Gå til innhold

auto6

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av auto6

  1. I tillegg har Nokia gjort en gimmick ut av salgspakken til 6212. I tillegg til ordinære manualer vil det bli lagt ved tre små brikker i pakken. Når du trykker på disse vil det bli overført informasjon til telefonen din, blant annet en innføring i hvordan du skal bruke NFC.

    Litt morsomt at man må overføre informasjon til mobilen via NFC for å lære seg hvordan man skal overføre via NFC :wee: .

    Blir litt som dette her

     

     

    Overskriften blir jo litt feil, det kommer ikke akkurat til å virke i neste uke. Men ganske kul teknologi. Tror vel heller at det er mer aktuelt med et slikt oyster card som de bruker i England, hvis man ser på levetid og batteritid på mobilen

  2. Har en Nokia 6233 her. Etter at et program som het "sensor" ble åpnet, skrudde den seg av, og nå vil den ikke starte. Når du trykker på av/på knappen blir skjermen hvit, det er en Nokia logo der og lyset på tastene lyser, så blir skjermen helt hvit, og så skrur den seg av.

     

    Noen som vet hva som har skjedd her? Eller hva man kan gjøre?

  3. For å finne firmwire: Når du skrur på telefonen står det; Neonode N2 (et tall som er firmwire) øverst på skjermen

     

    Tror du bør komprimere filmene til et pixelantall som stemmer sånn noenlunde overens med skjermen, eller så tror jeg det hakker.

  4. Neonode har ikke kommet med en oppdatering med norsk t9. De har imidlertid lagt inn norskt tastatur (æøå). Norsk T9 må du legge inn selv, men funker bare sånn halvveis (litt norsk, litt engelsk). Du kan lære den norske ord, så det går fortere etter en stund.

    Hvordan gjør du det??

  5. Hvor mange er det egentlig som bruker videotelfoni veldig mye? Hvor mange er det som vil savne det mye?

     

    Spør personer med hørselsskader eller døve så vil de understreke at dette er svært viktig for deres mobilbruk.

    Er det mange nok personer som er døve eller har hørselsskader til at det er en stygg mangel. Bra at du skriver at den ikke har det, men å kalle det en stygg mangel synes jeg er litt å ta i....

  6. I tillegg mangler det også et eksternt kamera for videotelefoni. Akkurat denne mangelen er stygg, siden dette til og med er standard på 3G-telefoner i lave prissjikt.

    Hvor mange er det egentlig som bruker videotelfoni veldig mye? Hvor mange er det som vil savne det mye? Synes ikke denne mangelen er stygg, selv om andre billigere telefoner har det. Det er ikke veldig mange som har klaget mye på at f.eks. E65 ikke har videotelefoni.

  7. Jeg gikk gjennom noen Neonode tråder for å finne ut hvor mange som har en Neonode. Fant ut at det var 27 stykker. Kult å si at du har en mobil som bare 26 andre i Norge har :cool: .

     

    Hvis det er noen som savner seg selv på listen under eller som ikke burde være der så si ifra.

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    Datating

    asod

    Snarph

    Riccardo

    Richie

    Nerval

    desoup

    Chunhehe

    StineSch

    b_penguin

    auto6

    Catod3

    namhvo

    butters

    Tja

    Der Gustav

    stiose

    jOllenor

    OML

    Oluu

    ralex

    2mmen

    Fantomsokken

    =Øyvind=

    SpeeD_

    egzeth

    2mmy91

  8. Noen som vet hvordan man legger til ord i den norske ordboka?

    Og hvor er åøæ?

    9514795[/snapback]

     

    Er det ikke ÆØÅ på denne?

    9528421[/snapback]

    Jo, bare sett den på norsk så har du ÆØÅ. :)

    9528429[/snapback]

     

    Jeg lurte på hvor æøå er på den norske T9 ordboka, og hvordan man legger inn nye ord i den

  9. Noen som har funnet ut hvordan (eller om det er mulig) å flytte rundt på filene etter at de er lagret i fil systemet.

     

    som f.eks. hvis man har lagret mange bilder i "pictures", og så lager en mappe under den som heter "dyr"/"morsomme" etc, og så vil flytte noen filer fra "pictures" og ned i undermappa.

×
×
  • Opprett ny...