finne bytter.

  6. Har blitt hekta på booka shade. Noen som kan anbefale noe i samme retning? Tenker da på movements-albumet. Usikker på sjangeren. Tech-house? Minimal techno?

     

    Kan slenge inn noen anbefalinger også:

    Damien Rice - Sunrise over pinkville(so phat! remix)

    Oliver Koletzki - Mückenschwarm

    The Egg - Wall(mylo remix)

    David Guetta - baby when the light

    David Guetta - Love is gone

  7. Reising er da ikke SÅ skummelt, i hvert fall hvis man holder seg innen Europa og reiser med venner. Å bli ranet og miste passet i Romania er selvfølgelig ikke veldig gøy, men sjeldent hvis man tar noen forhåndsregler. Skulle ulykken skje har man venner så man klarer seg økonomisk og en forhåpentligvis behjelpelig ambassade. Jeg ble ranet i Sør-Afrika uten at det førte med seg noen store problemer. Passet lå på rommet og jeg fikk alt igjen på reiseforsikringa.

  8. Har ikke reist med oz experience selv, men var lenge i Australia og møtte mange som reiste med det. De fleste sa at det ikke var like bra som opplegget på new zeland. Man kommer ikke like tett med gruppa man reiser med, og utenom en del aktiviteter blir det mye som et vanlig busspass med greyhound.

  9. Ios er deilig. Vært der tre ganger.

     

    Regner med at dere kommer til å feste den del siden dere valgte ios. Om dere ikke reiser charter og allerede har et sted å bo, ikke bo nede ved havna der båtene kommer inn. Lite liv og dårlig strand, mest familier og sånn som bor der, og pes å gå helt opp til byen hver gang dere skal ut. Bo enten oppi byen og ta bussen(koster en euro, eller lei scooter) ned til mylopotas beach, eller bo på mylopotas.

     

    Utesteder er det masse av og nesten alle ligger oppe i byen, bare å finne stedet dere liker best. Eneste jeg kan anbefale er Joni's electric, ikke veldig bra sted, men shots til en euro. Dårlig sprit, men fungerer på trangt budsjett.

  10. Kan få litt liv i denna tråden igjen.

    Skal til hellas med non kamerater til sommeren jeg også, første gang uten familen ( :D ) så vil gjerne ha noen tips angående festing og uteliv, hovedsaklig i de greske kykladene. Er først og fremst litt nysjerrig på aldersgrensene for alkohol. Har hørt alt fra 16 til 18. Vet av erfaring at de ikke er spesielt strenge der, men hadde vært litt kjekt å vite, siden bare en av oss tre som skal reise har fylt 18.

     

    Til trådstarter, jeg vil anbefalle deg Santorini. Veldig flott øy som dekker de fleste behov, fra severdigheter og god mat til bading og uteliv. Spesielt omeråde kamari - perissa. Chille på kamari, feste på perissa, som er 'ungdomsplassen' av de to stedene. Kamari og perissa ligger i gå avstand fra hverandre, det går også båter til og fra.

     

    Hvis du vil ha mye fyll, fest og ungdom kan du besøke Ios. Var der med familen for noen år tilbake, var ikke et spesielt koselig opplevelse sånn sett. Men er kanskje et artig sted å besøke et par dager hvis man resier slik som du skal.

    8282549[/snapback]

     

     

    Jeg liker ios veldig godt. Bra uteliv og mye ungdom, men har bevart litt av den greske sjarmen, og er ikke (i hvert fall ikke ennaa) for preget av stenrike bakmenn som onsker aa gjore oya til en pengemaskin.

     

    Ellers kan jeg anbefale amorgos. Veldig laid-back, ikke noe sted man drar for aa feste. Ikke saa mye turister, og mange av turistene er athenere. Fine strender, koselig smaa barer langs stranden. Perfekt sted aa roe ned noen dager hvis man er sliten etter aa ha festet for mye.

  11. Denne tråden på Tranceaddict er ikke dum :)

    http://www.tranceaddict.com/forums/showthr...12&pagenumber=1

    8035336[/snapback]

     

    Genialt. Takk for tipset. Bare synd mange av de eldre linkene ikke fungerer.

     

    Hører for tiden på felix da housecat - Devin Dazzle & the Neon Fever-albumet. Synes ikke det er like bra som det eldre han har laget, men for all del et godt album. Så skal jeg se han live neste uke, og siden han helt sikkert spiller en del fra dette albumet er det kult å ha hørt noe av det fra før.

×
×
  • Opprett ny...