Gå til innhold

Big Tone

Medlemmer
  • Innlegg

    3 864
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Big Tone

  1. Arsenal er seriøst det mest forutsigbare laget i hele PL. Godt jobba av Wenger å holde de flytende mens stadion ble bygget men er det ikke på tide å si takk og farvel snart?

    Virkelig. Virker som om de årene han måtte bruke på og holde oss flytende har ødelagt mannen.

  2. Zaba Cahill/Terry/Mertesacker/Kompany - Koscielny - Gibbs.

    Ja, selvsagt har jeg Arsenal briller men Gibbs har sålangt denne sesongen vært ligaens beste VB by a long shot, holder han seg fit så kommer han til og spikre fast landslagplassen for seg selv ganske kjapt.
    Når det gjelder mine 4 midtstoppere så er det ærlig talt fordi jeg ikke klarer og bestemme meg.

    Mertesacker er treg, men en fantastisk leder og organisator. Viktigere for laget enn Koscielny selv om jeg ratter Koscielny høyest individuelt sett i ligaen. I det minste på toppnivå. Terry er for gammel og har alltid spilt for risky, har litt samme problemer som Vermaelen hadde i Arsenal bare ikke så åpenbart. At han ikke får flere røde kort er også et under, for det er få som takler styggere enn den mannen der. Cahill er kanskje den beste av de 4 akkurat nå mens Kompany egentlig ikke burde være med her men han har et veldig høyt toppnivå, men fy faen så mange blundere og dritt det kommer ut av City sitt forsvar. Like mye som i Arsenal, men hos oss sitter problemet hovedsaklig på ankeret da alle alternativ vi bruker der suger balle. Flamini alene har kosta oss 4 poeng sålangt, mot Spurs og City. Herrejesus.
    Zabaleta er det eneste lyspunket i City sitt forsvar om dagen, verdens beste høyreback og litt til.

    • Liker 1
  3. Alle målene ser jo nesten prikk like ut. Ingen spesielt imponerende scoringer, men mer sånn klassisk Arsenal-spill hvor farten er det mest kritiske. Han hadde aldri i verden scoret hattrick for oss selv om vi hadde møtt akkurat det samme Galatasaray-mannskapet som de møtte.

    På hvilken måte er de ikke imponerende?

    • Liker 1
  4. Det er vanskelig og avgjøre PL's beste midtstopper duo ettersom ingen har et helt ekstremt par lenger. Jeg vil rate våres blant de beste, og kanskje de med det høyeste maksnivået, spesielt Koscielny mens par som Ivanovic og Terry er mer stabile. City sitt midtforsvar er jo klønete, hvordan noen kan mene Kompany er verdensklasse kommer jeg aldri til og forstå.

  5. Wenger burde bare få noen baller og la Wilshere være anker nå. Han er for god for tiden til og droppes, og jeg har tro på at han kommer til og ha en stor sesong, men både Mesut og Ramsey sine prestasjoner dempes når han spiller der han gjør nå. Dytter Mesut ut på vingen og tar for mye plass sammen med Ramsey. Lar vi Mesut komme inn i midten igjen og dytter Wilshere ned på ankeret (han er vårt beste alternativ der uansett) samt vi gir Ramsey rom igjen. Best for alle.

    • Liker 1
  6. Tja, kan ordne det. Men reagerer du på at jeg mener Øzil ikke vil gå inn i Chelsea?

     

    Som fyren over nevner så er Øzil for lat for Mourinho-style.

    Ikke tyrker'n nei. Men det er ikke basert på kvalitet, dog bare på at han ikke passer inn i Chelsea som du sier. Tenker mer på andre deler av laget. Er ganske sikker på at Ramsey, Sanchez, Koscielny, Gibbs, Giroud og Mertesacker alle hadde spilt regelmessig for Chelsea. Nå sier jeg selvsagt ikke at dette er noe som hadde skjedd, og at Chelsea mangler kvalitet i disse posisjonene, men Ramsey, Sanchez & Kos/Mertesacker hadde spilt mer eller mindre fast, Gibbs og Giroud hadde fått masse gametime de også.

  7. Kanskje du heller må senke dine meninger om hvor gode spillere Arsenal egentlig har. For utenom Øzil har ikke Arsenal en spiller som kanskje ville kommet på benken til Chelsea.

    Kan jeg få nummeret til fyren din? Virker som om du røyker på noe prima greier i allefall.

    • Liker 3
  8. Det som provoserer meg mest over pengebruken til Utd er egentlig hvor hodeløst det er. Å prøve og holde en slags moralistisk rød tråd i fotballen når det gjelder økonomi har jeg gitt opp for lenge siden. Når alt annet kan kjøpes for penger så kan for faen fotballen også.

    • Liker 2
  9. FFP er intet annet enn et spill for galleriet, dette skjønte man ganske fort hvis man kan litt om historien til kartellvirksomheten som CL og de andre store ligaene er blitt. Husker jeg skrev om det her på diskusjon.no og ble latterliggjort av de samme folka som nå hyller sin egen klubbs vanvittige bruk av "egne" penger.

     

    Her er ihvertfall en kar som er enig med meg: http://www.nrk.no/sport/psg-presidenten-misfornoyd-med-ffp-1.11912148

    Husker vi diskuterte noe lignende for noen år siden, antar egentlig ikke du sikter til meg her du skriver nå, men fremdeles: Du hadde rett, jeg tok feil.

    • Liker 1
  10.  

     

    Ah, selvfølgelig. Siden er jo på italiensk :p Han har sagt til lagkameratene på Juventus at han blir.

     

     

    Poenget mitt er jo at det der langt ifra er noen sikker kilde.

     

    Jo. Eller, i det minste mye mer sikker enn noen av de andre "kildene" som har uttalt seg om saken i England. Når en i tillegg legger til at United ikke har vært i kontakt med hverken Vidal eller Juventus siden VM så ser det stygt ut. Sabatini er forøvrig en av de mer troverdige journalistene i Italia, han hadde ikke posta dette om det var piss.

×
×
  • Opprett ny...