Gå til innhold

NilsiT

Medlemmer
  • Innlegg

    1 453
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NilsiT

  1. Kjøpte du Ledaig 13yo gjennom vinmonopolet? hvis ja, hvilken grossist tok du kontakt med eller tok du det bare med kundesenteret?

     

    Nå har jeg smakt igår en liten dram.

    Ledaig 13 years Amontillado finished cask strength.

    Heftige 59,2%

    Meget dryg og varig, animalsk (tenk lagret Serrano ełler våt hund) søt røyket lukt.

    Lang ranciopreget, animalsk sherry og røyket. Meget salt og pepper.

    Lang tørr sherry finish, lar denne komme sist på menyen heretter. Selv med vannskyll og bit sjokolade så hang smaken igjen.

    Klart den beste cask strength jeg har hatt, eller prøvd.

    Den havner litt over Longrow Pinot noir 12 som også er veldig god.

  2. Fredag om en uke skal jeg servere 8 stk whiskyer fra stengte destillerier. Jeg har 7 klare, og venter bare på at Vinmonopolet skal få finger'n ut med å sende meg den åttende. Det er halvannen uke siden jeg bestilte nå, så jeg begynner å bli utålmodig.

     

    Du har bare vært uheldig med bestillingstidspunk, grossist og transportør! Transportøren har gitte frister på bestilling av varer inn til vinmonopolet og om man er 1 time etter denne fristen, så går ikke bestillingen før neste uke. Det hadde ikke vært værre enn å høre med support eller de som jobber på polet om når disse fristene er og når de kommer, så hadde du slippet problemet/irritasjonen :)

  3.  

    Vet det er noen her som har japansk tatoveringer, noen som kan anbefale noen bra steder/artister? Første tatovering og skal være en full sleeve mest sannsynlig.

     

    De jeg vet om her i landet som tatoverer japansk stil:

    Solid Tattoo i Stavanger- Kjelli

    Lets Buzz i Bergen - Sandor Jordan

    1969 i Oslo- Noi S

     

    Sverige

    http://eviltwinstattoo.se/

     

    Sålangt så liker jeg best arbeidet på eviltwins og lets buzz, av den grunn at de ikke dekker alt med blekk samt de tegner bølgene på en måte jeg foretrekker.

     

    Noen som her som har personlig erfaringer fra disse? Lurer også på om noen her har reist utenlands for å tatovere seg?

    Har erfaring med Noi.

     

    Pros:

    - Vil du ha en tattis som ser ut som 1 million dollar$ og gir deg hyggelige kommentarer som OMG og AMAZING bør du gå til han.

    - Lang erfaring. Gir deg gode råd!

    - Lokalene hans er kunde vennlige. Gode pads og nice temperatur i lokalene.

    - Tattisene blir formet til din kropp. Dvs. tegnet avstemmet med muskler etc...

     

    Cons:

    - Hardhendt

    - Dyr

    - lang ventetid

     

    Takker!

     

    Hvor mye snakker vi per time?

    Alle tatoveringene ser meget detaljerte ut, så kan forstå at dette blir dyrt.

  4. Vet det er noen her som har japansk tatoveringer, noen som kan anbefale noen bra steder/artister? Første tatovering og skal være en full sleeve mest sannsynlig.

     

    De jeg vet om her i landet som tatoverer japansk stil:

    Solid Tattoo i Stavanger- Kjelli

    Lets Buzz i Bergen - Sandor Jordan

    1969 i Oslo- Noi S

     

    Sverige

    http://eviltwinstattoo.se/

     

    Sålangt så liker jeg best arbeidet på eviltwins og lets buzz, av den grunn at de ikke dekker alt med blekk samt de tegner bølgene på en måte jeg foretrekker.

     

    Noen som her som har personlig erfaringer fra disse? Lurer også på om noen her har reist utenlands for å tatovere seg?

  5.  

    Det er den myten jeg nevnte, og som også skildres i Enemies at the Gates. Det er på det rene at Russerne, som riktignok hadde flere soldater enn tyskerne, aldri ville vunnet krigen dersom dette var en taktikk de fulgte gjennomgående. Se for eksempel operasjon Bagration- et prakteksempel på en effektiv militær offensiv

    Ønsker å poengtere at det ikke er noen myte, har du lest bøker eller fulgt med i historietimene? Ikke alle som lærer av filmer og spill:)

     

    Sier ikke at det er en gjennomgående taktikk, bare at dette hendte.

    Ble vel å sette det litt på spissen å si det jeg sa, fordi russerne er ikke akkurat kjent for å være så åpne og ærlige de heller.

  6. Er litt usikker på hva jeg kan anbefale da jeg tydeligvis har en litt annen musikksmak enn deg, men ville ikke ha fraskrevet en brukt blackstar ht-5, men vet ikke om denne har moderne nok vreng til det du skal spille.

     

    Ta en kikk på youtube, ellers så er det sikkert noen andre her som kan komme med noen bedre anbefalinger.

     

    Regner med at det er en amp til hjemmebruk?

  7. Tro meg, Floyd Rose er ikke en enklere løsning, jeg personlig vil heller stemme gitaren "ofte" enn å skifte strenger/stemme en FR. Var vel strengt tatt noe av grunnen til at jeg solgte min LTD.

     

    Nå har ikke jeg sånn super peil på metallica "the sound", men mener på at det er en del brukt gibsons til en gode priser på finn, selv så har jeg en gibson standard faded - digger resonansen, lyden og kvaliteten!

     

    Hvilken forsterker har du fra før av?

     

    Tipper de er helt ok, vet at gitaristen i nightwish bruker/brukte LTD MH-401 eller noe i den duren til øving, så helt dårlige er de vel ikke, men har selv ikke prøvd en lavere modell enn mh-1000 deluxe.

    Er jo samme pickups på deluxe serien som på mange andre ltd'er forsåvidt så lyden vil jo bli ca den samme, men kvaliteten varierer nok litt - eksempelvis hvordan den holder på stemmingen, hardware og evt floyd rose.

     

    Ellers så kan jeg legge til at du finner brukt ESP til rundt 9k.

     

    Edit:

    Om interessant så kan du se utstyret til Kirk her:

    http://www.uberproaudio.com/who-plays-what/67-metallica-kirk-hammetts-guitar-gear-rig-and-equipment

  8. Selv så syns jeg 1000-serien til LTD var bra, jeg lurer på om ikke de også er produsert i et annet land enn de andre - ala høyere kvalitet - Husker desverre ikke detaljene på dette. Har selv hatt en LTD MH-1000, digget halsen på den.

     

    Pickups - EMG 81/85 er sikkert vel og bra til Metallica, regner faktisk med at Kirk Hammet bruker det oppsettet på flere av gitarene, hvis det ikke er 81/60 eller hvordan det nå var.

    Jeg personlig liker ikke disse pga for mye vreng, greide omtrent ikke spille på min blackstar HT-5 uten å få vreng(clean channel). Regner med at dette ikke blir noe problem siden du sikkert er ute etter masse vreng, dessuten får man kraftigere forsterkere enn min på 5W.

     

    Du kan jo ta en kikk her:

    http://www.gitarhuset.no/products/gitarer/ltd

     

    Regner med at EC og MH er nokså greie modeller med tanke på design.

  9. Kjøpte en slik:http://www.anandtech.com/show/5885/the-achieva-shimian-qh270-a-350-27inch-wqhd-sips-displayBetalte ca 2150 kr inkl frakt og mva/gebyr.Fikk et perfekt eksemplar og det er definitivt et prisgunstig alternativ om man vil ha en høyoppløst skjerm til en rimelig penge (kan få 2.3 skjermer av denne vs Dell U2711).Men man mister USB/DP og HDMI

     

    Hvor kjøpte du disse fra? vil ha en selv

  10. Som vidarkri sier, prøv å koble til en ekstern skjerm, hvis du ikke får bilde er hovedkort/skjermkort defekt og hvis du får bilde, er det skjermen.

     

    En ting til, du kan prøve å ta ut batteriet, for deretter å holde inne "power on" knappen i over 10 sekunder ca. Hvis pc'en booter med bilde, oppdater BIOS.

     

    Edit: Har sett dette mange ganger før, har alltid vært noen av de tingene - Dårlig BIOS, defekt HK eller defekt skjermkort.

  11. Hei, jeg begynner å bli gal her i militæret, har ofte mye tid på vakt hvor jeg kunne brukt tid på å game, men har ikke laptop. Jeg er egentlig ikke interessert i å kjøpe laptop da jeg synes det er mye billigere å kjøpe en god stasjonær gamer. Jeg synes egentlig at 9000 kroner også er for mye, men jeg har lyst å kunne ha litt mer enn minimal grafikk. Første pri er vel world of tanks, medal of honor ....(taliban), battlefield bc2, etc.

     

    Hva er det der ute å anbefale? Hadde først tenkt å gå for Kunshan P150, men det er litt ventetid tydeligvis, og jeg skal bare være i militæret ut året. Vil ha den snarest mulig:P

     

    Hva tenkes det om denne?

    http://www.spaceworld.no/baerbar-pc/baerbar-pc/asus-g-series/asus-g53sx-15-6-full-hd-geforce-gtx-560m-core-i5-2410m-6gb-ram-750gb-hdd-dvd-rw-kamera-bt-w7h/

     

    Var bare et eksempel, men ser den har gtx560m som er et greit solid skjermkort?

    Og forresten, hvordan er de bærbare cpu'ene?

     

    Hva tenker dere, hva ville dere gjort, om dere skulle ha en bærbar gamer som dere kun ville ha for 4 måneder i militæret med MYE kjedsomhet?

×
×
  • Opprett ny...