Gå til innhold

Kwesi

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kwesi

  1. Problem som topic sier. Har clean install av XP proffesional, SP1 og SP2. Problemet er at internett detter ut med ugjevne mellomrom etter at jeg installerte SP2. Problemet oppstår spesielt når jeg har et fildelingsprogram gående. For og få internett til og fungere igjen må jeg reboote modemet. ISP er canal-digital og jeg bruker et Terayon 720x modem. Ellers kan jeg nevne at jeg bruker Abit NF7 v2.0 sitt integrerte nettverkskort med siste nForce driver. Har også fulgt denne prosedyren.

  2. Har hatt MSI før og aldrig hatt problemer med det. Mitt neste HK blir mest sansynlig MSI. Har Abit NF7 no. Har hatt mye problemermed den. Bytta den en gang ,men den har enkelte kontakt problemer. Når man installerer nytt HW så e det ikke bestandig at RAM'en får kontakt. Må trykke RAM brikkene litt ekstra hardt ned for at PC'en skal poste. Hovedkort er skjøre saker, og som regel er det mest roping fra de som er misfornøyd med kortene sine. Antakelig e det derfor 50% av trådene omhandler ødelagte MSI kort. De som er fornøyd poster ikke en tråd om at "hovedkortet mitt fungerer".

  3. Argh! Nå vet jeg ikke om jeg skal skrike eller flire!? Kom hjem fra jobb nå nylig og i postkassa ligger et brev......ahaa....fra Elkjøp....her skal det spilles. Når jeg kommer inn river jeg opp brevet og holder nesten på å spjære plasten på coveret da jeg legger merke til....inn i h******!!! Det er jo Halo 2!?? Snakk om generaltabbe av Elkjøp!

    Ringer dem i morra og hvis de ikke fikser opp i detta fluksens smeller det! :innocent:

    Står på fakturaen at jeg har bestilt 1 stk. Half Life 2.

    Ja du fikk ihvertfall noe. Eg fikk nada. Elkjøp sier at de ikke har mottatt min bestilling, men kontoen min er belastet med 318 kr. Betalte med visa på nettet. Må ringe banken i mårra. Ellers så spill eg cracka-versjon i rein forbannelse.

×
×
  • Opprett ny...