Gå til innhold

iMedia_4226

Medlemmer
  • Innlegg

    192
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iMedia_4226

  1. Hei,

     

    Digger filmer av samme kaliber som 21, The Social Network og Limitless.

     

    Oppskriften er som regel: en kar - geni - styrer bransjen som en Gud - møter noen som tror de er hans overmann - han blæster dem og styrer bransjen igjen mens han tjener billiones.

     

    Orker ikke investere tid i filmer med makaber filming og kvalitet, så ikke noen laget senere enn 2003-ish.

     

    Noen tips?

  2. Hei

     

    Har nettopp satt opp en privat SMP server, men vet ikke om alt fungerer som det skal. Kunne de som har tid bare stukket innom serveren og gitt tilbakemelding her på om det lagget, var feil, eller om dere rett og slett ikke greide å komme inn?

     

    Lar serveren stå oppe fra nå av, og til 10-tiden.

     

    server-ip'en er:

     

    79.160.160.146:25565

     

    Failed to connect to the server

     

    Connection timed out:connect

    automatisk ip... it sucks...

    den er oppe igjen nå da :)

     

    edit: det er den vist ikke.... :p

  3. Hei, jeg har nettopp satt opp en Minecraft SMP Server. Jeg har port-forwardet de riktige portene, og riktig config(tror jeg). Problemet er at kompisen min kan ikke logge på serveren samtidig som meg. Den andre blir da kastet ut. Melding "You logged in with same IP from another place" kommer da opp. Det er merkelig for han er jo ikke på samme nettverk. Når sant skal sies har ingen av oss kjøpt spillet. Vi har planer om å gjøre det, men foreldrene våre er lite troverdige til PayPal, og det er kun få måneder til vi fyller atten.

     

    "server.properties"-configen ser slik ut:

    #Minecraft server properties

    #Sun Oct 10 13:09:05 CEST 2010

    online-mode=false

    server-ip=192.168.1.3

    server-port=25565

    max-players=20

    level-name=world

    verify-names=false

    admin-slot=true

    max-connections=3

    max-players=6

     

    Jeg er klar over at online-moden er av/usikret, men det må den, hvis ikke kommer meldingen "Failed to log in:no premium user". Verifynames må jo også være av for at den ikke skal sjekke om vi betalt. Max connections skal ifølge minepedia bestemme hvor mange med samme ip som kan være på samtidig, maks er tre, og det står den også på. I tillegg addet jeg admin slot, men ingenting hjelper.

     

    Noen som vet om en løsning på dette. Eller er det kun en utvei, og det er å kjøpe spillet?

  4. TIPS, se på Diskusjon wiki - Ubuntu_server_howto

     

    1) Installer Linux, Ubuntu er ikke så altfor vanskelig Ubuntu Server Guide

     

    2) Installere SSH

     

    3)Installer FTP-Server , bruker selv en som heter glftpd uten problemer, du finner flere her Wikipedia - FTP-Server. glftpd installasjon guide

     

    4)Sett opp HLDS HLDS guide

     

    5) Åpne + videresend aktuelle porter.

     

     

    Lykke til :-)

    Tusen takk! Holder paa naa. Det funket ikke aa installere Ubuntu, saa jeg maatte bruke XP istedenfor :S

  5. Har en stasjonær datamaskin til overs her hjemme og kunne tenke meg å bruke den som fil-server og cs server. Hvordan setter jeg den opp slik at den fungerer til dette. Jeg har prøvd å lage cs server før ved hjelp av HLDS men kun folk på lan fikk koblet til. Mulig det har noe med rutern å gjøre men jeg prøvde å åpne de riktig portene selv om dette ikke ga noe resultat. Håper noen kan hjelpe meg med dette oppsette. Gjerne en som kan guidemeg gjennom prosessen :)

  6. Jeg har satt opp ICS på en kompis sin pc så han kan dele internett fra pcen til Xboxen. Men personlig har jeg alltid hvert ant til å bruke XP og "bygg en bro mellom to tilkobling"- metoden. Siden jeg nettopp har installert Vista prøvde jeg dette først, da dette ikke funket prøvde jeg metoden jeg brukte hos kompisen min; Aktiver trådløs og lokal tilkobling -> egenskaper til trådløst -> deling -> la andre nettverksbruker koble seg til internett via din pc. Da får jeg opp en feilmelding som sier det oppsto en feil under oppretningen av ICS. Kan noen hjelpe meg? Jeg har sjekket ruteren og lokal internettilkobling, begge er satt til "lag ip-adresse automatisk" eller no... :S

  7. Spørsmålet var om den var verdt en tusenlapp mer og dette er besvart....

     

    Er man i tvil så kan man jo søke på noen tester så skjønner man fort at dette er "vel" investerte penger.

     

    Er i grunn veldig int å høre gode argumenter for å velge en A557 bortsett man sparer noen få hundrelapper? (du skal slite)

     

    Ved raske bevegelser så henger ikke 5 serien til Samsung helt med. Lcd panelene oppererer på en måte som skaper flere dobble bilder enn en plasmaskjerm. Interpolering eller 100hz tar seg av dette.

    men ved interpolering har vel bildene lett for å se ut som de er "ekte" og ikke slik som man ser dem på kino...

  8. Hei, jeg skal kjøpe meg en LCD-TV og har funnet 3 varianter jeg finner passende for meg. Jeg vil bare ha en erfaren fyr med litt visdom til å konkludere med hvem som er best for meg.

     

    det står mellom:

     

    Samsung LE37A656 : http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=102969

     

    LG 37LG5000 : http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...spx?plid=108412

     

    Samsung LE37A557 : http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...px?plid=120624#

     

    jeg kommer til å bruke tven til ps3 gaming, filmer, som ekstraskjerm til pcen, og til vanlig tv-titting. Jeg har derfor valgt ut full hd og 100hz tver, men den ene tven, tror jeg bare har 15000:1 i kontrast, og det synes jeg kanskje blir for lite. Personlig tror jeg Samsung LE37A557 er den beste for meg, men kom gjerne med invenninger! ;)

  9. Trykk pil ned på den d-paden elr ka faen d heter, så holder du granaten helt vanlig.

     

     

    Var ikke d det dere mente? Holde den helt vannlig uten at man må kaste den?

     

    Nei, når man først har holdt inn kasteknappen, må man slippe før det er for sent.

    så det dere sier er at hvis man tenker å hive en granat, men så ombestemmer seg fordi man enten vil spare den eller vente til det kommer en ny wave, så er ike det mulig, man lixm ikke bare legge den tilbake som man kan i mange andre spill? :O

  10. Jeg har demoen installert på PS3-en og klarer ikke å bestemme meg om jeg skal prøve den først, eller å vente til spillet kommer ut :roll:

    hva er vitsen med demoen da? det du mener er at du vil utsette moroa så du blir mer overrasket og setter mer pris på spillet når det endelig kommer ut, men det kan jo godt hende, at hvis du prøver demoen blir du enda mer overrasket over hvor bra spillet er, så du gleder deg enda mer til releasen! :p

  11. Spurte før, men spør igjen.

     

    Noen som vet om fiendene får mer helse hvis vanskelighetsgraden øker? Tenker å spille gjennom på Veteran, så lenge de beholder samme mengden HP.

     

     

     

    Uten å ha spilt spillet vil jeg tippe de tåler mer, skader deg mer og muligens om de bruker avlegs metoder pumper ut enda flere fiender.

    Så om de får mer hp eller kulene gjør mindre skade er vel egentlig det samme, så ja det vil jeg tippe.

     

    Haansi er vel eneste her inne med fullversionen, så han vet nok mer sikkert enn min løse tipping ;)

    har hørt at de også bruker bedre taktikker når man øker vanskelighetsgraden, siden Guerrillia har lært botsene å bruke ekte swat-taktikker.....

  12. Hehe, veit aldri om den er gammel, derfor jeg spurte. Ser ikke poenget med hd-ready når full hd koster nesten like mye.

    agreeeeeeeeed! alle sier: "det jo nesten ikke noe forskjell på hd-ready og full hd!!!"

     

    vel også? hva hvis det engang i fremtiden er påkrevd at man trenger Full HD for å kjøre et spill eller noe? hva gjør du da. Synd at du ikke gadd å slenge ut under 500 kr ekstra så du kunne sikra deg en full HD istede:P

  13. den jeg skal kjøpe koster 10000kr på elkjøp, men jeg har en kamerat som jobber der, så han antar at venneprisen er på rundt 7500kr ;)

     

    seff skal jeg ha hjemmekinoannlegg, men det er ikke det første jeg skal skaffe meg. det får jeg sikkert til 1,5k siden jeg kjenner han fyren jeg nevnte :p

     

    til Stian: Kjøp Toshiba REGZA 37" Full HD, om ikke større hvis du har muligheten. FULLVERDIG KZ2 tv ;)

  14. jeg har egentlig alltid vært en tilhenger av PC-spill, og har selv bare spilt litt ps2 spill, alla guitar-hero osv. MEN DETTE ER SYYYYKT!!

     

    jeg har begynt å spare opp penger til en tv VERDIG NOK til å spille av dette spillet, som ser ut som er laget av en eller annen guddommelighet. har lest anmeldelser og førsteinntrykk av spillet på de fleste norsk gaming-communities og lik andre, sitter jeg igjen med følelsen av at dette spillet får 9/10 og 5-6/6 av selv de strengeste spill-kritikerne.

     

    Jeg har bursdag denne uka og pengene tikker inn. Innen ferien kommer jeg til å ha nådd målet, nemlig Toshiba REGZA 37" Full HD. Men så gjennstår det å på en eller annen måte få tak i en ps3 og Killzone 2 på under 2 uker.

     

    Grafikken er SYYYYYK, lyden skal visstnok være så god at du føler at du har en egen krig i stua. Det er diskusjoner rundt regien til spillet, men jeg har selv ikke giddet å sette meg sånn inn i den, for for meg er det gameplay, utseende og kvalitet som gjelder.

     

    Jeg trenger 12000 kr på 3 uker, så... WISH ME GOOD LUCK!!

    ;)

  15. 100hz har ikke noe med frekvens å gjøre. Det er en digital øking av antall bilder i sekundet...

    At det øker responstiden er kanskje ikke helt riktig, selv om det gir den effekten.

     

    Problemet med systemet er at bildet ikke lenger blir slik det er ment å være.

     

    Filmskapere bruker masse tid på billeddesign som er tilpasset kinoformatet. Når man bruker interpolering på tv så forsvinner kino utseende på filmen. Det blir rett og slett seende ut som det er skutt på video. Mange setter pris på den økte skarpheten og de myke bevegelsene, men cineaster ikke alltid av den samme oppfattningen.

     

    Prosseringen av 100hz kan uansett øke input lag ved spilling.

     

    De fleste game modes skrur av så mye av den digitale billedbehandlingen som mulig slik at input lag skal reduseres til et minimum.

    skjønner, men jeg tror den jeg tenker å kjøpe er 100hz, men da skrur jeg bare på gamemode, så jeg unngår lagg. Det stemmer at det ikke ser ut som på kino. Nedi kjellern kommenterer alltid nye folk som kommer til oss at filmene ser ut som de er "ekte" og ikke sånn som på kino xD

×
×
  • Opprett ny...