Gå til innhold

Shelfen

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shelfen

  1. 60Hz, 120Hz eller 144Hz Skjerm?

    Lite vitsen å kjøpe en laptop som er så kraftig og så sitte på restriktive 60Hz.

    Da kjører du heller Vsync så grafikk-kortene ikke jobber så mye.

    Det tror jeg mange glømmer når de sitter på PCen og klager over viftestøy, at de glømmer å restriktere Frekvensen på bildene i sekundet som blir rendret.

  2. Min av samme model som har samme spesifikasjonene utenom min har 8gig ram og 256gig ssd, klarer GTA 5 på 40-60fps med alt på very high + 2x anti-aliasing, den holder en temperatur mellom 70-80 på CPUen og 60-70 på GPUen.

    Storfornøyd med PCen ikke noe å klage på utenom skjermen som er 60hz men har ikke sett mange Laptoper med høyere bilde frekvens en det.

    Tipper jeg kan tyne ut litt mer av den men vil ikke kjøre over stock settings, man kan også nevne at CPUen kan clockes via et eget intel programvare.

    Den bråker ikke like mye som man skal ha det til, den har en fin summing og ikke noe Air-Force 1 Motor.

    Også begynder den ikke å gå før det begynder å bli belastning, f.eks LoL kjører nesten uten viftestøy, menst GTA V Så girer den opp et hakk.

    Man må nevne at forsyninga på den må være koblet i for at den skal yte best, tror ikke man kan trekke like mye kraft ut av den via bateriet, har vertfall ikke mulighet å gå over 40fps med GTA V på kun batteri spenning.

     

    PS. Vist noen er ute etter den for å kjøre GTA smooth så burde du oppgradere rammen til 16gig jeg har bestilt meg ny ram siden jeg kan kun kjøre GTA V for seg selv og ikke noe program i baggrunnen

  3. Ville no tenkt meg at dem la inn NFC systemet sitt i iPad Mini siden den er nokso liten den også. burde ikke være noe stort problem å få det til... Jaja, er ikke vanlig at iPad lineupen får alt som dem har på nye iPhone. Ligger stort sett litt etter med teknologi der ja.

     

    Min mor skulle absolutt ha seg den nye iPad "Air" nå så det blir nokk noe slikt i felles julegave eller noe slikt...

     

    Er litt lei av UIet til mobilen min (Samsung/SlimRom), stadig vekk noe feil i apps her og der. Begynder å Hate å reparere ting siden jeg har gjort det halve livet mitt når det gjelder "data", dermed er Apple er greit alternativ der. Så kanskje en iPad mini til meg da.

    Vurderte iPhone men det gikk ikke, venter heller på neste HTC One Lineupen.

     

    Også kan man ikke ignorere at de fleste ikke-teknologi personene liker iOS og Apple stuff.

     

    Hihi, wall of text.

    • Liker 1
  4.  

    Ser det står at det må igjennom det respektive land sitt skattesystem, hva menes med det? Viss jeg gir bort penger til et prosjekt jeg liker, så stikker staten av med en viss andel?

     

    Alle må skatte på inntekt

    Kan no ikke være siden dette er mer dugnadsarbeid om ikke du kjøper produkter fra prosjektet samtidig som du gir penger.

     

    Til og med da er det utvikter produkt, tror ikke det skattes på samme måte, men nå gjetter jeg bare.

  5. Bruker selv LIFX pæren og denne funker veldig bra, men de har ikke utviklet så mye på software fronten enda og fjærnet ut de små bugsa de har, kommer snart GU10 spott pærer som kobler seg opp mot trådløse nettet uten bruk av en "Hub" og lar mobilen din styre alle pærene som du har grupert, enkelt å bruke men litt dårlig feedback fra pærene av og til.

     

    De skal også legge ut programeringsverktøy så alt blir opensource så da kan du sikkert ha en app som styrer en server hjemme som skrur på lysene for deg før du kommer hjem. :D

     

    Morro å ha grønn farge på pærene om natten, Jungle mode! :D

  6. Er aldri noen "hi-fi profeter" som tør bli med på blindtester, med god grunn.

     

    Det er sant Vice, men jeg kan garantere deg du hører forskjell på en forsterker som faktisk har kondensatorer i seg en en forsterker (smartelefon) som ikke har noe særlig.

    Samme med MP3 mellom flac i høyformat (basert hvor bra studioversonen er da).

    Det baserer seg stadig vekk på hvor bra studioversonen er, for å si det slik så er de trance musikken du mest sansynlig hører på (Savant?) bedre omkodet til MP3 format en de filene som en gang var formatert til MP3 format 1990-2000 tallet, siden det har kommet bedre og bedre dekodere på markedet.

     

    Har en Samsung Note 2 og kan med garanti si at du hører forskjell mellom den og den forige Samsung S3 jeg hadde en gang, mye tammere lyd ut ifra Note 2 (Spotify avspilling).

    • Liker 1
  7. Vist dere som tviler på dette produktet faktisk ser på konstruksjonen, dermed ser dere at der er noe som ligner på et18650 batteri i bakkant og så har den 4 små/mellom men gode capasatorer som gir deg kicket når bassen kommer, noe som smart telefonene sliter veldig med i dag, smarttelefonene fordeler kraften sin mellom bassen, mellomtone og diskant, du mister lydbildet tvært. Den har også en veldig god dedikert DAC løsning som omformer den digitale lyden til Analog slik den kommer ut på headsettet/ørepluggene, dette produktet har jeg trua på og har selv kickstartet 1 kopi.

     

    Denne "Dingsen" er nokk den billigste og den beste avspilleren du kommer til å finne på en stund.

    Ellers så finner du disse Highend dedikerte DAC / Forsterkerne for 5 - 10 000 kr.

    • Liker 1
  8. Vist du skal tolke kun en av kommentarene bokstavlig AtW så kan du vell ta de andre bokstavlig også for da hadde det vært rett å skrive det du skriver. Jeg tar det som Ramguy også var ironisk med sitt utrykk ovenfor Slai sitt innlegg.

    Å bli fortvilet av rett og slett dårlige kommentarer er ikke vanskelig å forstå.

    Derimot så har Steve Jobs vært med å endret vår forståelse på mobiler og eventuelt laptoper, enda mange har blitt "fanboys" ovenfor produkte så kan man også forstå at han har gjort vår hverdag forandret på et vis.

    Det var tross alt apple telefoner som ga et kick i smartelefon markedet.

    Enda om min første smart telefon var en htc tytn og kun hatt en iPhone 4 av apple formatet så liker jeg nå android.

    Men jeg tror nokk ikke at vi hadde hatt en slik hverdag runt telefonen om vi ikke hadde Steve Jobs med i bildet.

     

    Shelfen

    (Enda om man kan see hvem som la ut meldingen ved å see på brukeren.)

  9. 1920 x 1080 er ikke en spillopløsning.

    16:10 formatet eller 1920 x 1200 for spilling har jeg mistet interessen for etter jeg har sett de kutter av sidene av skjermen for å få den samme "Aspect Raten" som 16:9 har.

     

    Enkelt sagt så myster du litt sidesyn om du har en 16:10 skjerm i forhold til 16:9.

     

    De fleste spill er laget for 16:9, enda strategispill har negativ effekt med 16:10.

×
×
  • Opprett ny...