Gå til innhold

nelstar

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nelstar

  1. Noen som har problemer med at dersom du svarer en samtale mens du bruker headphones, så vil neste samtale du tar UTEN headphones ikke fungere? Dvs ingen lyd for deg eller mottaker.

     

    Har ikke opplevd det problemet.

     

    LongseN: Har du lastet ned "Internasjonal" pakken fra ifon?

    Vis ikke. Legg til http://install.ifon.no i sources

     

    Jepp, eller jeg kjøpte den ferdig åpnet med norsk tastatur inkludert æ, ø og å.. men av en eller annen grunn så forsvant æ, ø og å.. Ser på sources at iFon - iPhone på norsk ligger der.. men har fremdeles ikke æ, ø og å.. hvordan får jeg det tilbake da? må jeg slette den og gjøre det på nytt el, er det noen snarveier?

  2. Hallais!!

     

    Hadde norsk tastatur med æ, ø og å på min iphone firmware 1.1.3 tidligere i dag. Men aner ikke hvordan det forsvant, noen som aner hvordan jeg enkelt og greit kan få det tilbake? har stilt på norsk tastatur og valgt norsk på både instillinger -> internasjonalt og

    instillinger -> tastatur.. noen som har peiling?

     

    på forhånd takk!

  3. hmm, sant nok at cs 1.6 og wow ikke er så krevende. Men en kan jo aldri vite om jeg en dag føler for å game spill som skulle trenge litt tyngre ressurser da? Er det muligheter for oppgraderinger her da eller?

     

    Jeg ser helst en med skjerm, en sånn fine flade :) Kikka litt på den linken fra komplett, men virker som det er dem som byger den ferdig for deg der? er det ikke rimeligere om jeg får den i deler og bygger den selv?

  4. Heisann!

     

    Tenkt å kjøpe meg en gamerpc. Trenger ikke være det beste, men bør

    klare dra spill som CS 1.6, WoW og diverse andre spill samtidig som jeg

    kjører noen småprogrammer i bakgrunnen (F.eks. pokerklienter)

     

    Er litt utdatert på deler og sånn, men prøvde meg på et utkast:

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=60082.

     

    Er dette en grei pc som dekker mitt behov? Hva kan evt. byttes ut?

    Maks Forbruk 7k (billigst mulig)! Bestille alt fra et sted hadde vært fett.

     

    Takker for alle innvendinger og svar! :)

  5. Heisann!

     

    Vinteren nærmer seg med stormskritt og for min del betyr det litt mer gaming enn pils i parken (:

    Men har dessverre ikke klart å følge helt med på utviklingen innen it-teknologien de siste årene.

    Derfor legger lager jeg denne tråden i håp om å få den hjelpen jeg trenger til å få gjort et godt kjøp jeg ikke vil angre på, da jeg som student har et særdeles stramt budsjett!

     

    Klarte å rote meg til å forsøke å bygge en pc på komplett akkurat, men har hørt komplett ikke er ledene på markede med tanke på pris lengre?

     

    Vel.. dette er hvertfall resultatet jeg endte opp med.

     

    Akasa AK-210 Lo-Noise Chipsetkjøler, Blått Lys, 5000 Rpm, 20.03 dB(A)

    AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz Socket AM2 1MB, BOXED m/vifte

    Crucial DDR2 PC5300 2048MB CL5 Kit w/two matched DDR2 PC5300 1024MB CL5

    Gigabyte GA-M61PM-S2, nForce430+GeForce 6100, Socket-AM2, m-ATX, DDR2, PCI-Ex16

    NEC DVD-brenner AD-5170 IDE White OEM DVD+R/+RW/DVD-R/-RW (Dual layer)

    NorthQ 4775-400BULK, ATX 400W, 120mm Vifte, 12-17dBA, 2xSATA, PCI-E, 20/24pin

    Raidmax Scorpio 868 Black, Sidevindu (Uten strømforsyning)

    Samsung SpinPoint T166 250GB SATA2 16MB 7200RPM

    Sapphire Radeon X1650PRO 256MB GDDR3, PCI-Express,Tv-Out,2xDVI-I,Lite-Retail

    Videoseven 19" LCD R19W11 TCO-03 Silver 1440x900,5ms,700:1,VGA

     

    Kan vel fortelle at jeg ikke spiller de aller nyeste spillene som krever de beste skjermkort og alt som hører med. Typen spill jeg spiller er: CS, Need for speed Carbon, online rollespill typ wow og dota. Er også klar som et egg til når starcraft2 kommer ut.

     

    Hadde vært kjempehyggelig om noen kunne gitt meg noen seriøse tilbakemeldinger på ting og tang jeg kan bytte ut på mitt utkast. Eller gi meg helt nye forslag, helst det siste. Ønsker den beste gamingpcn jeg kan få kjøpt til ca. 6-7000 kr.

     

    På forhånd takk! :thumbup:

  6. Hva er årslønna di? Er den lav nok har du krav på fri rettshjelp og kan evt. kontakte advokat gratis.

     

    Uansett tror jeg ikke at sjefen din har krav på erstatning fra deg. Alle kan bli utsatt for lurerier; i verste fall blir du "dømt" for uaktsomhet men dette er heller tvilsomt når du faktisk ikke lot han forlate lokalene med bongene. Du har jo heller ikke stjålet noe...

    8090446[/snapback]

     

    hmm, vet ikke hva årslønna mi er på jeg. Men bruker da frikort, ellers skatter jeg vel ikke noe særlig mer enn 10%. Hva er grensen for å få fri rettshjelp da? Jeg tjener vel maks 60-70k i året tenker jeg.

     

    Altså, det han sier er at jeg har brutt rutinen da.. Men rutinen har han forklart til meg muntlig EN gang for ca et halvt år siden. På det tidspunktet skulle jeg lære alt det andre som er å huske på også.

     

    Hva skjer hvis jeg blir dømt for uaktsomhet da? Kan jeg få noe straff for det el? Han forlot lokalet med bongene, bare at han la igjen noen bonger han hadde kjøpt et annet sted!! en jekla luring han her.. :( Det må jo gå an å kunne stole på kunder når jeg hele tiden skal være så forbanna sukkerblid og serviceinnstilt på jobb?

  7. Hey!

     

    Jeg jobber nå oppsigelsestiden min på Narvesen, og har klart å rote meg opp i noe rimelig kjipt!

     

    Stod å jobbet på søndag kveld da en kunde kom og tippet 20 bonger hest for 500 kr stykket rett før stengetid for hestespill. Samlet beløp endte på 10 000kr. Jeg gav han bongene, og idet han skulle betale, så kom det "ohh, shit! glemte pengene i bilen". Så sa han at han bare skulle en kjapp tur ut i bilen og hente pengene. Han la igjen mobilen OG bongene som sikkerhet for at han skulle komme tilbake. Senere har det vist seg at han klarte å bytte de bongene jeg solgte han, for noen andre bonger tidligere på dagen, jeg fikk derfor ikke kjørt dette i retur, og han kom heller ikke tilbake!

     

    Sjefen sa for et halvt år siden da jeg var under opplæring samtidlig som ALL annen informasjon kom, at jeg måtte være obs på folk som denne karen.

     

    Problemet mitt nå ligger i at sjefen krever at jeg skal erstatte det tapen som han er blitt påført av denne episoden på 9400 kr (bongene han la igjen hadde gevinst på 600kr).

     

    Har jeg noen andre rettigheter enn å måtte betale? Betaler jeg ikke blir jeg politianmeldt :(

     

    Hvis noen har god peiling, takker jeg for all hjelp!

  8. Du trenger ikke så kraftig prosessor til spilling. Hvis du går ned litt i pris får du råd til 2 GB RAM, noe som nesten er obligatorisk nå til dags med tanke på spilling. Et kraftigere grafikkort tror jeg heller ikke er å forakte.

    8068312[/snapback]

     

    Nei, kanskje ikke. Men jeg er typen som kanskje er litt glad i å ha en del programmer ved siden av når jeg spiller. Som f.eks winamp, utorrent, msn osv.. hehe. Men er det stor forskjell fra 1 til 2 mb catche på prossessoren?

  9. Du får ikke noe problem å kjøre nye spill med den der, men da må du regne me å kjøre på veldig lav oppløsing/detaljer. Grafikkortet er litt svakt...

    8051708[/snapback]

     

    Har du noe spesielt du vil anbefale istedetfor da? til ca. samme prisklasse eller evt. opp til 2000,- ?

    8051838[/snapback]

     

    Selv har jeg Geforece 7900GS (http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=325107). Noe som fungerer utmerket på de fleste spill som jeg har prøvd.

     

    Half Life 2 Ep1, NWN2, NFS Carbon, BF2 kjøres på maks oppløsing/detaljer

    8068195[/snapback]

     

     

    okey, syns det kortet der så rimelig bra ut.. Men lurer på hvrofor det skjermkortet jeg har satt opp er så svakt? for det er jo 512 ram? eller er det ikke rammen som er den avgjørende faktor?

  10. hmm.. nå har jeg grublet her og der, økonomien er vanskelig å lure altså!! hehe.

    men hvis jeg hadde byttet ut strømforsyningen og kabinettet i listen ovenfor ut med dette kabinettet her:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=319661

    Rebel R540 Sort/Sølv, 2 X USB 2.0 og Audio, 350W Strømforsyning, 20/24pin

     

    Da vil jeg klare å spare et par slanter. Men jeg lurte på om strømforsyningen på 350W vil holde? for hvis den gjør det, da er valget gjort. Vil bare ikke drite meg ut og sitte igjen med skjegget i postkassa :)

     

    Øvrige tips til "utbytting" av delene tas gjerne inn i varmen.

     

    MvH

  11. Det enda är kanske at OM du har lust o bytte skjerkort engang så burde du kanske haft en 500W + strømforyning istället. Men om du är nøjd med skjermkortet så ser det bra ut, om du nu absolut ska ha amd. Kanske ett oppset med Intel e6300 kan vara något att ha?

    8051827[/snapback]

     

    Hehe, har alltid hatt AMD og er veldig fornøyd med det. Jeg har tenkt på det med strømforsnyning selv, og har funnet ut at jeg klarer meg med denne strømforsyningen så lenge jeg skal ha dette skjermkortet. Jeg spiller som regel ikke så mange spill som krever bra skjermkort (foreløbig). Går mest i cs, og det krever vel ikke all verdens :)

     

    Men skal sjekke litt rundt oppsett med intel e6300, takk skal du ha.

  12. Hei!

     

    Har planer om å kjøpe en ny pc i nær fremtid, og har allerede bygd litt på komplett.no. Selv er jeg ganske fornøyd med resultatet jeg kom frem til, men lurer litt på om delene kommer til å funke sammen. Har heller ikke fulgt med så mye i det siste, og vet ikke hva som er bra/dårlig lenger. Kan jeg ikke si jeg er en kløpper når det gjelder data og deler heller.

     

    Her er delene jeg har satt sammen:

     

    * 325294 AMD Athlon 64 X2 5200+ 2.6GHz Socket AM2 2MB, BOXED m/vifte

    * 311384 Chieftec Strømforsyning ATX 400W, 120mm Vifte, A-PFC, 2xSATA,

    PCI-E, 20/24pin

    * 320630 MSI K9N NEO-F, nForce 550, Socket-AM2, SATAII, DDR2, GbLAN, ATX,

    PCI-Ex16

    * 316295 Raidmax Scorpio 868 Black, Sidevindu (Uten strømforsyning)

    * 320708 Seagate Barracuda 7200.10 250GB SATA2 16MB 7200RPM

    * 313889 TwinMOS DDR2 PC5300 1024MB CL5 64M*8/16chip, 667MHz, 240pin

    * 328518 Videoseven 19" LCD R19W11 TCO-03 Silver 1440x900,5ms,700:1,VGA

    * 324553 XFX GeForce 7600GS 512MB DDR2, PCI-Express, 2xDVI/HDTV,

    400/700Mhz

     

    Deler som CD-rom, mus, tastatur og headset har jeg fra før.

    Jeg spiller ikke noen spesielt krevende spill, hovedsaklig cs og rollespill, men ønsker å vite om PCn min klarer de tyngste spillene nå til dage.

     

    Budsjett: 7-8 tusen.

     

    Tips til andre deler og lignende ønskes på det sterkeste. Glad for alle seriøse tilbakemeldinger.

     

    På forhånd takk, MvH.

×
×
  • Opprett ny...