Gå til innhold

Grizzkhit

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grizzkhit

  1. SWG sitt combat system er nok ikke genialt, men det er helt klart det beste som er i noe MMORPG så langt.

    Hvis man mener dette er dårlig laget og bare består av å trykke på en knapp og spamme specials så er du desverre for dum til å skjønne dybden av det.

  2. Kanskje litt å ta i at det ikke er en dritt å gjøre, men du har ihvertfall mye mindre action å ta deg til i SWG i forhold til AO. Du er også mye mer avhengig av samarbeid med andre for å klare å få til noe.

     

    Mindre action???? PvP overalt anyone?

    Mere avhengig av samarbeid????? Du kan jo klare å høste nesten like bra xp alene. Hvor langt kommer man ved å gå solo i AO????

  3. savner å være mage og wizards i SWG, faktisk :-?

     

    Hehe jeg tenkte faktisk noe lignende, men jeg skulle gjerne hatt en mage som kunne kaste silence på de pokemon kara(Creature handlers).

    Det er litt for mange av de synes jeg og absolutt alle har jo pet's for tiden. Selv de uten skills i det kan ha pets nå.

    Er ikke særlig troverdig i henhold til Star Wars universet når Master creature handlers kommer med 3 Rancors på slep. I filmen ser man jo bare en og den var ganske vill selv om den var temmet. :o

     

    Men jeg er nok litt bitter også siden Smuggler yrket er ødelagt. :(

     

    Men ellers digger jeg fortsatt SWG :D

  4. Jeg måtte faxe over kontoutskrift, har jo alltids tilgang til en eller annen fax så det var jo gratis. Men de sendte pakken med en gang de fikk denne og hadde pakken innen 3 dager.

     

    UPS fortollet sendingen da og de skulle ha 100 kr. Men beløpet mitt er iberegnet absolutt alle utgifter.

     

    Kan vel kanskje spare noen kroner på å fortolle selv men det får du evt. finne ut av på egen hånd :wink:

  5. Jeg er vel ikke helt den rette og spørre om det da :)

    Men det er nok ikke noe must å digge Star Wars for å like spillet.

     

    Angående bugs så har jeg ikke møtt noen som har lagt noen demper på spillegleden ihvertfall. Men for å få tak i spillet så må man jo bestille fra USA og det koster jo litt ekstra. Må vel betale ca. 650 kr for å få det derfra, kommer vel til å koste 399 når det kommer til Norge selv om dette fort kan ta opptil 6 måneder.

     

    Men hvis man venter så blir jo såklart at annet i spillet bedre også, ting blir mer stabilt og balansert, det kommer jo vehicles og ridedyr snart + en del nytt content også. Men så er det jo det at dette kommer til å koste så hvis du begynner senere så har du neppe råd til dette med det første allikevel. :-?

     

    For å prøve å være litt objektiv så kan jeg vel si at hvis du ser etter noe nytt å spille så bestill SWG, hvis du fortsatt synes AO er moro så fortsett med det til SWG kommer ut i europa. :)

  6. MMORPGs går vel mye på smak og behag, personlig må jeg si at jeg liker SWG mer enn jeg gjorde AO. Selv om jeg spilte AO i nesten 2 år :D

    Mye av grunnen til det var at jeg hadde endel RL venner som spilte + at jeg fikk en del nye også.

     

    Men jeg synes det ble for tåpelig med forholdet mellom mobs og players at mobs hadde vanvittig mengder med HP mens players gjorde mye skade. Lite solo vennlig og etterhvert lite å gjøre. Mish eller raid. Trykk attack, sitt og se på en halvtime.

    I tillegg har jeg aldri vært særlig fan av zoner, likte ikke Everquest noe særlig heller.

     

    Har også alltid vært fan av MMORPGs der characteren din faktisk føles ut som en helt, at de kan komme seg unna, ta ned flere monstre av gangen, ha mulighet til å komme seg oppover uten særlig hjelp av andre. Derfor likte jeg AC 1 ganske godt selv om PvP, team systemet og class systemet var heller snevert.

     

    Jeg personlig liker SWG på grunn av:

     

    - Stemningen

    - Litt flere seriøse RPG'ere ( Ser ikke folk som skriker LEET BH LF STORMTROOPER PWNAGE CREW eller need loot plz/gimme credz plz f.eks.)

    - Man kan customize nesten alt

    - Characteren din føles ut som en helt(Døde for første gang i går faktisk/spilt myyye i løpet av 2 1/2 uke) :p

    - Mye man kan gjøre

    - Mange classes

    - Ingen zoner (På planeten, man loader jo mellom planetene)

    - Hvis man er overt Rebel/Empire(PvP), så kan man bli angrepet eller angripe overalt.

    - Grafikken er jo lekker

    - Det er jo STAR WARS :wink:

    - Potensialet er enormt.

     

    Sikkert mer jeg ikke kommer på nå. Og det er nok endel å kritisere også som movement kunne nok vært bedre selv om etter å ha spilt endel så tenker man ikke særlig mye over det.

     

    Dette er bare min oppfatning av spillet, jeg synes personlig at SWG er det hittil beste MMORGP'n jeg har spilt. Og jeg har faktisk spilt absolutt alle de store + noen av de mindre.

     

    Men men hver sin smak som de sier, så det beste er nok til syvende og sist å prøve spillet for og finne ut selv hva man synes. (Sa selv til meg selv at jeg ikke kom til å spille SWG...EVER etter de første reviews som spillet fikk og hva folk sa om det. Men jeg prøvde det og ble frelst.) Enten så digger man det villt eller så hater man max, som med det meste andre :smile:

  7. Det ikke uten grunn at de har satt opp 2 nye servere heller :woot:

     

    Forresten så begynner jeg å lure på om jeg har et helt annet spill enn alle andre, mitt SWG er nemlig perfekt.

    Finnes ikke bugs, alt fungerer som det skal. Fightingen er helt genial, har ikke dødd en eneste gang enda. Har heller ikke kjedet meg ett sekund siden man alltids kan crafte noe hvis man ikke har noe annet å gjøre.

     

    Hvis man syter og klager på det spillet her så bør man seriøst finne seg en ny hobby :lol:

×
×
  • Opprett ny...