Gå til innhold

Midex

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Midex

  1. Hei

     

    Har et lite problem her, siden jeg er helt grønn på skjermkort.

     

    Bestilte nylig et skjermkort fra komplett.no, av type "Asus GeForce 7600GS 512MB DDR2". link: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=319710

     

    Fikk senere beskjed om at det ikke var på lager, så selgeren tilbydde seg å finne et tilsvarende kort, så han fant et han sa var hakket bedre. Det var et skjermkort av type "Gainward GeForce 7600GS 256MB 1.4ns DDR3 ". link: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=326979

     

    Da jeg kom hjem fra jobb, la jeg merke til at det nye skjermkortet var på 256 MB, det samme som mitt gamle skjermkort. Grunnen til at jeg valgte å kjøpe nytt skjermkort var fordi jeg var lei av så bedriten FPS når jeg spilte World of Warcraft.

     

    Så, det jeg lurte på er, hvordan yter Gainward GeForce 7600GS 256MB 1.4ns DDR3 i forhånd til Asus GeForce 7600GS 512MB DDR2, og hva gjør Gainward til et bedre kort? Ønsker ikke å ligge på rundt 15-20 FPS slik jeg gjør nå.

  2. Misfornøyd med den dårlige omtalen av Rebel. Og hvordan du kan utelate låter som The Scorn Torrent og Prime Evil Renaissance er for meg et mysterium. Mulig at dette er en smakssak,men følte bare for å kommentere det.

     

    Btw: et tips, sjekk ut låter som Walk The Path Of Sorrow og Skyggedans fra Dark medival times, og Immortality Passion fra Nemesis Divina.

     

    ellers,en rimelig ok albumguide.

  3. "Satanister" tror på åndelig berikelse gjennom deres eget arbeid på seg selv, og at de til sist bare er ansvarlige for seg selv.

    8108617[/snapback]

     

    @ AgentP: du har i hovedsak to retninger ja, filosofisk og relgiøs satanisme. Men det jeg nevnte vil jeg mene er felles for begge retningene. Det som skiller dem er hvordan de velger å praktisere troen sin.

  4. Slik er det jo i dag også, de som tror på Gud,følger hans regler skal komme til himmelen, mens resten av "hedningene" vil brenne i helvete.

    8106513[/snapback]

    Dette vart feil. I Kristendommen er det nok å tru at Jesus tok dine synder. Så kjem du til himmelen. Ingen kan gjera betre enn det.

     

    Som du seier. Dei som har høyrt evangeliet, men ikkje teke i mot dette, skal, etter kristendommen, koma i evig fortapelse. Det står forsåvidt òg at dei som ikkje har evangeliet, heller ikkje kjem i fortapelsen, men skal forgå.

     

     

    Det vart òg sagt at energien alltid har eksistert. Det trur ikkje eg. Gud skapte det mennesket kallar energi. Så lenge me bur på jorda kan me aldri forstå dette.

    8106576[/snapback]

     

    Det du sier om evangeliet for meg virker rett og slett bare som markedsføring. De skal "selge produktet" sitt med hersketeknikker. Jeg synes det er patetisk at en bok skal kunne dømme et menneske til en evighet i fortapelse fordi han velger å ikke tro.

    I tilfelle, er det Gud's egen feil, da han "skapte" mennesket med fri vilje.

  5. Gud kan verken bevisast eller motbevisast. Det som er sikkert, er at det finst noko som er "større" enn naturlovene og den menneskelege vitskapen.

    De fysikalske lovene tillater ingen overnaturlige ting.

     

    Dei fleste ateistane som seier i mot denne, har ikkje lest bibelen, og har ikkje noko grunnlag til å slakta det.

    Dine argumenter er "jeg skjønner ikke dette her, da er det gud".

     

    Det finst derimot mykje som strider i mot evolusjonsteorien.

    Du aner ikke hva du snakker om.

    8103893[/snapback]

     

    haha! bravo :thumbup:

  6. Sjanger: Black Metal

     

    Begrunelse: pga av feelingen i musikken,ubeskrivelig.

     

    Første gruppa du begynte og like av den sjangren: Mayhem

     

    Grupper innen sjanger du hører mest på: Darkthrone,Mayhem,Burzum,gammal Immortal,Emperor,Satyricon,Ulver,Watain,Ondskapt,Katharsis,Furze,Peste Noire,Sargeist,Horna og ca 1000 andre band jeg ikke orker å ramse opp

×
×
  • Opprett ny...