Gå til innhold

Legenden

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Legenden

  1. Hva med histogrammene?

     

    I eksamen Høst 13 ble det gitt en oppgave om det, kommer helt sikkert i år også!

     

    Tror histogramen til worrylevel og age er tilnærmet normalfordelt, men litt usikker på areaopinion. Er den asymmetrisk eller skjevt fordelt oppover?

    Dette sliter jeg også med å skjønne - noe sted dette står i arbeidsboken/pensum? Finner det ingen steder :hm:

  2. Har gått gjennom hele caset og det ser for det meste veldig greit ut. Men på oppgave H - hvordan vet man hvilke variabler som er ikke-signifikante? Har sett på tidligere caser også men klarer ikke å finne noen sammenheng mellom de forskjellige variablene som blir regnet som ikke-signifikante..

     

    Også; de i eldre eksamenssettene måtte man noen ganger huke av for "Suppress constant term" og "Total SS with constant (advanced)" for å få riktig svar når man estimerer modellene. Lurer på om det må gjøres i dette caset? Klarer ikke å skjønne når man skal huke av disse og ikke :hmm:

  3. Heisann. Dama mi og jeg tenkte at vi skulle prøve ut sex for første gang for noen dager siden, etter en stund vi hadde holdt på, kom det plutselig en liten mengde blod ut fra skjeden til hennes. Var det jeg som hadde skadet henne? Jeg ble veldig redd for at hun skulle merke det så jeg "slikket" henne samtidig som jeg slikket opp blodet... Det smakte EKKELT! Jeg er veldig uviten på dette området, men jeg har på følelsen at jeg kan ha skadet henne! Vi er begge 16 år og dette var første gangen.

     

    Takker for seriøse svar...

     

    Hilsen Alex

×
×
  • Opprett ny...