Gå til innhold

Vince44

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vince44

  1. Er dette en oppfølger til Wings of prey eller blir det mer som det orginale il2? Wings of prey ser veldig bra ut, men kan ikke måle seg når det kommer til feeling og skademodell.. Og blir det bare luftkamper eller er det bombing og sånn også?

     

    Ser veldig bra ut!

     

    Edit: Er dette det Oleg og gutta har jobba med i mange år og som mange trodde aldri kom til å bli gitt ut?

  2. Er litt i samme båt som trådstarter her, lyst til å spille et BRA rpg spill i samme setting som han beskriver.. Jeg er ikke interessert i å være en dverg eller alv, heller ikke veldig interessert i magi.. Har sett litt på Risen, The Witcher og Dragon Age nå, men hvilket av disse er det som passer best tror dere? Og hvilket skal være best? :) Holder på å installere ultima 8 nå, men noe sier meg at det ikke er like gøy som det var for 15 år siden.. :)

     

    Edit: Er jo gothic serien også, men de siste har ihvertfall ikke fått noen gode kritikker på metacritic.. any thoughts?

  3. Nå ble jeg litt misunnelig. Ikke fordi du har spillet, har det selv. Og ikke fordi du har x52, pedaler og trackir heller, har det også. Men du har en tålmodighet som jeg ikke har.. :) Jeg burde jo vært klar over dette før jeg kjøpte spillet, men jeg nektet vel å innse sannheten. Ikke for det, det er kjempegøy å fly seg en tur og skyte litt med GAU'en! Men skulle gjerne brukt de andre våpnene også ;) Skulle ønske det kom en option med "easy weapon systems" eller noe sånt, men det kommer det vel aldri til dette "spillet".. Kanskje jeg kan lære meg det etterhvert, men 653 sider manual er jo helt drøyt. Finnes det noen gode video tutorials?

  4. Trailer: http://au.gamespot.com/xbox360/sim/apacheairassault/video/6276268/apache-air-assault-gameplay-trailer?hd=0

     

    nok et arcade game :( Når kan vi få et nytt combat flight simulator

     

    Så enig, så enig! Gi meg et nytt Commache 4 eller Team Apache! (ikke så veldig avansert førstnevnte kanskje, men gøy.. :) ) Med en gang jeg så det var de som hadde utviklet il2 sturmovik birds of prey skjønte jeg at dette blir overfladisk og teit. Altså, birds of prey ser fantastisk ut, og det er gøy i korte stunder. Men det kan ikke måle seg med orginale il2 sturmovik 1946, som jeg fortsatt spiller masse.. Alternativet er jo kanskje DCS: Black shark men det er jo så avansert at man må lese manualen en uke bare for å få skutt en hellfire..

  5.  

    Det er også som vanlig noen som bruker dette som en grunn til at det er greit å piratkopiere spill(alle skjønner jo at de som sier dette allerede gjør det).

    De forstår tydeligvis ikke at det er nettopp fordi folk piratkopierer så mye at vi får leie begrensninger på spillene våre.

     

    Jeg er selv ikke noe glad i tvang om netttilgang eller Steam for å spille, men man skjønner jo fort at når "kundene" er så barnslige som de er så må det bare bli sånn...

     

    Liker man ikke noe et selskap gjør, ikke kjøp produktet dems. Men ikke piratkopier det heller, for da er du faktisk selv årsaken!

     

    Herregud. Ser du virkelig så opp til spillutviklere/utgivere at du ikke er i stand til å se kritisk på saken? Det var dette med den rumpa igjen..

    Vi får leie begrensninger på spill fordi utgiverne er grådige, de vil ha mer og mer penger, hvert spill som utgis skal melkes for alt det er verdt. Ser du virkelig ikke utviklingen?

     

    Og ja, jeg laster ned piratkopier til tider.. Ofte for å få testet spillene ordentlig, da noen ikke en gang lager demoer lenger. Er spillet bra, og jeg ikke hater utgiverne (les: activision/blizzard og ubisoft) så kjøper jeg de. Folk som fortjener pengene mine får de også. Når det er sagt så har jeg faktisk kjøpt både Assassin's Creed 2 og Modern Warfare 2, så helt bestemt er jeg jo tydeligvis ikke.. :) (selv om jeg angrer på sistnevnte)

  6. Kommer til å pirate neste call of duty også forresten, så mye kødd som dette selskapet har funnet på i det siste..

    På hvilken måte er Call of Duty relatert til Blizzard Entertainment? Nå driter du på draget.

     

    Mulig jeg gjør det, men har alikevel ikke rumpa åpen som mange andre her.. Har ikke Activision kjøpt Blizzard nå da? Jeg ser bare for meg han der Bobby Kotick (med djevelhorn) som sitter og gnir seg i hendene, mens han tar "all glede ut av dataspill" Jeg regner med at avgjørelser som Blizzard nå tar blir kraftig påvirket av Activision og deres ledelse. Men jeg VET ikke, jeg er ingen ekspert når det kommer til oppkjøp og slikt.. Men jeg vil uansett ikke ut med noen penger som kan ende i lomma til Bobby!

  7. Scherf skrev:

    Jeg skjønner ikke hvordan folk trur de har rett til å gjøre hva de vil etter kjøp av et produkt. Hvis du faktisk kjøper Starcraft 2 så får du mer tilbake for pengene enn noen andre eksisterende spill (bortsett fra WoW, men det er blizzard der og). Å respektere ToS er det minste du kan gjøre.

     

     

    Ja selv om du synes det er greit å dra ned buksa og bøye deg over datapulten for act/bliz betyr ikke det at det er riktig. Du har kjøpt et produkt, det er ditt, du skal kunne gjøre hva du vil med det! Du har ikke leid det, du har KJØPT det.

  8. Det er bra!! :D Faktisk utrolig bra, kan sikkert virke litt useriøst og tullete med en gang, men er et av de mest gjennomførte spillene jeg har spilt på en stund. Ja det er vanskelig til tider, herlig vanskelig, alt for mange spill som lages nå for tiden er for lette. Er selvølgelig litt småpirk her og der, som f.eks noen av bossene, men alt i alt et kongespill, med stor replay value!

  9. Dette er jo helt på trynet! Hvis jeg kjøper et spill må jeg jo kunne gjøre hva jeg vil med det, det er MITT! Om jeg bruker koder, trainer eller modder spillet har ikke blizzard en dritt med så lenge jeg bare bruker de i singleplayer. Ja bare skru av achievements, på xbox 360 blir disse automatisk deaktivert når man bruker koder, hvor vanskelig er det? Jeg har lasta ned spillet og spilt litt, tenkte å kjøpe det når jeg fikk mer penger, men det kan de bare glemme nå.

×
×
  • Opprett ny...