Gå til innhold

bopheim

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bopheim

  1. Hei. Jeg har koblet ett anlegg i bilen for noen uker siden, og opplevde idag at batteriet ble flatt etter 15 minutter med spilling (lav lyd, uten at motoren gikk). Så la jeg merker til at dioden "power" lyser selv om tenningen er skrudd av. Er dette riktig? Slo seg selvfølgelig av når jeg trakk ut styrestrømmen. Jeg gikk like godt å kjøpte ett nytt batteri, (bilen er en passat 2003 modell), men nå lurer jeg på om det var nødvendig?

  2. Vel, etter litt søking frem og tilbake, står jeg like uklok tilbake. Noen steder står det at dersom registerreim ryker, så slår ventilene i stemplene. Men jeg leste at dersom man har en vanlig 8 ventilers motor, så skal det ikke skje noe. Men jeg har ikke fått sett på bilen enda, da jeg fortsatt er på jobb (skjedde i dag tidlig). Så vi får se om jeg blir noe klokere i kveld. Jeg er vel rimelig sikker på at det er registerreima, siden bilen har gått i overkant av 100K uten at den er byttet.

  3. Heisan. Jeg har null peiling på bil, og dette er bilen til dama mi. I dag tidlig hadde hun bare kjørt et par kilometer, så smalt det i motoren, og motoren døde. Det er ikke lenge siden jeg byttet olje, men ikke filter. Hva er som regel årsaken når det er et høyt smell, og motoren dør? Er det at motoren har skjært seg? Oljelampen har ikke lyst i forkant.

×
×
  • Opprett ny...