Gå til innhold

ainas

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ainas

  1. Er plaget av reklame som forlanger plass på skjermen når jeg åpner den. det er et eller annet spill kommer opp og som man ønsker jeg skal laste ned, men som jeg ikke vil ha. (kan det hete "Game of Throne" eller noe slikt?.

    Uansett, er det noen som vet hva jeg skal gjøre for å bli kvbitt driten?

     

    Arne

  2. Og for å følge opp mitt eget innlegg.

    Først ble det lovet å sende den nye ruteren før helgen. Men så kunne de ikke det. Jeg ringte imidletid igjen på mandag. Da sa de den var sendt og det ville ta et par dager før jeg fikk den. Så hørte jeg ikke noe mer men ringte igjen på onsdag. Da kunne de fortelle at den ikke var sendt allikevel. Men nå har de lovet å sende den, og jeg må si jeg nesten begynte å le da de kunne si at jeg skulle slippe å betale for den (altså erstatning for en ruter som ikke virket).

     

    men altså, jeg venter enda, og det blir jo spennende om de nå gjør det de sier de skal gjøre.

     

    For øvrig er jeg handikappet og har problemer med å få hentet pakken på posten. Derfor spurte jeg om de kunne sende den på døren. Men det ville de ikke.

     

    Så Ventelo er ikke bare fullstendig upålitlig, de er også kjipe.

  3. Jeg har tidligere fått bredbånd hos BKK, men de kuttet ut sin portefølgje på dette området og overførte bredbåndskundene til Ventelo.

     

    Jeg er nærmest sjokkert over hvor dårlig Ventelo fungerer.

     

    Omtrent fra første stund var det i uorden. Lenge ble det sagt at det var et problem i en sentral der jeg bodde og at Telenor måtte fikes dette. Men så ble vist sentralen friskmeldt men jeg hadde allikevel ikke bredbånd. Da sendte de en reparatør som kunne si at det var noe feil i sentralen og at han måtte fikse dette. Det gjorde han og det fungerte.

     

    Noen dager senere var nettet nede igjenm og jeg ringte support. De kunne ikke finne noe feil og mente det var min PC sonm det var noe galt med (på tross av at det var to PCer og en smarttelefon som gikk ned og at jeg kunne koble meg til et åpent trådløst nettverk jeg fikk inn i huset, uten problemer. Bare her svikter jo logikklen helt fra Ventelo sin side. De viste til at hadde forbindelse på min IP telefon og da måtte jo deres nettverk være helt ok (på tross av at andre nettverk virket men ikke Vedntelos).

     

     

    Så var det en rekke telefonsamtaler med support. Det viste seg at en fra gang til gang ikke kjente forhistorien - der var med andre ord ingen kommunikasjon mellom kundebehandlerne og det som var loggført var svært mangelfult. Og hver gang jeg ringte inn var det de samme spørsmålene, om jeg hadde koblet riktig osv, jeg måtte ta ut ledninger og sette inn ledninger - om og om igjen for hver kundebehabndler jeg møtte. Og like uklare og forvirrende svar hver gang.

     

    Etter den siste kontakten jeg hadde fant kundebehandler at det var den trådløse routeren som var i stykker og jeg skal få en ny, men må selvsagt vente på denne.

     

    Den tiden jeg har hatt Ventelo har jeg vært omtrent like mye uten nett som med nett. Ingen ting tyder på at dette vil bedre seg.

     

    Dette til advarsel for folk som har tenkt å få seg en bredbåndsleverandør. Væår litt oppmerksom på hva en kan risikere hvis man bruker Ventelo.

  4. Har for kort tid siden kjøpt ny mobil - LG GW620, som benytter android som oprativsystem. Det er en glimrende telefon. Imidlertid har jeg ett problem: Jeg får ikke lastet inn den nye versjonen av Opera mini. Denne versjonen er nå også beregnet på android-telefoner.

     

    Er det noen som har peiling på hva problemet skyldes og hva som kan gjøres?

     

    Android-versjonen er 1.5. Er dette en for "lav" versjon? Jeg har imidlertid ikke lest noe om den type begrensinger.

     

    Håper på noen gode råd.

     

    Hilsen

    Ainas

  5. Amobil har en artikkel som heter "Slik får du IP på mobilen". Litt gammel artikkel, men ganske informativ.

     

    se: http://www.amobil.no/artikler/slik_faar_du_ip_paa_mobilen/31357.

     

    Imidlertid, artikkelen har et punkt om "Hva slags telefon trenger jeg?". Under punktet "Disse telefonene støtter SIP" kan en klikke på svaralternativ "Alle med Windows og Wi-Fi", for en oversikt. En får da en liste med 474 telefoner. Så vidt jeg kan se er dette en oversikt over alle telefonene i systemet, og ikke bare de med Windows/Wi-Fi.

     

    Dette må rettes, da artikkelen ellers blir sterkt misvisende.

    Håper dere justerer oversikten og ikke bare fjerner artikkelen, siden dette faktisk er viktig for dem som vil ha IP på mobilen.)

     

    (Oversikten gjelder også andre artikler i Amobil om emnet.)

  6. Ser etter en mobil med SIP. Grunnen er at jeg da også kan koble mitt fastabbonnement hos IP-Link opp på mobilen og således ringe lokaltakst uansett, så lenge en er i en trådløs sone.

     

    Nokia har en del slike telefoner, men jeg så primært etter noe annet, så som f.eks. LG GW620 eller SE Vivaz.

     

    En android med stor trykkskjerm står høyt på ønskelisten.

     

    Noen gode forslag?

×
×
  • Opprett ny...