Gå til innhold

jeeeez

Medlemmer
  • Innlegg

    426
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jeeeez

  1. Hei hei,

    kjøpte meg nettopp en Xbox 360 gitar og har Guitar Hero 3 på PC-en. Alt gikk smertefritt for seg og den innstallerte seg og alle funksjoner funker i spillet.

     

    MEN; når gitaren er tilkoblet får jeg sprakende lyd, både i spillet og i mediaplayer og absolutt alle lyder.. :(

    Har prøvd å restarta maskina etter jeg har koblet den til men det hjalp ikke.

     

    Om noen vet løsningen eller kan komme med forslag hadde det vært SUPERT!

  2. Da kommer endelig bilder for de som er interessert ! :p

    Har etter dette bildet ble tatt skjært ut Hyundai logoen og "rillene" i grillen og satt inn gitter og satt på effektpotte for litt lyd :) Skal laste opp bilder av det også etter hvert.

    Skal selge denne snart og kjøpe meg en E36, usikker på motoralternativ. Skal med andre ord ikke gjøre noe mer med denne.

    post-123799-1195567444_thumb.jpg

    post-123799-1195567785_thumb.jpg

    post-123799-1195567809_thumb.jpg

  3. Jaja, da har jeg atter engang vært lappløs, i 30 dager (politiet la ned påstand om 90 dager) for burnout med Supra, problemet var at det ikke var snakk om noen burnout, jeg har hatt vitner som er på min side, jeg tok bilder av asfalten på stedet dagen etterpå, ingen spor etter gummi. Politiet holdt lappen min i 30 dager, så kom saken min opp for retten, og dommeren var sjokkert over hvor lite informasjon politiet hadde i rapporten sin, og jeg fikk lappen igjen på dage. Når det er sagt, Toyota Supra Twin Turbo JZA80 RZ er en politi magnet av de skjeldne, har blitt stoppet 3 ganger på 1 time, uten at noe straffbart var gjort.

     

    Men nå har jeg lappen igjen.... ;)

     

    Men det spørs hvor lenge det varer, jeg har en stk. Nissan 300ZX Twin Turbo (Z32) med 778 hk v/7800rpm, ca. 1000nm, 0-400 meteren på rett under 10 sek, topp hastighet på ca.350km/t i garasjen, og den elsker å bli tynt!

    Har ikke fått testa 350 km/t topphastighet enda, men det kommer, har til nå kun hatt 292 km/t.

    For å sette litt perspektiv på ytelsen; den slipper lett taket med gate slicks på tørr asfalt i 130-140km/t, og ca. 180km/t på våt asfalt. Ytelsen er ekstrem! Motor bygd av Jun.

     

    Men inntill videre, så kan jeg kose meg på offtenlig vei i Supra, Skyline, 300ZX, RX7 og EVO IV.

     

    Si meg, går du inn for å provosere? Jeg mener, langt over halvparten av de som har svart i denne tråden er i mot deg.. og så gir du dem denne informasjonen? Du kommer til å drepe noen en dag om du holder på sånn. Kan ikke komme på en ENESTE strekning i Norge som det kan være trygt å kjøre i 292 km/t på... Er du klar over hvor lang bremsestreking du trenger for å stoppe for en uforutsett hindring i denne hastigheten? Det tar ca. 1 sekund fra du ser hindringen til du får tatt foten på bremsen, dvs, 292/3,6 som gir 81m/s! Dvs, du tilbakelegger 81 meter fra du ser hindringen til du BEGYNNER å stoppe, i tillegg er det en satans lang bremselengde men her spiller så mange faktorer inn at jeg ikke gidder å begynne å regne ut.

     

    Hett tips, skjønner at du er glad i fart, for all del, mange er det, meg inkludert, kan du ikke bare ta med deg disse bilene på en bane? Hvor det faktisk er tilrettelagt for å råkjøre!

     

    Uansett, virker ikke som at noe går innpå deg, miste lappen 2 ganger og du kjører likevel laaaaaangt over tillatt fartsgrense... Du lærer vel, enten ved at du en dag kjører i hjel en unge, eller mister lappen for tredje gang og aldri får den igjen. Jeg håper selvfølgelig på sistnevnte, men vil si oddsen er like stor for førstnevnte...

     

    Folk som deg burde virkelig ikke kjøre på norske veier...

×
×
  • Opprett ny...