Gå til innhold

ekl1tz

Medlemmer
  • Innlegg

    261
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ekl1tz

  1. Fristelsen tok overhånd, og jeg bryter loven nok engang!

    Lyrikk stjålet fra Frank Zappa's "I'm the slime"

     

     

    I am gross and perverted

    I'm obsessed 'n deranged

    I have existed for years

    But very little had changed

    I am the tool of the Government

    And Industry too

    For I am destined to rule

    And regulate you

    I may be vile and pernicious

    But you can't look away

    I make you think I'm delicious

    With the stuff that I say

    I am the best you can get

    Have you guessed me yet?

    I am the slime oozing out

    From your TV set

    You will obey me while I lead you

    And eat the garbage that I feed you

    Until the day that we don't need you

    Don't go for help, no one will heed you

    Your mind is totally controlled

    It has been stuffed into my mold

    And you will do as you are told

    Until the rights to you are sold

    "That's right, folks.. Don't touch that dial!"

    Well, I am the slime from your video

    Oozin' along on your livingroom floor

    I am the slime from your video

    Can't stop the slime, people, look at me go

     

  2. Jeg leter etter en sang jeg så på youtube for litt siden. Den faller vel under elektronika sjangeren, selv om det er en relativt rask takt konstant igjennom hele sangen. I bakgrunnen høres en damestemme som høres litt maskin aktig ut. Hun repeterer noe som: buy it, use it, like it osv.

     

    Jeg tror musikkvideoen er mer kjent en sangen i dette tilfellet.

    På vidoen springer en asiatisk mann rundt i en by, han springer hele tiden og det er vel på mange måter et slags kritisk blikk på forbrukersamfunnet (han stopper ikke, og det hele virker rimelig hektisk). Når han springer rundt, kjøper han ting som brus på mcdonalds osv. Vinkelen er filmet med et såkalt snorricam oppsett, slik at mannen hele tiden er i bildet i det han springer rundt. Jeg kan huske at han etterhvert kjøper klær og bytter i løpet av vidoen. Til slutt mister han vel alle klærne og springer rundt naken vist jeg ikke husker feil. . Jeg finner ikke vidoen på youtube, selv om jeg har søkt lenge etter disse kriteriene. Må vel ha artistnavnet eller navnet på selve sangen.

     

    Håper noen har sett den samme merkelige vidoen jeg prater om, den er rimelig interessant :).

  3. Rabiat er et 10man semi-casual guild. I utgangspunktet starta det som et venne guild, derfor er det nesten kun IRL kompiser (de fleste fra Trondheim og Østlandet). Men nå ser oss nødt til å rekruttere noen nye healers til guildet. Vi trenger Resto shaman og Holy pala for øyeblikket. Vi har muligens også plass til 1 ny dps, hunter er pref.

     

    Om du er en som vil spille i et helnorsk guild med bra miljø og er over 18+ så er du den rette for oss. Send en PM til meg , så skal jeg ta kontakt så fort som mulig :).

     

    Kravene vi stiller er at du har tid til å raide minst 1 gang i uka, men helst 2. Er villig til å ofre litt tid for guildet generelt og er moden nok til å spille med kun folk som er over 20.

  4. Det er denne modellen jeg titter på for øyeblikket http://www.camcorderinfo.com/content/Panasonic-HDC-TM700-Camcorder-Review-37681.htm?top3. Den virker veldig lovende. Er det noen som har erfaringer med dette kameraet?

     

    Edit: Jeg fant også denne modellen som jeg synes er interessant: https://prisguiden.no/produkt/122002 Hva er hoved forskjellen mellom dem to?

     

    Jeg har brukt mest Sony Vegas til videoredigering. Vil filene fra kameraet fungere smertefritt rett inn i Vegas? Dette kan vel være et problem med dette kameraet

    The 1080/60p footage isn't compatible with most editing programs
  5. Hei

     

    Jeg og noen kompiser skal starte opp et lite amatørfilm prosjekt. Det er veldig lenge siden jeg drev med dette sist, og er totalt utdatert på kamera og slikt.

     

    Jeg ønsker først og fremst et kamera som er greit å bruke, men samtidig har nok med innstillinger. Budsjettet er på rundt 8000 for kameraet, og litt ekstra for mikrofoner/stativ +div. Jeg kan vel muligens strekke meg litt om jeg finner grunnlag for det.

     

    Jeg har sett litt innpå denne sida: http://www.camcorderinfo.com/ratings.php og synes dem virker rimelig grundige i sine tester. Regner med at dem er til å stole på. Men for min del er det vel bare ikke å velge en som har fått gode test resultater (jeg kommer helt sikkert til å filme i litt mørke omgivelser til dels, og muligens mye ute)?

     

    Jeg ser at Panasonic gjør det relativt bra i dem fleste testene, er dette noe å satse på?

×
×
  • Opprett ny...