Gå til innhold

thrml

Medlemmer
  • Innlegg

    518
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thrml

  1. Leste på google litt nå, som du sier så virker det som det er minnerelatert..

     

    Har du sjangs til å få tak i et annet sett med for eksempel OCZ ram for å teste?

     

    Skal ringe en kompis å høre hva slags minne han har og om jeg kan låne en brikke visst det ikke er det samme...

    Dette minne står jo faktisk listet i manualen som kompitabelt også, men det kan jo være noe muffens med det alikevel...

     

    Leste at en fyr hadde to sett med dominator ram, ett på 2000 mhz og ett på 1600 mhz.. han skrev at når minnet på 2000 mhz sto i så stod det at qpi volten var 1.64 og med 1600 mhz så stod den på 1,32 eller noe sånt..

    Leste bare sånn kjapt over..

  2. Har du sjekket om Minnet ditt kjører på riktige freksvenser og timinger? Eller generelt sett over i bios om ram kjører tripple channel og cpu kjører riktige instillinger?

     

    Har du bare dårlig ytelse i vista eller win7 også?

     

    Ser at du skriver at du har windows vista 32 bit og det er ikke jo ikke akkurat optimalt i et 32 bit OS, da får du kun brukt 3/6 av din ram.

     

    Høres kjedelig ut det her, når du har i7 oppsett..

     

    Har sjekket at minnet kjører på riktig frekvens men timingene har jeg bare sjekket at står på 8-8-8-8-24 men det er jo et hav av andre instillinger innen for timings. Noe mere jeg kan se på angånde timings?

    Det er dårlig ytelse både i win 7 og vista...

     

    Ser at både du og medlem Pytan har samme hk og gpu, og begge har trøbbel med ytelsen, Pytan får ikke installert den siste ati vga driver i win7, har du prøvd den driveren?

     

    Jeg ser også at det er 12 bios oppdateringer på hk allerede, kanskje greit å prøve siste versjon.

     

    Jeg har siste bios versjon, og prøvd den forrige men med samme resultat på begge. Jeg fikk lagt inn driverne fra sapphire websiden og aktivert crossfire uten problemer, men det hadde ingenting å si på ytelsen :(

     

     

    Er vel ganske riktig det, men kjører minnet tripple channel?

     

    Har du prøvd å kjøre 3dmark06 eller noe sånn at vi kan se hvor "dårlige" resultatene er? Eller kjøre windows klassifisering greia å se resultater der også så vi får et lite innblikk i hvordan ståa er?

  3. Har du sjekket om Minnet ditt kjører på riktige freksvenser og timinger? Eller generelt sett over i bios om ram kjører tripple channel og cpu kjører riktige instillinger?

     

    Har du bare dårlig ytelse i vista eller win7 også?

     

    Ser at du skriver at du har windows vista 32 bit og det er ikke jo ikke akkurat optimalt i et 32 bit OS, da får du kun brukt 3/6 av din ram.

     

    Høres kjedelig ut det her, når du har i7 oppsett..

  4. Hei

     

    Det er ett nvidia kort, kan det være 9800 xt eller noe i den duren, er noen år gammelt

     

    Frode

     

    XFX GeForce 7900GS 525M 256MB GDDR3 <-- det er kortet mitt.. kanskje på tide å bytte det :)

     

    Da er hvertfall ikke 53 grader varmt for å være skjermkort, på den tida med 7800 gt osv så hadde jeg ett 7600 GT og det ble glohett, oppi 65 grader idle..

     

    Er vel kanskje på tide med en stor oppgradering hvis du tenkte å kjøpe noen nye spill snart ja, å kjøre dem med bra kvalitet :p

  5. Det vil bli rimelig tungt for PSUet ditt..

    Jeg har selv en Chieftech 650 Watt for oppsettet mitt, den sliter litt på full load men har enda ikke fått shutdown eller noe pga for høyt strømforbruk, men jeg vil absolutt ikke tro at en 550 watt vil klare å dra to 4890 skjermkort..

    I og med at to slike kort vil kreve 2 x 8 pins og 2 x 6 pins.

     

    Mitt oppsett er et midelmådig hovedkort, 4 gb ram, 285 GTX, 2 harddisker, AMD Phenom 9950 overklokka til 3,4 GHz, 7 vifter og 2 kalde katoder.

    Når jeg regnet sammen det på psu kalkulator så tror jeg at jeg vippa på rundt 700 watt på full load men jeg har kun 650 watt chieftech super series psu, og den bråker når noe sykt når jeg spiller crysis..

     

    Men hvis du er villig til å bestille et 2. skjermkort og prøve så er du hjertlig velkommen merk dog at jeg ville valgt for eksempel en 750 watt kvalitet strømforsyning for ditt oppsett.

     

    Mvh Stian

  6. Merket dette selv at tannkjøttet kan bli ømt å trekke seg litt tilbake, det har ikke skjedd stort på de 4 åra jeg har snusa.

     

    1 eller 2 dager uten snus så er tannkjøttet ikke så ille som med konstant snusing.

     

    Men jeg vil si at hvis du snuser en boks om dagen så vil tannkjøttet bli relativt ille etter et par år.

  7. Nei det er hele modemet som faller ut liksom, er inne på det å sjekker innimellom ( 10.0.0.138 ) og brått så er det DSL linja som kommer utenifra huset som er falt ut.

    Dette kan skje opptil 100 ganger på en dag, gjelder liksom hele nettet i huset.

     

    Har sendt ca 20 mail til telenor angående dette, de finner ikke ut feilen og ikke vi så det er derfor jeg poster her inne for å høre om noen har hatt samme problemet eller vet feilen..

     

    Jeg skal nevne det for telenor at det muligens kan være kabelen inn til huset? :/

×
×
  • Opprett ny...