Gå til innhold

Onjekajina

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Onjekajina

  1. Synes ikke World of Warcraft fortjente å få årets MMORPG prisen, de hadde strengt tatt tilnærmet null nyskapning.

     

    De har vel ca. 60-70% av MMO-markedet ALENE, og med den tittelen har de begravd 2 store konkurrenter. Hvem skal man belønne da? AoC? WAR? Nyskapning for meg er kun et prisgrunnlag dersom det fungerer, ingen spill i dette segmentet mestret dette på en god måte i 08. På den andre siden var WOTLK definitivt den største suksessen. Spiller ikke WoW selv en gang, men det er lang i fra UFORTJENT at det spillet får en pris IMO, iallefall når man ser hvor lite spennende MMOs var i 08.

     

    Vil tro det er på grunnlag av dette at nettopp LBP fikk så mange priser, en ny tittel med nyskapning som faktisk fungerer, selv om kanskje 8 priser er voldsomt. Litt overraskende at ikke GTA4 fikk så mye som en trøstepremie, men de har jo fått i bøtter og spann fra mange andre hold om ikke annet.

  2. De har bra priser da i alle fall....

    Greit nok at det tar litt ekstra tid å sende helt fra danmark, men jeg synes ikke akkuratt at det blir gitt nok informasjon om at man kan belage seg på å vente en ukes tid. "2-4 dager" er alt jeg har sett.

    8 dager brukte mitt P182SE på å komme seg til postkontoret.

     

    Men men stresser ikke jeg, Corsair HX620 300 spenn billigere, ja takk.

  3. Hei!

     

    Lurer ganske så enkelt på om Creative X-Fi ExtremeMusic har S/PDIF Out?

    Har søkt litt på google, og sett på Creative sine sider og der står det bare at det er mulighet for å få S/PDIF In ved hjelp av en ekstra brakett eller noe sånt.

     

    Tusen takk for svar!

    8985100[/snapback]

     

    Lurer fælt på det samme, men sitter værre i det....har kjøpt det j*vla kortet og får ikke noe lyd fra S/PDIFen via sånn Creative Digital I/O module. Gratulerer med dagen Creative, lage kort med tittel Music når det ikke går ann å høre en dritt på det. fiiiint. :no:

  4. Litt vanskelig å lage sånne top 5 lister...off the top of my head...

     

    1- Gunbuster - Whaha <3 <3

    2- NGE - Mest klassisk

    3- Azumanga Daioh - Mest lættis

    4- Saishuu Heiki Kanojo aka Saikano - Mest drama

    5- Kimi Ga Nozomu Eien - Mest luv

     

    Håper noen snart kaster en ninja-stjerne i panna på han den gnålete drittungen Naruto, så evig lei av det hysteriet der. Tipser om den ganske like film serien 3 Ninjas, Live Action og 80-talls...straight out of Hollywood.

  5. Varorna sänds från UK. Moms (mva) tillkommer. Betalas kontant vid lev.

     

    Fra expansys.no sin hjelpeside, ikke ta seieren på forskudd.

    Du slipper sikker å vente så lenge da, siden det sendes med DHL, som har egen fortolling på leveransene sine. Men jeg ville ikke bli overrasket over 1000 i tillegg.

  6. Lurer på om denne kabelen vil gi fin lyd på forsterkeren med et Audigy 4 cheapo kort... om dette kan være en bedre løsning enn å kjøpe creative's ran-på-åpen-gate løsning for optisk utgang? :no:

     

    Eller kanskje om dette kortet heller er verdt å vente på? :hmm:

     

    Edit: Har en ganske fin optisk kabel fra før (fungerte utmerket med det gamle interne lydkortet mitt...nå har jeg sånn fryktelig Realtek crap) som hadde vært fint å fått brukt...

×
×
  • Opprett ny...